gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Tesko je postati vitez ako ne savladas zmaja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ooo, Unsaie... Vremenom ćeš se, nadam se - za tvoje dobro - "iskvariti" i postati princeza. Nećeš se pentrati uz zidine zamke, nego ćeš naučiti da kolutaš okicama, trepćeš i žališ se na zrno graška koje te žulja. Muškarci vole takve. Sorry - istina je surova.
To nije istina. I moze da se ponovi jos milion puta, necu u to poverovati. S druge strane, nemam nikakvu potrebu da dokazujem svoju jacinu tako sto bas nikad necu zakolutati ocima i pozaliti se na nesto. Ne padam na mitove o polovima. Sretala sam muskarce koji vole ovakve zene ali sam sretala i zene koje vole sirovine koji im lupaju samare. Treba li sad da povucem paralelu da sve zene to vole i da je to surova istina?
Ne, to je hvatanje za slamku kad nemas drugo objasnjenje sto te neko ne voli. I umesto da sebi kazes da si vredna ljubavi takva kakva jesi, ti sebe ubedjujes da moras biti idiot da bi te neko voleo pa jos to siris okolo. Razmisli malo o ovome sto si napisala, stvarno.
A ovaj kome se suze slivaju u crkvi, avaj.... Ne verujem ni u tu pricu, suvise mi je pateticna.
Na temu nemam sta da kazem. Nisam strasna, ne plase me se muskarci. Postoje samo ljudi koji me ne kontaju niti ja kontam njih a to se obicno jako brzo zavrsavalo.
To nije istina. I moze da se ponovi jos milion puta, necu u to poverovati. S druge strane, nemam nikakvu potrebu da dokazujem svoju jacinu tako sto bas nikad necu zakolutati ocima i pozaliti se na nesto. Ne padam na mitove o polovima. Sretala sam muskarce koji vole ovakve zene ali sam sretala i zene koje vole sirovine koji im lupaju samare. Treba li sad da povucem paralelu da sve zene to vole i da je to surova istina?
Ne, to je hvatanje za slamku kad nemas drugo objasnjenje sto te neko ne voli. I umesto da sebi kazes da si vredna ljubavi takva kakva jesi, ti sebe ubedjujes da moras biti idiot da bi te neko voleo pa jos to siris okolo. Razmisli malo o ovome sto si napisala, stvarno.
A ovaj kome se suze slivaju u crkvi, avaj.... Ne verujem ni u tu pricu, suvise mi je pateticna.
Na temu nemam sta da kazem. Nisam strasna, ne plase me se muskarci. Postoje samo ljudi koji me ne kontaju niti ja kontam njih a to se obicno jako brzo zavrsavalo.
Unsaie nikad neće postati njanjava 'princeza' koja primenjuje 'taktiku zrna graška' - jednostavno zato što nije takva. Činjenica da je ona Zmajček, nimalo ne umanjuje njenu ženstvenost.
p.s. Moj post svakako nije bio kukumavčenje bazirano na ličnom iskustvu.![]()
Podstaknuta temom o bivšima, htela sam nešto da vas pitam... Jel ste imali ili znali nekoga kome ste morale da prilazite sasvim polako? Muškarci koji se teško opuštaju i prepuštaju i kojima treba bar dve, tri, četiri - čaše, flaše... Nikad mi to nije bilo sasvim najjasnije - što mu više daješ do znanja da je ok i da ti se sviđa i da granica između vas ne postoji to se on više odmiče i zazire i nije mu baš jasno... a sviđaš mu se, znaš da te gotivi jako... Konfuzno sam napisala al valjda će neko da me razume :wink:
Jeste.
Samo - malo Zmajeva je danas ostalo. Skoro istrebljena vrsta.
M To nije mit o polovima, već čuveni 'muško/ženski princip', po kome muškarac teži da se ostvari kao muškarac-zaštitnik.
evo,
jos sam morala i da prepravljam post zbog onog tvog njanjavog Unsaie zmajcek
zaboravih da ocitam bukvicu....
a koliko sam puta rekla da mi se ne lijepe pridjevi, hm?
samo zato sto mogu dosta stvari sama,
zar stvarno mislis da cu to i da radim ako je u blizini neki primjerak homo sapiensa
kojeg mogu da izmanipulisem da to uradi umjesto mene?
nije sve u snazi,
na tabli su snaga + pamet + vjestina i jos mnogo toga
krute stvari se lome, savitljive postanu beskorisne od previse upotrebe, sitne i prakticne se uzimaju zdravo za gotovo,
svaka definisana stvar je predvidjljiva i laka za iskoristiti na neki nacin
treba biti zgodna kombinacija svega
a zmajeve mi ne diraj *ozbiljna-faca*
Jes' al' ovo su zmajčice...
Ne.Može samo da ih ne razume...I od njih vitez moze da se uplasi...