Unisten mural Novaka Djokovica zbog njegove izjave o Kosovu

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
121.025
uni%C5%A1ten-mural-novaka-%C4%91okovi%C4%87a-zbog-njegove-izjave-o-kosovu-v0-wb96bds8lz2b1.jpg

Sta mislite o njegovoj izjavi i da li kao sportista treba da o ovome ima javno misljenje?
i sta mislite, ko je ovo uradio?

Poslednja izmena:
uni%C5%A1ten-mural-novaka-%C4%91okovi%C4%87a-zbog-njegove-izjave-o-kosovu-v0-wb96bds8lz2b1.jpg

sta mislite o njegovoj izjavi i da li kao sportista treba da o ovome ima javno misljenje?
i sta msilite, ko je ovo uradio?
Ако може дуа липа, може и ђокер ноле.

Није ни то што су уништили, но видиш ли оно УЧК поред

To je tako predvidljivo. Akcija-reakcija. Novak je napravio izjavu, očekivana je reakcija. To su samo ljudi. Svuda su isti i isto razmišljaju...
Ма није ни то него иду по српским срединама и то раде

То је као кад би ми сад ишли по прешеву и шарали графите учк којих има на тону

А требали би то да урадимо. На нажалост, нисмо ми свесни ни слижни као шипци

Ма није ни то него иду по српским срединама и то раде

То је као кад би ми сад ишли по прешеву и шарали графите учк којих има на тону

А требали би то да урадимо. На нажалост, нисмо ми свесни ни слижни као шипци
Taj sukob, sve je to u glavi i te granice. Da bi političati moglil da zgrću pare, na sirotinji raji. I raja se palli na sve i ide ko marva
Dakle, da su Albanci visoko svesni, napravili bi šalu na račun Đjokovića. Ovako su isti kao i mi.
Samo što se mi delimo na partizane i četnike pride, pa opet precrtavamo murale jednih i drugih. Nema niko smisla za humor,
sve je to ovca koja mekeće Č;P

Taj sukob, sve je to u glavi i te granice. Da bi političati moglil da zgrću pare, na sirotinji raji. I raja se palli na sve i ide ko marva
Dakle, da su Albanci visoko svesni, napravili bi šalu na račun Đjokovića. Ovako su isti kao i mi.
Samo što se mi delimo na partizane i četnike pride, pa opet precrtavamo murale jednih i drugih. Nema niko smisla za humor,
sve je to ovca koja mekeće Č;P
Не могу брате да се смејем док ми на главе падају бомбе а моји људи бивају убијани претучени да се унереде, хапшени итд

Zanimljivo je kako se nije oglasio da podrzi proteste protiv nasilja u Srbiji a sad skace da se nadima Kosovom...Bice da je ne samo neobrazovanost nego i nedostatak empatije problem ovog coveka.
Што он из иностранства да те ослобађа режима док ти седиш за тастатуром и унижаваш га?

Не могу брате да се смејем док ми на главе падају бомбе а моји људи бивају убијани претучени да се унереде, хапшени итд
Čuj, bombe padaju zbog problema koji nismo rešili. Bilo je čitavih 19 godina da to rešimo, i onda kad su drugi
krenuli to da rešavaju, rezultat je takav... sve je moglo da se završi bez ispaljenog metka....

Čuj, bombe padaju zbog problema koji nismo rešili. Bilo je čitavih 19 godina da to rešimo, i onda kad su drugi
krenuli to da rešavaju, rezultat je takav... sve je moglo da se završi bez ispaljenog metka....
Нажалост, нисмо ми били ти који одређују да ли ће се пуцати, нити смо први запуцали

Терор над србима на КиМ дешава се од пада пот турке и призренске лиге до данашњега дана

Нажалост, нисмо ми били ти који одређују да ли ће се пуцати, нити смо први запуцали

Терор над србима на КиМ дешава се од пада пот турке и призренске лиге до данашњега дана
Čuj, već sam napisao, Milošević je bio nesposoban politišar. Nije umeo time da se bavi,
zato smo tako i prošli...

Ma jok, mogli smo Albancima da nešto ponudimo pre toga. Daleko bolje po nas, nego da nam policajci naprave ono isto, šta smo sami
trebali da uradimo. I onda Kosmet nikada ne bi izašao iz Srbije....
И 1981. је био протест да Косово постане 7. република иако су сви на челу свега на КиМ били скоро искључиво Албанци, у време када су Срби чинили још увек не толико безначајан постотак становништва

Испада да смо ми криви за шиптарски сепаратизам. Ратовали су они и у Македонији, и у Бујановцу и Прешеву 2001.

И за Македонију смо ми криви, гарант

Back