Umro Mika Aleksić

Belgradeboy

Buduća legenda
VIP
Poruka
27.604
Reditelj i vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić preminuo je večeras u Beogradu.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miroslava Mike Aleksića za krivična dela silovanja i nedozvoljene polne radnje, koje je počinio nad sedam devojaka, koje su pohađale njegovu školu glume. Prva je Aleksića prijavila glumica Milena Radulović, posle čega je isto učinila i njena koleginica Iva Ilinčić.

U junu prethodne godine, ročište je odloženo zbog izostanka Aleksića, odnosno zbog njegovog zdravstvenog stanja, a kako je rekao njegov advokat Zoran Jakovljević tada, on se tada nalazio u polusvesnom stanju kao da je apsolutno nepokretan.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/9889619/umro-miroslav-mika-aleksic

Nije bas tako, da sad izadju i kazu da je sve bila namestaljka, to bi medijski puklo kao bomba, a svesne su da bi sebi zavrsile karijere.
Pride bi napravile medvedju uslugu svim zenama koje se istinski nadju u takvim situacijama.
Meni su te njihove price od pocetka zvucale klimavo, ali ko sam ja da sudim na osnovu onoga sto sam citao po medijima.

Reditelj i vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić preminuo je večeras u Beogradu.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miroslava Mike Aleksića za krivična dela silovanja i nedozvoljene polne radnje, koje je počinio nad sedam devojaka, koje su pohađale njegovu školu glume. Prva je Aleksića prijavila glumica Milena Radulović, posle čega je isto učinila i njena koleginica Iva Ilinčić.

U junu prethodne godine, ročište je odloženo zbog izostanka Aleksića, odnosno zbog njegovog zdravstvenog stanja, a kako je rekao njegov advokat Zoran Jakovljević tada, on se tada nalazio u polusvesnom stanju kao da je apsolutno nepokretan.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/9889619/umro-miroslav-mika-aleksic
Znaci, ne stize ga kazna.

Da, ali ne možeš da imaš društvene probleme i da ti svaki sud reši onaj gore.
problem je sto je takav problem i bio. Ona je bila saucesnik krivicnog dela nad samim sobom jer je dala saglasnost Miki da je vaćari. Doslo joj iz dupeta u glavu posle 9 godina, ...moguce stokholmski sindrom ... ali bila je saucesnik...zato nek Bog odluci. On vidi ono sto mi ne vidimo..
Kao što vidiš umro je na Bogojavljansku noć

Poslednja izmena:
Neka mu je laka zemlja. Mika Aleksić nije silovao niti na bilo koji način seksualno napastvovao svoje učenice. Sve je bila predstava u režiji "duboke države" illiti udbe, a neke njegove bivše učenice, pažljlivo odabrane kao osobe koje su od ranije i potpuno nevezano za Aleksića imale psihičkih problema, bile su instruisane da glume žrtve i izmišljavaju! Pogledajte šta su kazali oni učenici škole glume pokojnog Mike Aleksića koji su odbili da učestvuju u odvratnoj zaveri protiv nevinog čoveka, iako se na njih vršio pritisak da se pridruže orkestriranoj medijskoj hajci i neviđenoj histeriji koja se bila podigla:

Poslednja izmena:
Neka mu je laka zemlja. Mika Aleksić nije silovao niti na bilo koji način seksualno napastvovao svoje učenice. Sve je bila predstava u režiji "duboke države" illiti udbe, a njegove bivše učenice, pažljlivo odabrane kao osobe koje su od ranije i potpuno nevezano za Aleksića imale psihičkih problema, bile su instruisane da glume žrtve i izmišljavaju! Pogledajte šta su kazali oni učenici škole glume pokojnog Mike Aleksića koji su odbili da učestvuju u odvratnoj zaveri protiv nevinog čoveka, iako se na njih vršio pritisak da se pridruže orkestriranoj medijskoj hajci i neviđenoj histeriji koja se bila podigla:

Ali sensei, što bi udba htela nekom dečjem učitelju glume da namesti silovanja maloletnica, to sam predavanje propustio

Ali sensei, što bi udba htela nekom dečjem učitelju glume da namesti silovanja maloletnica, to sam predavanje propustio
Možda je u tom trenutku Vučiću trebala neka afera koja će da zaokupira pozornost naroda dok on "ispod radara" tipa dalje priznaje Kosovo, ili izvlači neke pare, potpisuje nešto da nam dovedu migrante, rasprodaje imovinu od značaja za socijalni mir i slično...
Kao skoro što su pustili relativno stariju aferu za Vujadina S.
A nema više da odbrojavaju koliko je dana prošlo od kako su od Saše Jankovića tražili da objasni kako je moguć takav položaj tela za njegovog ubijenog prijatelja pre 30+ godina.
Ili za Raduleta Kraduleta zašto nije platio porez u Americi.

problem je sto je takav problem i bio. Ona je bila saucesnik krivicnog dela nad samim sobom jer je dala saglasnost Miki da je vaćari. Doslo joj iz dupeta u glavu posle 9 godina, ...moguce stokholmski sindrom ... ali bila je saucesnik...zato nek Bog odluci. On vidi ono sto mi ne vidimo..
Kao što vidiš umro je na Bogojavljansku noć
Ma šta joj došlo. Nego njihov privatni obračun. Da li zbog love ili možda preuzimanja dela učenika jer zaboga sad je i ona glumica pa može da bude mentor...
Čuo sam slučaj gde je trener nekog sporta u nekom gradu on imao 35+ godina, trenirao osmi razred devojčice. Pa su kao vežbale hod po dasci pa se utrkivale koja će više puta da ide po dasci da bi ih on namerno pridržavao za goozu i sisiće i kako će da se međusobno komentarišu. I sad prošlo od tad 10 godina, oni se nešto sasvim peto sporečkali oko međe na njivi i ona izađe u javnost da je godinama ćutala od sramote da ju je on sexualno maltretirao...

Back