Uplatio sam najpovoljnije letovanje u Budvi!

superhik1975

Zainteresovan član
Poruka
174
Preko agencije Halotours (www.halotours.co.yu) uplatio sam najjeftinije letovanje. Pogledajte specijalnu ponudu koja vazi za 27 jun i 29 avgust. Dva letovanja po ceni jednog (Dva za jedan polazak). U cenu uracunat prevoz autobusom u sva cetiri pravca. Deca do 6 godina 75% popusta i imaju sediste u autobusu. Ko hoce, moze da uplati i hranu. Samo sto nije dzabe. Ako se uzme u obzir da je Budva u pitanju, koja je prilicno skupa.

superhik1975:
Preko agencije Halotours (www.halotours.co.yu) uplatio sam najjeftinije letovanje. Pogledajte specijalnu ponudu koja vazi za 27 jun i 29 avgust. Dva letovanja po ceni jednog (Dva za jedan polazak). U cenu uracunat prevoz autobusom u sva cetiri pravca. Deca do 6 godina 75% popusta i imaju sediste u autobusu. Ko hoce, moze da uplati i hranu. Samo sto nije dzabe. Ako se uzme u obzir da je Budva u pitanju, koja je prilicno skupa.
Sto bas Budva? Brdo umisljenih primitivaca na jednom mestu. Bila sam tamo jednom i nikad vise......

kia:
pa zato sto mu se islo u Budvu...tvoja stvar ako je ne volis...ni ja ne volim Budvu,bila sam tamo sto puta i u odnosu na bilo koje mesto u zalivu je ocajna...ali ne pljujem po tudjem izboru

Ne vidim zasto si moj komentar shvatila kao pljuvanje. Cisto me je interesovalo zasto je tako ushiceno rekao da ide u Budvu,sta je to tamo tako divno. Nisam rekla coveku da je primitivac,to se odnosilo na siru masu ljudi koja ide tamo i seljaci se,nista licno. Uostalom,nisam se tebi ni obratila,s toga.....znas vec sta

Ja nisam ushicen zbog odlaska u Budvu, vec zbog toga sto sam nasao vrlo povoljno letovanje. Pogledao sam dosta sajtova i za te pare nisam nasao nista, cak ni kilometar od plaze u nekom zabitom mestu. Budva je vrlo jaka sa cenama i ovo je prakticno dzabe. Ja sam ovo napisao da bi jos neko ko nema puno novca otisao tamo. Nema razloga za raspravu i svadju. Ja vas sve volim!

Ne bi isao tamo pa i da mi oni plate a ne ja njima jos da dajem pare za ono sto nude.

Najpovoljnije ces letovati ako izbegnes CG primorje.

Back