UMRO KADA JE VIDEO SUDSKOG IZVRSITELJA

• Začetnik teme Začetnik teme prlee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

prlee

Aktivan član
Poruka
1.245
Novosađanin umro na kućnom pragu kad je video sudskog izvršitelja

NOVI SAD - Novosađanin Stevan J. (55) umro je juče pred kućnim pragom kada je video da mu bravar, uz pratnju sudskog izvršitelja, policije i advokata, razvaljuje kapiju dvorišta, kako bi ušli u kuću i popisali stvari radi naplate duga.

Ekipa Hitne pomoći, koja je juče oko devet časova ujutro brzo došla na lice mesta u novosadskom naselju Telep, pokušala je da oživi Stevana J.

Novosadski mediji javljaju da Stevanov sin Dejan nije mogao platiti 160.000 dinara (oko 1.600 evra) za kupljene kompjutere, koje je sudskom presudom morao vratiti poveriocu.

Međutim, Stevan je veče pre tragedije sklopio dodogovor sa gazdom firme koja je Dejanu prodala računare, da taj dug otplati na rate, i to po 400 evra mesečno.

Prema svedočenju njegove porodice, Stevan je imao dva infarkta i ovih dana trebao je da ide na operaciju srca.

eto šta se dešava....uskoro će privatne izvršioce mnogi da ubijaju...naročito ako mi zbog nihovog reketiranja nasilnog umre nečiji tajo majka...

CECA NIJE POSLATA U ZATVOR ZA PRONEVERU 24 MILONA DOLARA A ČOVEK ZA 1600 EVRA,UMRO KADA IH JE VIDEO KAKO NA SILU ULAZE!!!

JE,BEM TE SRBIJO PO VR GUICE!!!

Стварно страшно што појединци дозвољавају себи да купују компјутере у вредности од 1600 евра а да не кажу оцу ништа о томе да су заложили његову кућу...
Каква спинована вест, језиво.

Novosađanin umro na kućnom pragu kad je video sudskog izvršitelja

eto šta se dešava....uskoro će privatne izvršioce mnogi da ubijaju...naročito ako mi zbog nihovog reketiranja nasilnog umre nečiji tajo majka...

CECA NIJE POSLATA U ZATVOR ZA PRONEVERU 24 MILONA DOLARA A ČOVEK ZA 1600 EVRA,UMRO KADA IH JE VIDEO KAKO NA SILU ULAZE!!!

JE,BEM TE SRBIJO PO VR GUICE!!!

Људи, драги пријатељи, поштовани корисници... па ја иступих 2 тастатуре а сада се спремам да купим и трећу КУЦАЈУЋИ ШТА НАМ СЕ СПРЕМА... И НИКО ВЕРОВАО НИЈЕ... то је само доказ да нам је народ ПРЕДОБАР ЗБОГ ЧЕГА САМ ЈА ТОЛИКО И ЗАЉУБЉЕН У СРБЕ И СРБИЈУ - али наивност и неверовање У ПОСТОЈАЊЕ ОРГАНИЗОВАНОГ ЗЛА И УНИШТЕЊА ЋЕ НАС У СТВАРИ И УНИШТИТИ... КАСНО ЈЕ КАДА ИЗВРШИТЕЉИ/ЏЕЛАТИ ДОЂУ ПРЕД КУЋУ - зашто људи нису извадили запушаче из ушију, зашто нису хтели да чују вапај појединаца међу које и ја спадам...

И ево опет да покушам да објасним: ЗАПЛЕНА А ЗАТИМ ДЕСЕТОСТРУКО ЈЕФТИНИЈА ПРОДАЈА ИМОВИНЕ ЗА ДУГОВЕ ЈЕ ПРОСТО ФЕНОМЕНАЛАН НАЧИН ДА ПРЕКО 500 000 ПОРОДИЦА КОЈЕ СУ ПРЕЗАДУЖЕНЕ ПРЕМА ПОДАЦИМА ИЗНЕТИМ ДАНАС У ПАРЛАМЕНТУ - ЗАВРШЕ НА УЛИЦИ.......да ли можете да замислите тај ДИЛ између извршитеља и лопова-мафијаша да ли схватате како ће то бити феноменалана ЗАРАДА, КАКО ЋЕ ТО БИТИ ДОБАР ПРОФИТ...

Ero,slazem se sa tobom u potpunosti!

Ово што се код нас догађа нема никакве благе везе са КАПИТАЛИЗМОМ јер просто речено - капитализам је УРЕЂЕНО ДРУШТВО... тако да овакве смицалице НЕ МОГУ ДА ПРОЂУ.

ОВО КОД НАС ЈЕ ЧИСТО ОРГАНИЗОВАНО РАЗБОЈНИШТВО И ОТИМАЧИНА И ТО СПОЉА А ПРЕКО ЈАНИЧАРА И КВИСЛИНГА ИЗ НАШЕГ НАРОДА (додуше видим да углавном нису Срби... овај гувернер Народне банке Шошкић је 'рват - наравно)...........и то баш по рецепту ТОГ ЗЛОЧИНЦА И РАЗБОЈНИКА КОГА ДРЖИШ У АВАТАРУ и баш ПРЕМА АНТИСРПСКИМ ОДЛУКАМА КОМИНТЕРНЕ ЈОШ ПРЕ 2.СВЕТСКОГ РАТА .

Ово што се код нас догађа нема никакве благе везе са КАПИТАЛИЗМОМ јер просто речено - капитализам је УРЕЂЕНО ДРУШТВО... тако да овакве смицалице НЕ МОГУ ДА ПРОЂУ.

ОВО КОД НАС ЈЕ ЧИСТО ОРГАНИЗОВАНО РАЗБОЈНИШТВО И ОТИМАЧИНА И ТО СПОЉА А ПРЕКО ЈАНИЧАРА И КВИСЛИНГА ИЗ НАШЕГ НАРОДА (додуше видим да углавном нису Срби... овај гувернер Народне банке Шошкић је 'рват - наравно)...........и то баш по рецепту ТОГ ЗЛОЧИНЦА И РАЗБОЈНИКА КОГА ДРЖИШ У АВАТАРУ и баш ПРЕМА АНТИСРПСКИМ ОДЛУКАМА КОМИНТЕРНЕ ЈОШ ПРЕ 2.СВЕТСКОГ РАТА .

Ovo je cist primer prvobitne akumulacije kapitala,prvi korak kad kapitalizam dodje na vlast.
Soskic nije Hrvat,rodjen je u Beogradu od oca Crnogorca i to iz Vasojevica koji su sebe od davnina smatrali Srbima.
na deo o kominterni stvarno nemam komentar,to spada u domen naucne fantastike.

Druže Stari ne tovari :mrgreen:
nije narod izabrao kapitalizam nego prevarante, sinove crvenih kulaka, što ideološke što fiziološke, koji su masno lagali i to još uvek čine a ne odgovaraju, za sada, nikome.

Ma nemoj narod je naivan ko madjarska sobarica,izabrali smo ljude koji su nas uveli u kapitalizam i red je da platimo cenu koja treba za to da se plati.

Стварно страшно што појединци дозвољавају себи да купују компјутере у вредности од 1600 евра а да не кажу оцу ништа о томе да су заложили његову кућу...
Каква спинована вест, језиво.

Upravo tako, da li ga je neko terao da uzima nešto što ne može da vrati? I sad ispada da je nnekakav državni sitem kriv? Jeste da je loš, jeste da nam je ova vlast katastrofalna, ali ova vest je samo jedna tragedija i nema nikakve veze sa politikom.

Људи, драги пријатељи, поштовани корисници... па ја иступих 2 тастатуре а сада се спремам да купим и трећу КУЦАЈУЋИ ШТА НАМ СЕ СПРЕМА... И НИКО ВЕРОВАО НИЈЕ... то је само доказ да нам је народ ПРЕДОБАР ЗБОГ ЧЕГА САМ ЈА ТОЛИКО И ЗАЉУБЉЕН У СРБЕ И СРБИЈУ - али наивност и неверовање У ПОСТОЈАЊЕ ОРГАНИЗОВАНОГ ЗЛА И УНИШТЕЊА ЋЕ НАС У СТВАРИ И УНИШТИТИ... КАСНО ЈЕ КАДА ИЗВРШИТЕЉИ/ЏЕЛАТИ ДОЂУ ПРЕД КУЋУ - зашто људи нису извадили запушаче из ушију, зашто нису хтели да чују вапај појединаца међу које и ја спадам...

И ево опет да покушам да објасним: ЗАПЛЕНА А ЗАТИМ ДЕСЕТОСТРУКО ЈЕФТИНИЈА ПРОДАЈА ИМОВИНЕ ЗА ДУГОВЕ ЈЕ ПРОСТО ФЕНОМЕНАЛАН НАЧИН ДА ПРЕКО 500 000 ПОРОДИЦА КОЈЕ СУ ПРЕЗАДУЖЕНЕ ПРЕМА ПОДАЦИМА ИЗНЕТИМ ДАНАС У ПАРЛАМЕНТУ - ЗАВРШЕ НА УЛИЦИ.......да ли можете да замислите тај ДИЛ између извршитеља и лопова-мафијаша да ли схватате како ће то бити феноменалана ЗАРАДА, КАКО ЋЕ ТО БИТИ ДОБАР ПРОФИТ...

Ne moramo da zamišljamo , dragi prijatelju, GLEDAMO !

A pitanje je kada ćemo i sami doći na red...sila Boga ne moli, nažalost
.

Ovo je cist primer prvobitne akumulacije kapitala,prvi korak kad kapitalizam dodje na vlast.
Soskic nije Hrvat,rodjen je u Beogradu od oca Crnogorca i to iz Vasojevica koji su sebe od davnina smatrali Srbima.
na deo o kominterni stvarno nemam komentar,to spada u domen naucne fantastike.

Дивота!!! Ако је од оца Црногорца из Васојевића - ТО САМО ЗНАЧИ ДА ЈЕ ДОЈУЧЕРАШЊА КОМУЊАРА... што се Коминтерне тиче, врло добро знаш одлуке које су доношене пре 2.светског рата - ОНЕ СУ И ДАНАС НА СНАЗИ И ТАЈ ПРЕФАРБАНИ И ПРЕОБУЧЕНИ КОМУНИСТИЧКИ ОЛОШ ИХ СПРОВОДИ.

Ово НИЈЕ било каква ПРВОБИТНА АКУМУЛАЦИЈА КАПИТАЛА - јер Србија а ни бивша СФРЈ НИСУ ПЛЕМЕНА АБОРИЏИНА, ***..... немој да ме нервираш, к'о Бога те молим - мој деда је био капиталиста тј.трговац и занатлија у Београду пре 2.светског рата И МОГУ О ТОМ КАПИТАЛИЗМУ ДА ТИ ОБЈАСНИМ КАКО ЈЕ ИЗГЛЕДАО ---- углавном укратко ИМАО ЈЕ ЉУДСКИ Е НА САТАНСКИ ЛИК...........:evil::evil::evil:

Back