United genocide? Svi opozicioni mediji iz Šolakove "United media" juče ujedinjeno žigosali Srbe kao genocidan narod!

Šta pričaš ti, kakvi proboji i kakvi spiskovi?

Međunarodni sud je doneo kvalifikaciju da je Srebrenica genocid i da je počinjen od strane pojedinaca. Nikakvo spominjanje naroda ne postoji. Pusti se manipulacije, pa nismo mi ovde sisali vesla. Još pazi, citiraš Informer. Pa gde ćeš grđe od toga
Ne lupaj, evo tvoje “presude” dole.

P.S. Pozivanje na “Informer” te ne čini pametnim, naprotiv.

A4BD7258-F02E-4342-AC3A-786CC154FB95.jpeg

Nije to neka novinarka. I nije ona rekla iz svoje glave. To je novinarka javnog servisa koja cita sta joj je napisao urednik dnevnika javnog servisa.

Dakle fakticki covjek sada moze da prica o genocidu u Srebrenici, jer je to cuo na RTS-u.
Tj da lupa o tome da je eto negde donešena takva odluka pa neki s radošću u duši a neki i pokorno i ponizno to ponavljaju bez prestanka. Nikako da neko prevali preko jezika šta je s onim žrtvama genocida izginulim u borbama prilikom proboja Alijine 28 divizije iz Srebrnice.

1A6D9004-8AFF-4049-B17C-94D7CF3E5AFC.jpeg

Nije to neka novinarka. I nije ona rekla iz svoje glave. To je novinarka javnog servisa koja cita sta joj je napisao urednik dnevnika javnog servisa.

Dakle fakticki covjek sada moze da prica o genocidu u Srebrenici, jer je to cuo na RTS-u.
Јесте, она је нека новинарка. А њене речи нису речи Државе.
Држава се борила против те агенде, коју подржава и твоја опозициона пропаганда, да су Срби ,,геноцидан народ". Док је ЦГ, на бруку у срамоту, подржала то.

Страшно, о тужно...

Verovatno se ne računa ubijanje žena i dece u genocid, ubijanje celih sela nije genocid to je samo odbrana vojske iz demilitarizovane zone od napasne dece i trudnica....a koliko vidim sve muslije i ustaše se brane od dece, pa se sakriju pod suknju SASa i sve muslije i ustaše na temi podržavaju klanje dece i žena, a protiv su ubijanja koljača....treba da očekujemo da se napravi spomenik u Sarajevu Naseru Oriću kao najvećem heroju ubijanja dece po bosni....a svakako i Kuku da se digne spomenik bez njega ne bi uspeli da se izbore protiv trudnih žena....

Da bi taj tzv. "sud" doneo presudu koja im je izdiktirana, promenili su definiciju genocida,
tako da nemoj da pričamo ovde o nekim "jasnim" presudama.

Lepo kažeš promenili su. Neko to drugi radi jer smo mi izabrali da budemo van tog društva. Da smo imali dobre odnose sa zapadom i da smo po njihovim institucijama i sudovima imali saveznike, presuda bi bila u našu korist. Jak si onoliko koliko imaš relevatne i bitne prijatelje. A mi na zapadu nemamo nikoga. I onda se svaki put isčuđavaš što se sve odvija na našu štetu. Slabo kapiraš ili šta, rekoh ti da anti-zapadna politika ima svoju cenu. Jedna od njih je i ta presuda.

Samo idioti mogu da prihvate priču o "genocidu" u kome nije stradala
nijedna jedina žena, nijedno jedino dete, nijedan starac ili starica.

Nema šta da prihvataš ili neprihvataš, tako je odlučio sud i to je završena priča. Umesto da idemo dalje, mi mlatimo praznu slamu.

A odakle uopšte dolaze te "majke Srebrenice"?

Pobijene u "genocidu", pa se povampirile?

Nemam pojma i ne zanima me. Ni malo se ne bavim njima.

U Srebrenici je počinjen strašan ratni zločin, pobijeno je oko 1200 ratnih zarobljenika,
to svakako nije dostojno Srba, svako normalan to osuđuje.
Ali još gore i bednije je jahati na tome, izmišljati neki "genocid" i naknadno sahranjivati koga
stigneš na tom groblju - i žive i mrtve, iskopavati mrtve iz nekih vukojebina i dovlačiti tamo.
Odvratno.

Ne znam šta bih ti rekao, istoriju pišu pobednici. Ako si stariji od 15 godina to bi trebalo da znaš. Ne sviđa ti se? Ni meni, ali tako je.

Neće da bidne tako, ako bi prestao da gledaš samo Šolakove i Đilasove kanale i prebacivao,
makar s vremena na vreme, na neke normalne kanale, možda bi i čuo i video kako se pri
pomenu Srebrenice uvek nekako pomene Srbija i Srbi.

Ne, ne pominju se. To je standardno napredno učitavanje radi dizanja tenzija i loženja nacionalista.

Pravi, pošteni, časni i normalni Srbi i priznaju da je bio genocid.

Какав бре геноцид, није био ни злочин осим у могућем случају неколицине невиних у претходне четири године геноцидасења Срба него је било кршење ратних правила која и онако не би требала да важе кад сте злочиначки покренули грађанско/"верски" рат.

Према вашим примитивним побудама покретања и разним праксама би било рационално превентивно неутралисање свих мушкараца 16-65 а што се твојих лажи о "опсади" и опште форумске "дружељубивости" тиче амери имају добру изреку да можеш крмачи ставити кармин али она остаје крмача.

Што се "хушкања" са стране тиче како објашњаваш, на пример, терорисање Смолуџе 92-е?
Цео вам је историјки подухват терористички као и сада твој вербални.

Ne znam, stvarno vidim i čitam, doživljavam.
Forum je dno dna, što se tiče ove i sličnih tema.
Ponavljam-normalni priznaju, ne vrijeđaju, osjećaju tugu.
Juče sam zaboravila staviti na odjeću cvijet Srebrenice, niko od mojih kolega Srba nije zaboravio staviti...
Misliš na Klix.ba?

Tebi, odavno to znamo, svaki Srbin koji živi u Sarajevu je loš Srbin. E, meni nije, to su moji dragi prijatelji, kolege, komšije, sugrađani.
Misli šta hoćeš, neka te daleko, zatrovao bi nas sve redom takav maliciozan, paranoičan i bezobrazan.
2D79099D-F068-4728-B509-5AD8268F3CED.png

Ne znam, stvarno vidim i čitam, doživljavam.
Forum je dno dna, što se tiče ove i sličnih tema.
Ponavljam-normalni priznaju, ne vrijeđaju, osjećaju tugu.
Juče sam zaboravila staviti na odjeću cvijet Srebrenice, niko od mojih kolega Srba nije zaboravio staviti...
Povodom cveta:
914062D0-74CB-4EAB-8C14-6AE71DA4BC92.jpeg

Gde je tačno rečeno da su Srbi genocidan narod? 🤔

Ne treba da veruješ baš svemu što pričitaš, pogotovo ako dolazi od Informera 😉
Значи ли то да ти лично не верујеш у "геноцид" у Сребреници, пошто се не уклапа ни у најшире дефиниције појма? Стрељано је неколико стотина или хиљада заробљених војника, што је тежак ратни злочин, али намере и чењења уништења становништва није било ни у траговима.

Neko to drugi radi jer smo mi izabrali da budemo van tog društva. Da smo imali dobre odnose sa zapadom i da smo po njihovim institucijama i sudovima imali saveznike, presuda bi bila u našu korist. Jak si onoliko koliko imaš relevatne i bitne prijatelje. A mi na zapadu nemamo nikoga.
naravno da nemamo nikoga. da bi odrzavao bure baruta mora ovako

Значи ли то да ти лично не верујеш у "геноцид" у Сребреници, пошто се не уклапа ни у најшире дефиниције појма? Стрељано је неколико стотина или хиљада заробљених војника, што је тежак ратни злочин, али намере и чењења уништења становништва није било ни у траговима.
Jeste ,upravo na osnovu toga sto je sve bilo pripremljeno ,bageri za kopanje leseva ,autobusi za iseljavanje itd i ucesce vrha RSa u Srebenici tj vrhovnog komandanta Armije Mladica je Srebrenica oznacena kao genocid. Vojnici su napustili Srebrenicu po dogovoru ,sigurno je neko od streljanih bio vojnik ali vecinom su civili streljani koji su bjezali u Srebrenicu iz okolnih mjesta od Arkana itd. Ruzenje svih dzamija i ostalih istorijskih znakova tj brisanje jednog naroda iz istorije je isto genocid kao i logori u Prijedoru koje je nakon dva mjeseca zapad zaustavio,ne mogu ni zamisliti sta bi se desilo da su radili tokom cijelog rata.

A koji monstrumi su nožem rasparaili trudne srpske žene, vadili plod i utrobu a nesrećnice ostavljali da umru dok ne iskrvave?

Monstrumi sa Ovcare su to radili hrvatskim zenama na Ovcari...poslije silovanja naravno...

.

Ajd sto nas solak zigosao nego sto nas je zigosao i RTS kao genocidne

Imas li odgovor?

Pa kako nisi genocidan kad tvrdis da JE Split grad Koji pripada Srbiji?
Kod genocida JE bitna NAMJERA, a kako ces drpit more Hrvatima drugacije NEGO da ih unistis...
Dakle, velikosrpska ideologija jest GENOCIDNA kao I londonski ugovor, a drugi JE par carapa STO od vaseg planiranog genocida na kraju dobijete grde batine, pa sami za sebe kukate "jhohohoj..genocidisu nas... jhohohoj.."

.

Back