Upitnik uživo-RAT Đurica i Jovanovića o veleizdaji!

nesko101

Elita
Poruka
19.036
Autorska tema bez linkova i tekstova.

Trenutno se rađa u Srbiji totalni rat između onih Srba koji bi da dele Srbiju i oni koji bi i ratom branili da do toga ne dođe.
Zašto je razgraničenje kompromis?
Pita voditelj Đurića a on priča svoju priču bez odgovora.
Đurić nervozan ne može da brani ideju Vučića.
Kao papagaj ne da da priča Jovanović koji kaže da se ruši ustav i da za to neko mora u zatvor.

dacemo nis i kragujevac za leposavic.

Колико сам ја разумео овог напредњака из Српске Листе они ће дати све,и то потпуно бесплатно,само да се тобож сачува мир.
Значи сутра ће цена мира бити та да се мора признати независност Косова и Метохије и они ће то без проблема прихватити,али ће то јавности приказати као тешку али неопходну одлуку у циљу очувања мира...

Колико сам ја разумео овог напредњака из Српске Листе они ће дати све,и то потпуно бесплатно,само да се тобож сачува мир.
Значи сутра ће цена мира бити та да се мора признати независност Косова и Метохије и они ће то без проблема прихватити,али ће то јавности приказати као тешку али неопходну одлуку у циљу очувања мира...
Ta stoka se grli sa Haradinajem,zove ga na Božić.Ej bre drugu veru i koljača Srba da mu skrnavi praznik.I priča o nekakvom konačnom sporazumu.A konačni sporazum znaju svi nije moguć bez priznanja Kosova.

Ta stoka se grli sa Haradinajem,zove ga na Božić.Ej bre drugu veru i koljača Srba da mu skrnavi praznik.I priča o nekakvom konačnom sporazumu.A konačni sporazum znaju svi nije moguć bez priznanja Kosova.

Али пази ти лика,,,овај њему да се грли са кољачем Харадинајем а овај му одговара како вређа Србе...Будалетина

i on kao neki baja u drzavi. ne bi mu dao ni da utovara drva u kamion.

А у емисији је деловао као да ће сваког момента да бризне у плач...
Па каже Јовановићу да му чланови породице раде у европским институцијама.И овај га лепо пита који су то чланови и где раде,нека јавно каже,,,а овај дебил,,па знате ви добро...па реците јавно о коме се ради ???,,,па знате ви о коме причам...Какав ретард

Back