- Poruka
- 176.184
Jok, samo oči i zdrava pamet. Ljubav na stranu, to je za ženu, decu, švalerku ...
Ti izgleda da imaš samo zdrave oči.Jok, samo oči i zdrava pamet. Ljubav na stranu, to je za ženu, decu, švalerku ...
Ne znam kako može neko za sebe da kaže da je zdrav ako želi nuklearni rat u bilo kom obliku.Ti izgleda da imaš samo zdrave oči.
Nisam znao da nuklearni rat ima obilke ali dobro razmisli čemu antihristi vode.Ne znam kako može neko za sebe da kaže da je zdrav ako želi nuklearni rat u bilo kom obliku.
Ma 2 miliona buudalo.Ti dečko nisi baš sasvim čist
Samo Muskovih Starlinka ima 2000 u orbiti.
Smanji unos lošeg alkohola, odumiru su sive ćelije od toga.Ma 2 miliona buudalo.
Svi njegovi sateliti su u istoj liniji dovoljno je uništiti nekoliko desetina i onda će krhotine uništiti ostale a u detalje sa tobom ne vredi.Smanji unos lošeg alkohola, odumiru su sive ćelije od toga.
SpaceX passes 2,000 Starlink satellites launched
Moj junior koji ima 13 godina ne bi ispalio takvu količinu idiotarija.Ti si toliko tup da ne vredi ići dublje,
Svi njegovi sateliti su u istoj liniji dovoljno je uništiti nekoliko desetina i onda će krhotine uništiti ostale a u detalje sa tobom ne vredi.
Tup si a jezičar kao kočijaš .pih....Moj junior koji ima 13 godina ne bi ispalio takvu količinu idiotarija.
Pa ti onda vidi jel on apsolutni genije ili si ti ipak malkice usporenko.![]()
Pitaj twiter,youtube,facebook a ne ovde.Šta je sa Azovom?Ne razumem zašto se uopšte dozvvoljavaju teme kojima se podstiče ubijanje, rušenje i slično.
Zašto se grade razni naftovodi i gasovodi ako se to može dobiti jeftinije kod amera?Šta OIL? Zašto se neki ovde ponašaju kao da nam Rusi to poklanjaju pa nam eto kao čine nešto? Prodaju nam, i to skuplje nego Nemcima decenijama, a trenutno će prodati svakome ko hoće jer time finansiraju rat.
Srbija se sasvim dobro drži i nakon Slobe. Tako će i Rusija! A ruska elita? Da sam Putin, ja bih sve to poslao u sibirske rudnike!Pokazna vežba u tome kako ne treba voditi spoljnu politiku. Džaba izgubio tolike ljude, pobio civile, izgubio ugled u svetu, celu svoju i Ukrajinsku naciju zavio u crno a nije dobio ama baš ništa. Izgubio i ono malo podrške što je imao.
Pitin je ruski Sloba. Pokazna vežba u pucanju sebi u nogu. Nije slučajno ruska elita protiv njega. On je populistički manipulator.
Mnogo si ti čitao Džegi, vidim jaNema nikakvog nuklearnog rata ni uništavanja satelita. Nisu Rusi blesavi da dobiju po pičci.
Džaba onanišete.
А Американац ће за то време мирно да седи док га бијеш? Свакаквих лупетања ће човек прочитати.
Nemoj tako! Truman se upravo okrenuo u grobu!Ne znam kako može neko za sebe da kaže da je zdrav ako želi nuklearni rat u bilo kom obliku.
Ajde da te testiram: Kako bi prošla tema u kojoj bi ja opravdavao i podržavao bombardovanje Srbije 1999-e jer je to stvorilo KRITIČNU masu za rušenje Slobe jer bi po smotanim Srbima Sloba i danas vladao Srbijom!Ne razumem zašto se uopšte dozvvoljavaju teme kojima se podstiče ubijanje, rušenje i slično.
Ruska vojska traži oružje za 'masovno uništenje' u Ukrajini!Čuj šta je s Azovom. Šta je sa ruskom vojskom u tuđoj državi?
Došla da dovrši sa nacistima što je istorijsko pravo Rusa neuki moderatore.Čuj šta je s Azovom. Šta je sa ruskom vojskom u tuđoj državi?
Pa ti upravo braniš one koji prizivaju nuklearni rat velikih sila a to je nacistička Ukrajina.Ne znam kako može neko za sebe da kaže da je zdrav ako želi nuklearni rat u bilo kom obliku.
Dobro je za biznisNe razumem zašto se uopšte dozvvoljavaju teme kojima se podstiče ubijanje, rušenje i slično.
Ima logike! Nuklearni rat između USA i Rusije bi značio pobedu NACIZMA!Pa ti upravo braniš one koji prizivaju nuklearni rat velikih sila a to je nacistička Ukrajina.