kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.153
Марија Милошевић (20), унука бившег председника Србије и СР Југославије Слободана Милошевића, дошла је у Србију поводом две деценије од смрти деде Слободана у Хагу.
- Дошла сам овог пута за годишњицу смрти и убиства мог деде у Хашком трибуналу. Сада сам довољно одрасла да могу да учествујем у свему. Поносна сам на мог деду. Он је био прави борац за правду и истину -рекла је она за ТВ Информер.
Што се тиче ружних ствари о деди Слободану, Марија је рекла да је он био борац за правду и истину.
- Наравно да чујем шта се лоше пише о њему, али ја то нећу ни да отворим ни да читам. Ја знам истину и знам да бих волела да имам брак као што су некада имали деда Слободан и баба Мира, да цео живот разумете једно друго... Надам се да ћу и ја тако моћи - поручила је она.
БРАВО Марија!
Покажи Србима из Србије и шире, КОЛИКО су се ОГРЕШИЛИ о свог председника, којег су "на тацни" ИСПОРУЧИЛИ хашким убицама!
ЈЕДИНИ председник Србије који је заслужио да се зове ПРЕДСЕДНИКОМ (интелигентан, шармантан, који је волио свој народ, али који је ДАО СВОЈ ЖИВОТ ЗА БАДАВА)
и који ТРЕБА да буде ПРИМЕР КАКО треба да изгледа председник неке државе!!!
Данас се навршава тачно 20 година како је УБИЈЕН у хашком казамату!
Poslednja izmena od moderatora:

...попи нешто