neledr
Primećen član
- Poruka
- 748
Iiiiiiii o5 ja. Dakle konfa je sledeca Hp 6910p, w7 profesional, 4gb ddr2, cpu t7300 na 2ghz, ssd 250gb.... Intel chipset p965, bios ver. F.17.......dakle, sta jos dodati.....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je zato što nemaš pojma. Ali volimo te takvog, bar si zabavan.Prvi put cujem da neko zeli da upgrade laptop.
To je zato što nemaš pojma. Ali volimo te takvog, bar si zabavan.
Kad nešto pukne, onda se ne radi upgrade nego popravka. To nije isto. Ispravan laptop se upgraduje, a onaj kome je nešto puklo mora prvo da se popravlja, pa onda tek može da se upgraduje.Jedno je kada neko mora da upgrade laptop (tipa pukne ili eksplodira delić na ploči ...
Svaki laptop je modularnog dizajna, s tim da se neke komponente lakše menjaju (hard disk, memorija, DVD, tastatura), dok se neke teže menjaju, i zahtevaju baš istu komponentu. (ekran, ploča)Pa to bi bio modularni laptop, sa modularnim komponentama.
To sam pravio za brata koji se bavi 3D modeliranjem, ne koristi Rift nego HTC Vive, od softwera Maya, zBrush i kompletan Adobe paket... i nekad treba da prikači više monitora, sa ovim može i do 4x4K. Laptop je Lenovo X1 Extreme, divlja mašina. Nosi ga često sa sobom, ali naravno da onda ne nosi grafiku i docking station. Desktop mu ne radi posao zbog stalnog nošenja, ali ovako ima rešen problem i za portabilnost i za ozbiljan rad.A eksterni 2070... besmisleno mi je da neko koristi eksterni GPU za laptop, i to u toj sumanutoj varijanti za šta sam potpuno siguran da ga laptop ne može ispratiti kompletno. Al, dobro, neka radi ko šta hoće.