ko je tebi rekao da se prica o duvanu i sta si se uhvatio duvana biljke kad se pominju cigarete,ne budi tako skucenog znanja...ja ni u jednoj temi u kojima me proganjas sa istim recenicama a gde te nisam udostojio odgovora ne pominjem duvan kao biljku vec cigarete u kojima ima 3000-4000 raznih otrova..tako kad kazem rec "cigarete" to znaci da pricam o otrovima koje ona sadrzi i koji su stetni na ljudski organizam..eto morao sam da ti napisem prostoprosirenu recenicu da bi skapirao za ubuduce da me ne zapitkujes i ne kontriras oko duvana kao biljke,jer duvan kao biljku niko i ne pominje niti se o njoj prica..naravno posto je za tebe duvan lekovit uzmi pa ga spremaj u ishrani,napravi ulje od njega,samelji ga pa ga koristi na razne nacine jer kako kazes on je lekovit,takodje seogradi jer je to tvoje misljenje i da ti tako smatras,voleo bih samo da te drugi ne poslusaju i rade po tvojim savetima gde rasno i strucno savetujes ljude sa raznim stvarima u razlicitim sferama..toliko od mene direktore...