Umro Marti Ahtisari, nekadašnji specijalni izaslanik za KiM

"Дош'о Ђаво по своје!"
"Прво Мадлен, сад он, сви ће да помру!"

А он се наживео за 3 живота и умро у позној старости, као и Медлин и као што ће Хилари.
A šta bi ti, da Srbi vode svet?

Ne brini đavoli kako si ih ti okarakterisao se menjaju djavolima. Bili Ameri, Rusi, ili Kinezi. Ili Arapi, Romi ili Komunisti. Ili bilo da su Anarhisti, Ramboi, ili Kapitalisti..
Nisam ni ja fan onih koji su nam krojili sudbinu jer nismo slušali, ali... Ali...

Možda bude više pravde.
Iako je pokojnik uglavnom bio da rešava zamršene stvari.

RIP.

Ka sam djelomično finskog porijekla i sve ovo mi pada vrlo teško, zašto se Srbi toliko vesele smrti jednog Finca🤔🤔 Kakvi su to ljudi🤪🤔
Vesele se samo oni Srbi koji nisu najoštrije olovke u kutiji. Pritom da ih pitaš konkretno zašto, šta u njegovom planu nije valjalo, lupali bi neke nesuvisle nebuloze tipa "plaćenik", "ružan" i slične stvari koje nemaju veze sa pitanjem.

Ima i nas Srba koji poštujemo delo čoveka koji je pokušao da stvori uslove za mir na Kosovu, pokoj mu duši.

zapisano u prvim knjigama...
čuva Vatikan bajo moj...
ne daju da se pročita...
Aj sad Stoyko, ti si pametan čovek, da mi objasniš: ako su vatikanski arhivi tajni, niko nikad nije ušao u njih, kako se zna šta se u istima čuva? Ako niko nije pročitao te knjige i spise, kako se zna šta u istima piše? Evo lepo nisam pametan.

Vesele se samo oni Srbi koji nisu najoštrije olovke u kutiji. Pritom da ih pitaš konkretno zašto, šta u njegovom planu nije valjalo, lupali bi neke nesuvisle nebuloze tipa "plaćenik", "ružan" i slične stvari koje nemaju veze sa pitanjem.

Ima i nas Srba koji poštujemo delo čoveka koji je pokušao da stvori uslove za mir na Kosovu, pokoj mu duši.
Ne postoji "Kosovo" Ali mi Srbi imamo Kosovo i Metohiju. :whistling:

Ka sam djelomično finskog porijekla i sve ovo mi pada vrlo teško, zašto se Srbi toliko vesele smrti jednog Finca🤔🤔 Kakvi su to ljudi🤪🤔
Nemamo pravo na tugu .Nismo je zaslužili.Toliko je gospodin Atisari bio u duši dobar da se to ne može rečima opisati a mi smo ga prezreli.Mi ovakvi kakvi jesmo.

"udji svete da mi kažeš kako da živim u svojoj kući"

Branislav Nušić :bye:

Pa ova teorija da ne postoji Kosovo ti je pored teorije da su Amerikanci komunisti najveći biser.

Još da odaberemo i treći, pa da zatvorimo krug.
Naravno da ne postoji "Kosovo". Mi u Srbiji imamo zvanični naziv za tu pokrajinu, a on je Kosovo i Metohija. A taj dodatak naročito smeta raznim ženama u crnom i svima koji se plaše naše Crkve.
Zvanično i kod onih koji priznaju NATO okupaciju je *Kosovo.
Ti si otišao korak dalje, pa im daješ veća prava nego NATO, zanimljivo.
Amerikanci nisu zvačno komunisti i to nisam nikad napisao. Ali njihova trenutna politika je najbliža komunizmu. Mnogo bliže, nego recomo, Kina.
Pale knjige, ruše istorijski bitne građevine i spomenike, hapse političke proivnike, prednost u zapošljavanju daju određenim grupama a ne stručnima... nikad gore stane u nekad ozbiljnoj i jakoj državi.

aha
imas olovku naostrenu
blago se tebi, hmmm koji IQ je potrebno da se naostri olovka
jel to bese HB, TOZ proizvod

hej marsi...

sad kad su riknuli Rokfeler, Madlen, Kraljica i Ahtisari...
samo da znaš da si ti najstariji na forumu :D

@Reefer će da potvrdi
marsovci su , kao sto znas da i inace i nista ne znas
tisutchljetni kao i zimski
a i sve mi secini da ces uskoro da bidnes i hrana za nekoga cukova.
zato , sto onaj nekadasnji narod i rece
ko ndrugome jamu kopa , sam u njem pada.
si skonto sta ti je marsovac porucio

Ko je ikad obraćao pažnju na tog pismonošu i ko se raduje njegovoj smrti ? Kakav ***** njegov plan ? Od kud ti uopšte ideja da je taj lik bio bitan za Srbiju ?

Back