Pre izvesnog vremena sam napravio ovaj unikatni klub stočić, zanima me ima li ljudi kojima je takođe kao i meni muka od konfekcije za skupe pare bar kad je u pitanju životni prostor.

Nažalost u našem društvu sam prilično usamljen u naporima da svakodnevni ustaljeni život izdignem iznad proseka, pa očekujem ovim putem da nađem ljude sličnih interesovanja i pogleda na svet sa kojima mogu da podelim iskustva na obostrano zadovoljstvo.
Hvala ti Milice na lepim rečima, obično dobijam komentare čak i od najbližih tipa:
" ti si budala, ti si kreten, ti nemaš pojma.....itd. Baš bih voleo da se ljudi koji prave slične svari, odazovu sa svojim radovima i komentarima, pogotovo imajući u vidu da čak i na našem sajmu nameštaja imamo konfekciju i samo konfekciju. Ako nešto eventualno odskače od uobičajenog (a idalje je seriska proizvodnja) dostiže astronomske cifre.
ma nije to samo sa namestajem, kloniranje se vrsi u svim ostalim delovima unutrasnjeg dizajna. tako da kada danas udjes u 10 stanova u beogradu 9 od tih 10 su skoro identicni sa manjim razlikama - sve nijanse braon, bez, sive, obavezan kamen u dnevnoj sobi na koji se kaci plazma, spusteni plafon sa halogenkama ili eventualnim skrivenim svetlom, ravne linije, taman pod, beli plafoni, negde i beli zidovi, obavezne tapete i to ti je negde to. uzas...
a ti ne slusaj druge, nego nam kaci jos slika![]()
Ja sam po struci industrijski dizajner, mada se nebavim isključivo svojom profesijom .
![]()
![]()
reklamiranje je dozvoljeno na pdf mali oglasi
Ceo stčić je težak 90-100 kg. Oslanja se na filcane flekice.