Cao svima, da li neko zna skole na Vozdovcu tj medak naselje.., tj nama je najbliza Milan DJ Milicevic, mada nisam bas cula lepe reci o njoj, pocev od najskupljeg celodnevnog boravka, pa preko toga da ne mogu da imaju salu za fizicko, jer se izdaje za raznorazne sportove, neka druga info bi me interesovala ili o nekoj skoli.. pozz
Isekoše mi post jer sam ga predugo pisao, pa sam sada pisao u Wordu opet pa ću da zalepim:
-Janko Veselinović se nalazi u Umčarskoj 2 (sporednoj uličici na mestu gde se seku Ustanička i Voislava Ilića). To izgleda blizu Medakoviću. O njima ne znam ništa jer se nalaze sa one strane crte od sat i po vremena putovanja od moje kuće.
-Branislav Nušić u Zaplanjskoj 45 (isto blizu Medakoviću), gde se uči francuski. Sudeći po sajtu Ministarstva, jako strogo ocenjuju, imaju malo odličnih đaka.
-postoje dve škole, Zmaj Jova Jovanović i Đura Daničić, u Meštrovićevoj 19 i 19a (školska dvorišta im se dodiruju). Ne znam kakav je prevoz od Medakovića, ali ako se ide autobusom 50 mora da se šipči peške uzbrdo. U jednoj školi se uči nemački a u drugoj francuski. Škola Zmaj Jova je bila ove godine dosta u vestima jer su spajali odeljenja prvacima pa su neki roditelji štrajkovali.
-Filip Filipović, Bulevar oslobođenja 317. Izlazi se iz autobusa 50 ili na Trošarini pa se ide još malo napred i skreće desno, ili kod bazena na Banjici pa se vraća nazad. Mala škola, uči se nemački, imaju mnogo odličnih učenika. Ako zovete telefonom, direktor ima jak glas i dere se kao narednik u filmovima o vojsci.
-Bora Stanković kod Tržnog centra Banjica. Isto se izlazi kod bazena pa se silazi nizbrdo niz Paunovu ulicu. Pazite na toj raskrsnici odmah kod bazena i uvek prelazite na prelazu. U školi se uči nemački. To je jako velika škola i zato su i nastavnici i đaci raznovrsni. Nažalost u ovu školu ide većina podmlatka Radovih navijača, što je veliki minus.