AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
zashto se ljudi uniformishu?...a vezano za muziq...dal je to samo potreba za pripadanjem nekoj glupi ili je to zaista nachin zhivota?...moja isqstva su da svi ti koji su u sredjnjoj ili osnovnoj nosili faerke ili ne znam duge kose i crne majce...danas su najgore ljige...koje se przhe na stoji i slichne gadosti...retki ostanu u tom tripu do kraja...ali onda se nisi menjao od osnovne a to je loshe...to mora biti loshe...
dakle shta vi mislite o svemu tome...ovo mozhda i nije tema za muziq al svestan sam rizika koji nosi postavljanje teme ovdi...
moje mishljenje je da su svi isti...i ovi nashminkani u crno shto se lozhe na neke nordijske metalce...i oni s kachketima na stranu shto se lozhe na crnce...retko ko od njih kapira bilo shta o muzici...al svako od njih poshtuje trend...
nadam se...svi tje odrasti i shvatiti...al shanse su male...
dakle shta vi mislite o svemu tome...ovo mozhda i nije tema za muziq al svestan sam rizika koji nosi postavljanje teme ovdi...
moje mishljenje je da su svi isti...i ovi nashminkani u crno shto se lozhe na neke nordijske metalce...i oni s kachketima na stranu shto se lozhe na crnce...retko ko od njih kapira bilo shta o muzici...al svako od njih poshtuje trend...
nadam se...svi tje odrasti i shvatiti...al shanse su male...
shalim se ali promenices ti muzicki ukus josh 83427493587349 puta...

ustvari, ona misli da je skoro sve sto ja kupim ruzno, zato sto ja mnoooogo volim kich stvari...