Умро је комуниста, родољуб и светски стручњак за оружје проф. др Ђорђе Благојевић

Изузетна личност, сјајан стручњак и патриота без задршке био је покојни професор Благојевић.
У свему изузетан што је непожељно било у Србији под квислиншком управом.

Слава том изузетном Човеку !


Доброг човека нашао да назива комунистом. Повлачим увреду! Нека му је вечна слава!
 
Poslednja izmena od moderatora:
1389.

Komunista?

Neće da budne.

Slava velikom srpskom patrioti.

Један од последњих чланака професора Благојевића:

„Острво зла” атакује Србију још од Првог устанка


mi_6_403.jpg

Седиште МИ-6

http://fakti.org/srpski-duh/ostrvo-zla-atakuje-srbiju-jos-od-prvog-srpskog-ustanka
 
Оплео човек, свака му част!

Британска служба је злоупотребила патриотска осећања народа и организовала пуч од 27. марта. Добили смо Јасеновац, јаме, стратишта у Крагујевцу Краљеву, Земуну... «пријатељске» бомбе наших «савезника» и коначно поново Југославију (кобајаги комунистичку), али уствари опет под контролом једног британског агента. Један други агент, на платном списку „интелиџент Сервиса“ од раних тридесетих година звао се Анте Павелић...
Међутим, не иде све увек по плановима. Онај кобајаги комунистички ипак је умео да, у оквирима који су му били дозвољени, створи једну проспреритетну и успешну државу. Није та држава живела од страних кредита, као што нас данас лажу.
Живела је захваљујућу успешном пословању у целом трећем свету» и шире од тога. Нема места на Земљи где наши грађевинари нису градили. Нема несврстане државе која није куповала наше оружје, а многе су куповале и нашу технологију. Технологију једне «технолошки заостале земље» Ма хајте молим вас! Али, све је то ипак било под контролом и прст је увек био на окидачу, ако затреба. А Срби су уживали у високом стандарду, безбрижном животу и спавали.
И, одједном се пробудише Срби. Једна реченица је као неколико милиграма иницијалног експлозива изазвала експлозију притајеног незадовољства. Не социјалног, јер га тада још није било, већ неког другог, националног, личног, поносног. Изгледало нам је то тада као да се рађа нека нова Србија, снажна и моћна. Али, прст је већ био на окидачу, само га је требало стиснути.
Активиран је Давно сачињени план разбијања Југославије, сатанизовања српског народа, новог геноцида. План се реализовао, али недовољно успешно. Срби овога пута нису вољно отишли у јаме, бранили су се. Никада им неће бити опроштено што нису пристали на нови, трећи геноцид у 20-ом веку. И колико год били сатанизовани, нису престајали да се бране.
 

Back
Top