Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Стигла га је Лазарова Клетва у нежној 187. години живота.
То је судбина свих непријатеља Председника Милошевића.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стигла га је Лазарова Клетва у нежној 187. години живота.
Izgleda ta kletva prvo udari na Srbe pa tek onda njihove neprijatelje
Njegov plan da srpske opštine imaju široku autonomiju NIJE uspeo, zahvaljujući takvima kao što ste ti i Zvonko Veselinović.Njegov plan je uspeo
Njegov plan da srpske opštine imaju široku autonomiju NIJE uspeo, zahvaljujući takvima kao što ste ti i Zvonko Veselinović.
Dobrodošao nazad!Добар дан.
Нема се шта додати.obican sluzbenik svetske vlade..................i kao takav, dabogda se vecno kuvao u kazan na onaj svet.
Dobrodošao nazad!
Vidim da si tu već par dana, nego sam u poslednje vrijeme češće po nekim drugim bespućima krstarice, a manje na politici.
obican sluzbenik svetske vlade..................i kao takav, dabogda se vecno kuvao u kazan na onaj svet.
Судија Меј онако сурово говорио нашем Чобету "Mr Milosevic, please be quiet".
После умро. Тако прође свако ко дигне руку на Србе, на крају умре.
Па што тако..по европски?Опет си пијан. Шећеруша убија.
ја сам те најозбиљније питао..Ma kakvi teleci repovi, a i ne spamuj temu.
ti si dusu da da drzis govore na komunjarskim sahranama,potencijalМарти Ахтисари, бивши председник Финске, дипломата, некадашњи специјални изасланик УН за статус Косова и Метохије и добитник Нобелове награде за мир, преминуо је данас у 87. години живота.
![]()
Фото: Youtube Printscreen
Ахтисари је боловао од Алцхајмерове болести и повукао се из свих јавних активности током 2021. године.
Он је био председник Финске од 1994. до 2000. године.
У октобру 2008. добио је Нобелову награду за мир Награда „за његове важне напоре, на неколико континената и више од три деценије, у решавању међународних сукоба”. У Нобеловом саопштењу се наводи да је Ахтисари одиграо истакнуту улогу у решавању озбиљних и дуготрајних сукоба, укључујући сукобе у Намибији, Индонезији, на Косову и Метохији и Ираку.
Као учитељ у основној школи, који је постао дипломата, Ахтисари је деценијама радио као дипломата и мировни посредник за финску владу и Уједињене нације, а за свој рад на решавању међународних сукоба добио је Нобелову награду за мир 2008. године.
Основао је 2000. године независну фондацију ЦМИ (Иницијатива кризног менаџмента), данас позната као ЦМИ - Мировна фондација Мартија Ахтисарија.
Ахтисари ће бити испраћен уз државне почасти, а датум сахране биће накнадно објављен.
https://www.dnevnik.rs/svet/umro-marti-ahtisari-16-10-2023
Bog da mu dušu prosti, bio je dobar čovek.
Pa odakle bih znala kad to ne jedem niti se druzim s nekim ko to jede?... kazem da nisam ni cula da neko to voli. Ali bila je jedna dobra kafana za telece corbe jos medju prvima, i zvala se (i zive jos uvek valjda) "Stara Drina"....nisam odavno tamo isla.Има код тебе у Нишу једна КАФАНА која се прославила по тим реповима.
Ја сам тебе само питао ,како се зове та кафана,
а ми одосмо у Крајност,неку
Извини,Лаку Ноћ желим![]()
sve , sve ali ovakva tvoja izjava , samo me i uveravas koliko si mentalno otisao u krajnost.Марти Ахтисари, бивши председник Финске, дипломата, некадашњи специјални изасланик УН за статус Косова и Метохије и добитник Нобелове награде за мир, преминуо је данас у 87. години живота.
![]()
Фото: Youtube Printscreen
Ахтисари је боловао од Алцхајмерове болести и повукао се из свих јавних активности током 2021. године.
Он је био председник Финске од 1994. до 2000. године.
У октобру 2008. добио је Нобелову награду за мир Награда „за његове важне напоре, на неколико континената и више од три деценије, у решавању међународних сукоба”. У Нобеловом саопштењу се наводи да је Ахтисари одиграо истакнуту улогу у решавању озбиљних и дуготрајних сукоба, укључујући сукобе у Намибији, Индонезији, на Косову и Метохији и Ираку.
Као учитељ у основној школи, који је постао дипломата, Ахтисари је деценијама радио као дипломата и мировни посредник за финску владу и Уједињене нације, а за свој рад на решавању међународних сукоба добио је Нобелову награду за мир 2008. године.
Основао је 2000. године независну фондацију ЦМИ (Иницијатива кризног менаџмента), данас позната као ЦМИ - Мировна фондација Мартија Ахтисарија.
Ахтисари ће бити испраћен уз државне почасти, а датум сахране биће накнадно објављен.
https://www.dnevnik.rs/svet/umro-marti-ahtisari-16-10-2023
Bog da mu dušu prosti, bio je dobar čovek.
cin mi se da bas i nesto i nije sa tvojim sivim celijamaTi misliš da ovi što pljuju znaju nešto iz istorije? Vezare nemaju pojma.
Ahtisari se zalagao da Srbi imaju visok nivo nezavisnosti opština, kao i da skupština Kosova ima 10 zagarantovanjih mesta za Srbe.
Ahtisari je bio prijatelj Srbije koji je pokušao da spasi šta se spasti može.
Sukob interesa, on nije smeo uopste da bude bilo kakav pregovarac.cin mi se da bas i nesto i nije sa tvojim sivim celijama
koliko mi je poznato , cinio je ono sto su mu naredjivali i ako , da si imalo pametan , pronasao bi bas finsku istraziteljku zlocina navodnih u Racku i da je bas ovo gggouvno , naredio njoj da falsifikuje izvestaj , sto je i sama priznala kada je i otisla u penziju.
inace , jel znas da je to gouuuvno i bio prvo pod uticajem siptarke i koju je i kasnije i ozenio.
a i sta mislis koliko i je puta se nalazio sa albanskim teroristima.
drugo , kada ce ta tvoja glava i poceti da i misli
2008 godine unilateralno i je kao se proglasila da je drzava naravno otac i mati su joj USRA drzava -koja i tebe placa kai i Nato drzave , koje su
Ilegalno bombardovali Jugoslaviju i da su prekrsili sve medjunarodne zakone kao i UN povelju.
hmmm, tesko i je nekoga koji i je izdajnik , da mu i mozes suvislo i ukazati a i dokazati.
nadam se da ce jednoga dana i tebi doci ,
do svesti ,
upsss
to se moze desiti samo onima koji i imaju dovoljne sive celije kao i IQ