УНУК ФРАЊЕ ТУЂМАНА НЕСТАО У НОВОМЕ САДУ

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
SRPSKA POLICIJA ORGANIZOVALA POTRAGU
Tuđmanov unuk nestao u Novom Sadu
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/327152/Tudjmanov-unuk-nestao-u-Novom-Sadu
Unuk pokojnog predsednika Hrvatske Franje Tuđmana, Igor Tuđman (32) nestao je 7. maja u Novom Sadu, od kada mu se gubi svaki trag. Nestanak je, kako „Blic“ nezvanično saznaje, prijavila njegova supruga Andrea, koja je zajedno sa njim nekoliko dana ranije došla u Novi Sad. Igor je poslednji put viđen u motelu “Prenoćište Stojić” u Partizanskoj ulici, gde je došao zajedno sa suprugom.
249679_igor-tudjman03_f.jpg
Poslednji put viđen u motelu “Prenoćište Stojić” u Partizanskoj ulici

- Igor se u pomenuti motel prijavio zajedno sa svojom suprugom 7. maja. Navodno su u Novi Sad došli kako bi pokrenuli neki biznis, ali je on naprasno napustio motel i od tada ga supruga nije videla - kaže izvor „Blica“ iz novosadske policije.

Prema njegovim rečima, Igor i Andera su došli zajedno, ali je on istog dana po dolasku napustio motel. Nakon što ga nije bilo cele noći, Andrea je pozvala novosadsku policiju i prijavila nestanak.


249678_igor-tudjman_hs.jpg
Igor Tuđman

- Tačno je da postoji prijava o nestanku hrvatskog državljanina tog imena. Mi smo sproveli istragu, obavili razgovore u motelu, a sada pokušavamo da kontaktiramo s gospođom koja je prijavila nestanak - rečeno je „Blicu“ u novosadskoj policiji, gde napominju da je Andrea, nakon prijave nestanka, postala nedostupna.

Broj telefona hrvatskog operatera koji je Andrea ostavila policiji danima je nedostupan, dok se na broj iz domaće mreže koji je takođe ostavljen kao kontakt telefon, umesto Andre javlja izvesna frizerka koja nije imala nikakve informacije o bračnom paru Tuđman.

Mada policija ne odustaje od zvanične istrage, postoje indicije da je Tuđmanov unuk zapravo ostavio svoju suprugu u Novom Sadu, a on se vratio u Hrvatsku.


Od pesme do zlostavljanja
Igor Tuđman je sin Miroslava Tuđmana, uglednog hrvatskog lekara i sina pokojnog predsednika Franje Tuđmana. Pored izleta u muzičke vode, ovaj mladić je svojevremeno u hrvatskim medijima povezivan i sa podvođenjem 18-godišnje devojke. Igor je tada demantovao optužbe, tvrdeći da je u pitanju zabuna i da je žrtva zapravo njegova devojka, nakon čega je optužba preinačena u zlostavljanje.
Navodno, supružnici su došli zajedno kako bi pokrenuli izvestan posao, ali je između njih izgleda došlo do svađe nakon koje je Igor naprasno napustio motel.

- Verujemo da mu se nije ništa dogodilo, a par činjenica ukazuje na to da se verovatno vratio u Hrvatsku. Uprkos tome, mi i dalje vodimo istragu, a kontaktiraćemo i sa Ambasadom Hrvatske kako bi nam pomogli da utvrdimo da li se Igor možda vratio u svoju zemlju - kažu u novosadskoj policiji.


Igor Tuđman prvi put se pojavio u domaćim medijima u martu ove godine, kada je došao u Beograd sa namerom da snimi svoj prvi album sa narodnim pesmama. U nameri da osvoji srpsko muzičko tržište tada ga je podržavala devojka, izvesna Nataša Ivkošić, koja je zajedno sa njim radila na prvom albumu.


Međutim, očigledno je da od Tuđmanove muzičke karijere nije bilo ničeg, te se novopečeni umetnik ubrzo vratio iz Beograda u rodni Zagreb.

.
 
Poslednja izmena od moderatora:

Back
Top