umro je posljednji nacionalista

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Chan Shaolin Si:
rdeki:
Ja bih pre rekao sovinista i islamski fundamentalista. Ode jos jedan ratni zlocinac koji nije odgovarao za svoja zlodela.

sve su to fundamentalisti separatisti i sovinisti i Slobo i Franjo i Radovan i Alija samo su zavadili narod pa sad umjesto ljubavi sije se mrznja i nacionalna netrepeljivost.

Jeste, ali samo je jedan otisao u Hag da odgovara za svoja zlodela. Ostali polako umiru, a nikome ne pada na pamet da ih pozove na odgovornost, vec ih slave.
Ako opet jedan narod treba da saginje glavu u ime mira taj mir nece potrajati.
Zato umesto pompeznih govora o Aliji treba reci istinu: bio je ZLOCINAC, bas kao i Franjo, bas kao i Sloba, bas kao i Stipe... i jos mnogi.

rdeki:
Ja bih pre rekao sovinista i islamski fundamentalista. Ode jos jedan ratni zlocinac koji nije odgovarao za svoja zlodela.

kolko znam u ratu postoje dve strane, napadac ili ti agresor i onaj koji se brani.
vrlo dobro znate ko je bio agresor, koji ste moj ratovali u BIH? sto niste gledali svoja posla u BG>
A za Aliju imam samo reci hvale jer je uspeo i pored DVA agresora da sacuva muslimanski zivalj da ostane u BIH>
crknite iz zavisti.

NOSITE SE!!!!!!:
rdeki:

kolko znam u ratu postoje dve strane, napadac ili ti agresor i onaj koji se brani.
vrlo dobro znate ko je bio agresor, koji ste moj ratovali u BIH? sto niste gledali svoja posla u BG>
A za Aliju imam samo reci hvale jer je uspeo i pored DVA agresora da sacuva muslimanski zivalj da ostane u BIH>
crknite iz zavisti.

Vrlo dobro znam koji su agresori isterali mog ujaka i njegovu porodicu iz kuce u Turbetu. Onaj vas Alija Izmetbegovic i fukara koju je taj izmet dovukao iz belog sveta da ubija Srbe.
Sto se te bre takve balijske *****? Budite ljudi pa recite da ste krivi isto toliko koliko i mi.
I prestanite vise sa tim vasim glupostima o nekakvoj agresiji.
U bivsoj SFRJ je besneo gradjanski rat. U gradjanskom ratu nema agresora a zrtve su obican narod na svim stranama.
Doduse, bilo je agresora. Belosvetske fukare koja je dosla iz Irana, Avganistana i slicnih zemalja da na srpskoj dedovini pravi islamsku drzavu.
Muslimani, zelite li pomirenje? Ili mozda ne zelite?
Razmislite sami.

rdeki:
NOSITE SE!!!!!!:
rdeki:

crknite iz zavisti.

Vrlo dobro znam koji su agresori isterali mog ujaka i njegovu porodicu iz kuce u Turbetu. Onaj vas Alija Izmetbegovic i fukara koju je taj izmet dovukao iz belog sveta da ubija Srbe.
Sto se te bre takve balijske *****? Budite ljudi pa recite da ste krivi isto toliko koliko i mi.
I prestanite vise sa tim vasim glupostima o nekakvoj agresiji.
U bivsoj SFRJ je besneo gradjanski rat. U gradjanskom ratu nema agresora a zrtve su obican narod na svim stranama.
Doduse, bilo je agresora. Belosvetske fukare koja je dosla iz Irana, Avganistana i slicnih zemalja da na srpskoj dedovini pravi islamsku drzavu.
Muslimani, zelite li pomirenje? Ili mozda ne zelite?

pa mislim da muslimani nisu dosli da traze veliku muslimansku drzavu u Beogradu i znas vec ono Srbija do Tokija mislim da od toga nema ni slova.
pa cela JNA je bila na vasoj strani naoruzani do zuba i dobro znas da je i na vasoj strani bilo dobrovoljaca kako iz Srbije tako i iz drugih zemalja.
Pa pogledaj unazad vasu istoriju i videces da ste stalno u ratu ako nemate protiv koga onda ratujete izmedju sebe mislim da sve to govori o vama kavi ste vi ratoborna nacija.

Pa to je i tvoja nacija, iako si ti isuvise slep da to vidis.
O cemu pricas? O JNA? Pa komandir cete mi se zvao Bakir, komadant bataljona Hilmo, a medju mojim drugovima bilo je i Slovenaca i Hrvata i Makedonaca i Muslimana. I o cemu ti pricas?
Ko je koga napao prvi? Pa prva puska je opalila po srpskim svatovima u Sarajevu. I ako hoces tako pre ste agresori vi koji hocete da od Bosne napravite Iran nego oni koji su na ovim prostorima vec 13 vekova.

posto vidim da ce i ovdje da pukne gradjanski rat zamolio bi moderatora da ovu temu zakljuca.

Sta vam je bre ljudi zasto se stalno svadjate???

Kako ste dvolicni ovako kad vas niko ne vidi pricate jedni za druge svasta a kad se sretnete oci u oci tu su poljupci i zgoda "dje si brate, sta ima, kako djeca, zena kako svi" pa dosta je vise tih jeftinih trikova.

Zna se ko je za sve kriv, zna se zasto ja danas zivim daleko od rodnog praga 2000km, zna se zbog koga su na hiljade civila ostale bez krova nad glavom sve se zna i zato molim vas dosta vise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back