NOSITE SE!!!!!!:
rdeki:
Ja bih pre rekao sovinista i islamski fundamentalista. Ode jos jedan ratni zlocinac koji nije odgovarao za svoja zlodela.
kolko znam u ratu postoje dve strane, napadac ili ti agresor i onaj koji se brani.
vrlo dobro znate ko je bio agresor, koji ste moj ratovali u BIH? sto niste gledali svoja posla u BG>
A za Aliju imam samo reci hvale jer je uspeo i pored DVA agresora da sacuva muslimanski zivalj da ostane u BIH>
crknite iz zavisti.
Vrlo dobro znam koji su agresori isterali mog ujaka i njegovu porodicu iz kuce u Turbetu. Onaj vas Alija Izmetbegovic i fukara koju je taj izmet dovukao iz belog sveta da ubija Srbe.
Sto se te bre takve balijske *****? Budite ljudi pa recite da ste krivi isto toliko koliko i mi.
I prestanite vise sa tim vasim glupostima o nekakvoj agresiji.
U bivsoj SFRJ je besneo gradjanski rat. U gradjanskom ratu nema agresora a zrtve su obican narod na svim stranama.
Doduse, bilo je agresora. Belosvetske fukare koja je dosla iz Irana, Avganistana i slicnih zemalja da na srpskoj dedovini pravi islamsku drzavu.
Muslimani, zelite li pomirenje? Ili mozda ne zelite?
pa mislim da muslimani nisu dosli da traze veliku muslimansku drzavu u Beogradu i znas vec ono Srbija do Tokija mislim da od toga nema ni slova.
pa cela JNA je bila na vasoj strani naoruzani do zuba i dobro znas da je i na vasoj strani bilo dobrovoljaca kako iz Srbije tako i iz drugih zemalja.
Pa pogledaj unazad vasu istoriju i videces da ste stalno u ratu ako nemate protiv koga onda ratujete izmedju sebe mislim da sve to govori o vama kavi ste vi ratoborna nacija.