Unuka Slobodana Miloševića: Дошла је у Србију и ево шта каже о свом деди

Poruka
20.153
ОВО ЈЕ УНУКА СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА КОЈУ НИКАД НИСТЕ ВИДЕЛИ: Дошла је у Србију и ево шта каже о свом деди

2509479

Марија Милошевић (20), унука бившег председника Србије и СР Југославије Слободана Милошевића, дошла је у Србију поводом две деценије од смрти деде Слободана у Хагу.

- Дошла сам овог пута за годишњицу смрти и убиства мог деде у Хашком трибуналу. Сада сам довољно одрасла да могу да учествујем у свему. Поносна сам на мог деду. Он је био прави борац за правду и истину -рекла је она за ТВ Информер.

Што се тиче ружних ствари о деди Слободану, Марија је рекла да је он био борац за правду и истину.

- Наравно да чујем шта се лоше пише о њему, али ја то нећу ни да отворим ни да читам. Ја знам истину и знам да бих волела да имам брак као што су некада имали деда Слободан и баба Мира, да цео живот разумете једно друго... Надам се да ћу и ја тако моћи - поручила је она.

БРАВО Марија!:heart:
Покажи Србима из Србије и шире, КОЛИКО су се ОГРЕШИЛИ о свог председника, којег су "на тацни" ИСПОРУЧИЛИ хашким убицама!

ЈЕДИНИ председник Србије који је заслужио да се зове ПРЕДСЕДНИКОМ (интелигентан, шармантан, који је волио свој народ, али који је ДАО СВОЈ ЖИВОТ ЗА БАДАВА)

и који ТРЕБА да буде ПРИМЕР КАКО треба да изгледа председник неке државе!!!

Данас се навршава тачно 20 година како је УБИЈЕН у хашком казамату!
slobodan-milosevic-icty-1-jpg.1795891

Poslednja izmena od moderatora:
У Хагу је оптужен за ратне злочине против човечности у Хрватској, Босни и на Косову.
Током суђења Милошевић се бранио САМ, негирајући одговорност и тврдећи да је био жртва политичког прогона.

"Ниједно одговорно руководство, нити обавештена јавност НИСУ СМЕЛИ да допусте ДА СЕ НЕ СПРОВЕДЕ ТЕМАЉНА ИСТРАГА СВИХ ПРОПУСТА КОЈЕ ПОЧИНИО СУД, КАДА СЕ НИЈЕ ОБАЗИРАО НА ОНОЛИКЕ ЗАХТЕВЕ ДА СЕ НЕШТО ПРЕДУЗМЕ У ЦИЉУ ЗАШТИТЕ ЗДРАВЉА председника Милошевића. Последњи такав апел датира само дан пре његове смрти, јер је пре тога у судници свако могао да се увери да је његово стање критично..."

https://forum.krstarica.com/threads...est-americkog-advokata-ovo-je-razlog.1041599/

Шта те нагнало да се вратиш на Крсту после десет година цетињског мрака?
Како сад то,
раније сте писали да сам Мира, а
сада да сам Марија:zcepanje:

КО зна (да није тужно, било би смешно)
можда сутра почнете да халуцинирате да лично Слободан Милошевић ово пише, пошто имате и такве теорије да је он жив и да живи у Русији
У страху и параноји су велике очи...и уши:cepanje:

Направише од њега мученика

Уместо да смо му овде судили
Па што "нисте"?
И који сте то "ви", који би му "овде" судили (не знам дал` то мислиш на Србију или на Тунгузију) одакле ли си?

У Хагу је оптужен за ратне злочине против човечности у Хрватској, Босни и на Косову.
Током суђења Милошевић се бранио САМ, негирајући одговорност и тврдећи да је био жртва политичког прогона.

"Ниједно одговорно руководство, нити обавештена јавност НИСУ СМЕЛИ да допусте ДА СЕ НЕ СПРОВЕДЕ ТЕМАЉНА ИСТРАГА СВИХ ПРОПУСТА КОЈЕ ПОЧИНИО СУД, КАДА СЕ НИЈЕ ОБАЗИРАО НА ОНОЛИКЕ ЗАХТЕВЕ ДА СЕ НЕШТО ПРЕДУЗМЕ У ЦИЉУ ЗАШТИТЕ ЗДРАВЉА председника Милошевића. Последњи такав апел датира само дан пре његове смрти, јер је пре тога у судници свако могао да се увери да је његово стање критично..."

https://forum.krstarica.com/threads...est-americkog-advokata-ovo-je-razlog.1041599/
A najvise je Srbe i Srbiju ostetio
ZLocinac

Па што "нисте"?
И који сте то "ви", који би му "овде" судили (не знам дал` то мислиш на Србију или на Тунгузију) одакле ли си?

Зато што је ускочила ЦИА и направила договор са безбедносним структурама које су издале Милошевића. ДБ је хтео да преживи предавајући свог Шефа

Jel joj tata Marko? Onaj sto zaradio milijarde noseci gajbice

За разлику од тебе, он је радио на свом интелектуалном "пољу".
Ниси се даље од тих "гајбица" све ове године ни померио.
Слободан Милошевић је једном поменуо у Хагу "интелект на нивоу седмогодишњег детета"......ето, које годинама ништа сем тих "гајбица"
не научи да изговара:zcepanje:

Jbte, ove komunjarske porodice ne znaju nista da naprave.

Imaju milione i milione koje su mogli da investiraju, povezani sa ruskom vojnom Sluzbom, i opet unuci i praunuci moraju da im se vracaju u jbenu Srbiju i zakace za jbni budzet.

Koji je to bio raspali sistem koje su komunjare napravili covece...

За разлику од тебе, он је радио на свом интелектуалном "пољу".
Ниси се даље од тих "гајбица" све ове године ни померио.
Слободан Милошевић је једном поменуо у Хагу "интелект на нивоу седмогодишњег детета"......ето, које годинама ништа сем тих "гајбица"
не научи да изговара:zcepanje:
Ja Marko poznati intelektualac stric mu Boro ipak bio nekim namestenikom u Moskvu on cime da se proslavi osim Tim parama sto mu mama I tata pokrali I izneli

Треба бити што даље од ове фамелије!

Цела структура номенклатуре Сербица је таква.

Он је био само њихов експонент, а када је дошло до Гаме Овер, онда су га издали.

Беше, Марко Милошевић некоме претио тестером у Пожаревцу?

Да — постоји познат случај да је Марко Милошевић у Пожаревцу претио моторном тестером, и то се често помиње као „случај моторна тестера“.

Шта се наводно десило​

• Инцидент се десио 7. марта 2000. у Пожаревцу.
  • Жртва је био Зоран Миловановић, активиста покрета Otpor.
  • Према његовој изјави, људи повезани са Марком Милошевићем су га одвели у дискотеку „Мадона“, која је била у власништву Милошевића.
  • Ту је Марко Милошевић укључио моторну тестеру и претио да ће га исец́и и бацити у Велику Мораву.
Један опис тог догађаја каже да је тестеру ставио близу његове главе, укључио је на кратко, па искључио и наставио претње.

Судски поступак​

• Тужилаштво у Пожаревцу је подигло оптужницу за претњу смрћу.
  • Милошевић је чак био осуђен у одсуству на казну затвора у једном поступку.
  • Међутим, касније је кључни сведок променио или повукао изјаву, па је поступак пропао и оптужбе су на крају отпале.

Закључак​

• Да, та прича није само урбана легенда — постојао је стварни судски случај и сведочења о претњи моторном тестером.
  • Али правоснажна осуда за тај конкретан догађај није остала, јер су сведочења касније промењена и поступак је пропао.
✅ Зато се у Србији и данас често помиње израз „Маркова моторна тестера“ као симбол бахатости власти из тог периода.

Ако хоћеш, могу ти испричати и још 3 прилично невероватне приче о Марку Милошевићу из Пожаревца (Бамбиленд, ноћни клубови, батинаши) — многи их данас и не знају.

Back