L LujXX Početnik Poruka 32 10.12.2015. u 15:33 - Unknown sa mog telefona #1 U listi poziva mi je unknown broj i pise da saljem poruke na neku email adresu. Wtf? - - - - - - - - - - Je l postoji mogucnost da vidim koja je to adresa?
U listi poziva mi je unknown broj i pise da saljem poruke na neku email adresu. Wtf? - - - - - - - - - - Je l postoji mogucnost da vidim koja je to adresa?
L L DJ S P N P Z Domaćin Banovan Poruka 4.228 10.12.2015. u 15:36 - Unknown sa mog telefona #2 LujXX: U listi poziva mi je unknown broj i pise da saljem poruke na neku email adresu. Wtf? - - - - - - - - - - Je l postoji mogucnost da vidim koja je to adresa? Kliknite za proširenje... neko te proganja
LujXX: U listi poziva mi je unknown broj i pise da saljem poruke na neku email adresu. Wtf? - - - - - - - - - - Je l postoji mogucnost da vidim koja je to adresa? Kliknite za proširenje... neko te proganja
L LujXX Početnik Poruka 32 10.12.2015. u 15:38 - Unknown sa mog telefona #3 L DJ S P N P Z: neko te proganja Kliknite za proširenje... Ako se ne zezas, kako da vidim adresu? Kako to da prekinem? Kako se to uopste radi? Instalira se program u fon? Kako da ga deinstaliram?
L DJ S P N P Z: neko te proganja Kliknite za proširenje... Ako se ne zezas, kako da vidim adresu? Kako to da prekinem? Kako se to uopste radi? Instalira se program u fon? Kako da ga deinstaliram?
gost 333986 Legenda Poruka 58.056 10.12.2015. u 16:39 - Unknown sa mog telefona #4 ne radi to nikako!
dive Legenda Poruka 61.225 10.12.2015. u 19:12 - Unknown sa mog telefona #5 LujXX: U listi poziva mi je unknown broj i pise da saljem poruke na neku email adresu. Wtf? - - - - - - - - - - Je l postoji mogucnost da vidim koja je to adresa? Kliknite za proširenje... dzaba gledas koja je to adresa, kad nisi kuci
LujXX: U listi poziva mi je unknown broj i pise da saljem poruke na neku email adresu. Wtf? - - - - - - - - - - Je l postoji mogucnost da vidim koja je to adresa? Kliknite za proširenje... dzaba gledas koja je to adresa, kad nisi kuci
NICS Iskusan Poruka 5.704 12.12.2015. u 17:50 - Unknown sa mog telefona #6 LujXX: U listi poziva mi je unknown broj i pise da saljem poruke na neku email adresu. Wtf? - - - - - - - - - - Je l postoji mogucnost da vidim koja je to adresa? Kliknite za proširenje... Sad samo objasnite unknown broj koji je to broj?
LujXX: U listi poziva mi je unknown broj i pise da saljem poruke na neku email adresu. Wtf? - - - - - - - - - - Je l postoji mogucnost da vidim koja je to adresa? Kliknite za proširenje... Sad samo objasnite unknown broj koji je to broj?