United genocide? Svi opozicioni mediji iz Šolakove "United media" juče ujedinjeno žigosali Srbe kao genocidan narod!

Nema ludih, istina, ima NORMALNIH, CIVILIZOVANIH.
Ovi okrvavljenih ruku su po vukohebinama po RS-u i kmeče, plaču, lažu, pljuju po Sarajevu iz kojeg su morali pobjeći :)
normalnih..napiši bezkičmenjaka koji ne znaju ni ćirilicom ni pisati ni čitati

normalnih..napiši bezkičmenjaka koji ne znaju ni ćirilicom ni pisati ni čitati
Ми сви знамо писати и читати ћирилицу, нисмо затуцани. Код нас се у школи нормално уче оба писма.

Koji će se k pooklanjati?
Niko nikome ne treba da se poklanja niti izvinjava, pišamti ja izvinjenje, to ne dižemrtve iz grobova.
pa cemu onda kukanje i zasto bi vucic moro pricati sta je radio po sarajevu...branio srpski narod..ko sto su uvozni mudzahedini branili svoj narod...jel vucic mozda trebo da se prikljuci muslimanskoj vojsci?

pa cemu onda kukanje i zasto bi vucic moro pricati sta je radio po sarajevu...branio srpski narod..ko sto su uvozni mudzahedini branili svoj narod...jel vucic mozda trebo da se prikljuci muslimanskoj vojsci?
Vučić nije iz Bosne
De bolan, makni mi se s očiju, bolje ti je.

Ovdje ako neko kuka, kukate vi, zbog rezolucije, prijetite i lupetate, razdruživanjem, udruživanjem, ovo ćete, ono ćete :D
Nećete vi ništa. Pst!

Nego, kad me već vučeš za jezik..

Kažeš: branio Srpski narod?
Što se onda pere, pravda, pusti da ga po milioniti put ismijava ko stigne zbog izjava?? :D

Ops, po Đavolčiću i ovaj text je pisao "loš Srbin" :D

https://balkans.aljazeera.net/opini...ad-sarajeva-ko-civile-kosi-a-ko-kisobran-nosi

Vučić nije iz Bosne
De bolan, makni mi se s očiju, bolje ti je.
a mudzahedini jesu li iz bosne..kakve ste vi sve uvozne falinke imali pa to nije normlano...ne znam cemu to vise preseravanje sa tvoje strane da su samo mulimani bili zrtve...a ubijeni srbi stradali od koga...

srbi ne kukaju..vec se opet brane od napada iz sarajeva koji pokusavaju odavno da uniste postojanje RS...

Tebi, odavno to znamo, svaki Srbin koji živi u Sarajevu je loš Srbin. E, meni nije, to su moji dragi prijatelji, kolege, komšije, sugrađani.
Misli šta hoćeš, neka te daleko, zatrovao bi nas sve redom takav maliciozan, paranoičan i bezobrazan.
A ne, ne draga moja. Svaki Srbin koji je bio na vašoj strani tokom rata je loš Srbin. Odnosno nije Srbin. Ima i ovde Bošnjaka pa ih zaboli za srpske žrtve.

a mudzahedini jesu li iz bosne..kakve ste vi sve uvozne falinke imali pa to nije normlano...ne znam cemu to vise preseravanje sa tvoje strane da su samo mulimani bili zrtve...a ubijeni srbi stradali od koga...

srbi ne kukaju..vec se opet brane od napada iz sarajeva koji pokusavaju odavno da uniste postojanje RS...
Šta se mi imamo truditi da uništimo RS, to Dodo savršeno radi :D

Šta znači biti Srbin u Sarajevu i 30 godina poslije rata uvjerili su se žena i njen 14-godišnji sin koji su juče brutalno napadnuti u centru grada zbog majice na kojoj piše "Delije sever".

Moze li da izrazimo zajedno saucesce zrtvama na svakom mjestu i pocnemo po velicini zlocina pa kad dodje Bratunac idemo zajedno ili bilo koji drugi ,zar to ne bi bili ispravno ?
Je li isto ubiti naoružanog i nerodjeno dijete u stomaku?
Gdje je vojničko groblje poginulih srebreničana?
4 godine su ubijali, klali, masakrirali.. šta očekuje i misli bilo koji ubica nevinih žrtava?

Zašto raspirujete mržnju, zašto lažete, izmišljate o nekakvoj srpskoj prijetnia neskriveno kukate i molite nato za novu agresiju na srpski narod?
Zar prvi komšija nije preči i od rodjenog brata?
Zašto nasjedate na tudje geopolitičke interese a ne vaše? Zašto skrnavite pijetetl prema žrtvama rata?
Zašto ne saslušate vaše pametne ljude koji javno govore da nikome danas nije ni do nikakvih sukoba a kamoli do nekakvog rata?

Pa čuj, kad te opkole ludaci, bolesnici žedni krvi, bio bi baš budala da odbiješ pomoć bilo čiju, makar to bio i crni đavo a ne arap izpičkematerine ;)

Pravi, pošteni, časni i normalni Srbi i priznaju da je bio genocid.
Ne postoje posteni i neposteni Srbi. Postoje samo posteni i neposteni ljudi.
Posteni ljudi znaju i kazu da streljanje ratnih zarobljenika (inace mucki zlocin i sramota srpske vojske) ne moze biti genocid.

Zna ze sta je genocid, ubijabje zena i djece. Samo od tih rana se nacija ne moze oporaviti. Zato se zove genocid.

Svi Srbi znaju i priznaju zlocin u Srebrenici i smatraju ga za veliku sramotu. I umjesto da to bude podloga za pomirenje i napredak, vas je neko naucio da pricate o nepostojecem genocidu. Da se nikada ne bi izmirili Srbi i Bosnjaci. Da bi mogli da budu iskoriscavani za razne politicke igre i pretenzije.

Misli malo o tome.

Šta znači biti Srbin u Sarajevu i 30 godina poslije rata uvjerili su se žena i njen 14-godišnji sin koji su juče brutalno napadnuti u centru grada zbog majice na kojoj piše "Delije sever".
Zbog dresa bi bio napadnut i u Beogradu :D
Ajde, nećemo sad nabrajati ko je gdje napadnut, znaš da i tu gore prolazite.

Ne postoje posteni i neposteni Srbi. Postoje samo posteni i neposteni ljudi.
Posteni ljudi znaju i kazu da streljanje ratnih zarobljenika (inace mucki zlocin i sramota srpske vojske) ne moze biti genocid.

Zna ze sta je genocid, ubijabje zena i djece. Samo od tih rana se nacija ne moze oporaviti. Zato se zove genocid.

Svi Srbi znaju i priznaju zlocin u Srebrenici i smatraju ga za veliku sramotu. I umjesto da to bude podloga za pomirenje i napredak, vas je neko naucio da pricate o nepostojecem genocidu. Da se nikada ne bi izmirili Srbi i Bosnjaci. Da bi mogli da budu iskoriscavani za razne politicke igre i pretenzije.

Misli malo o tome.
Streljanje djece si mislio?
Srami se.

i srpska naselja u sarajevu su bila opkoljena od ludaka, bolesnika zednih srpske krvi..
Vi ste prvi počeli :) Ebiga, nismo bili ovce da vam legnemo i pustimo se...
Niste računali, budući da ste imali JNA uz sebe da ćemo pružiti otpor, pucati, ubijati, svetiti se (ne odobravam osvetničke činove ali su normaln, hbg)?

Ovdje ako neko kuka, kukate vi, zbog rezolucije, prijetite i lupetate, razdruživanjem, udruživanjem, ovo ćete, ono ćete :D
Nećete vi ništa. Pst!
Ali ćete vi kako vam strane gazde i tutori narede.. jer nemate svoje ja niti možete sami.
Danas ste jedno sutra drugo, a šta ste, samo treba pročitati velikog Mešu Selimovića ili poslušati Emira KUsturicu.. to je pamet, to je sreća, suživot, blagostanje a ne mržnja koja nikome nije ništa dobro donijela.

Ali ćete vi kako vam strane gazde i tutori narede.. jer nemate svoje ja niti možete sami.
Danas ste jedno sutra drugo, a šta ste, samo treba pročitati velikog Mešu Selimovića ili poslušati Emira KUsturicu.. to je pamet, to je sreća, suživot, blagostanje a ne mržnja koja nikome nije ništa dobro donijela.
Našao se ko će o mržnji pričati, de Neno, manje cijenim sebe kad komuniciram s tobom. Dobro pamtim neke tvoje bljuvotine ispisane na ovom forumu pa ću te pozdraviti.

Ne postoji genocidan narod. To nije pravni pojam.

Budale.
Не постоји ни тужба једне државе за геноцид, па је неко то измислио и сад може.
Не постоји ни могућност да држава федерације гласа и одлучи да се мирно разиђе. У ствари постоји али само кад је Југославија у питању.
Тако да се право и правда газе како коме одговара.

Back