Upala pluca

Shvati to vrlo, vrlo ozbiljno.
Svaka upala trajno ošteti pluća.
Pošto pluća nemaju centre za bol,
bol se osetiš tek kada uhvati i plućnu maramicu,
ali tada je već kasno.
Sledi minimum mesec dana bolničkog lečenja.

Zato se ne zezaj, već koliko danas
kod doktora.

Poslednja izmena:
Ja sam vec 2 sedmice ma bolovanju 2 puta sam vadio krv nalazi su ispali dobri , a slikao sam i pluca ali u utorak ce se slika ocitati , dr mi je prepisala samo neke tableze od 1500jacine , mene najvise brime to sto nisam 100posto siguran da li je to upala pluca sve do sutra a kako sam pusac znam kad taf zapaliti cigaretu....

iskoristi sad priliku i ostavi cigarete..posto je sumnja na upalu pluca sad je idealna prilika da ostavis taj otrov..imas posle dobit na zdravlju,novcu,ne smrdis,kuca ne smrdi..razmisli..

iskoristi sad priliku i ostavi cigarete..posto je sumnja na upalu pluca sad je idealna prilika da ostavis taj otrov..imas posle dobit na zdravlju,novcu,ne smrdis,kuca ne smrdi..razmisli..

Duvan nije otrov, duvan je lekovit. Budi zamoljen da pre nastavka farmaceutske inkvizicije na ovu biljku razgranicis otrove koji se dodaju duvanu od samog duvana.

ko je tebi rekao da se prica o duvanu i sta si se uhvatio duvana biljke kad se pominju cigarete,ne budi tako skucenog znanja...ja ni u jednoj temi u kojima me proganjas sa istim recenicama a gde te nisam udostojio odgovora ne pominjem duvan kao biljku vec cigarete u kojima ima 3000-4000 raznih otrova..tako kad kazem rec "cigarete" to znaci da pricam o otrovima koje ona sadrzi i koji su stetni na ljudski organizam..eto morao sam da ti napisem prostoprosirenu recenicu da bi skapirao za ubuduce da me ne zapitkujes i ne kontriras oko duvana kao biljke,jer duvan kao biljku niko i ne pominje niti se o njoj prica..naravno posto je za tebe duvan lekovit uzmi pa ga spremaj u ishrani,napravi ulje od njega,samelji ga pa ga koristi na razne nacine jer kako kazes on je lekovit,takodje seogradi jer je to tvoje misljenje i da ti tako smatras,voleo bih samo da te drugi ne poslusaju i rade po tvojim savetima gde rasno i strucno savetujes ljude sa raznim stvarima u razlicitim sferama..toliko od mene direktore...

Back