da te ceo svet razume-Dimitrije-:Quesh Nauci albanski skavellski usmrd*la.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da te ceo svet razume-Dimitrije-:Quesh Nauci albanski skavellski usmrd*la.
tafil:Оригинал поставио -Dimitrije-
ja sam,pagan serb,eremita,millosheviq,arkan све су то србо*дери. Иста г*вна друго паковање.
e shta qesh
tebeo te j.b.o millosheviq mater,i ja sam millosheviqaeremita::
п.с. *ебо Ти millosheviq матер... :razz: :razz: :razz:
tafil:i ako nisam tafil ko sam
mile kuronjic:Saucesce porodici. Najzalosnije je sto korak pre cilja, nije uspeo da vidi prvi dan i formalne nezavisnosti.
tafil:shto nosish sliku europianskog qoveka ti stoka jedna
marlon:Pa sad da budemo ozbiljni... Rugova je smetao mnogim frakcijama na Kosovu...sad ce sto rece Pelikan Jozef da se situacija intenzivira... bice zanimljivo...
dobro dobro ima istine tu ,alli jedna albanska req kazhe nema svadbe bez mesaserb_pagan:sta....mrmljas nesto,ne razumem te robe...vise niste nasi robovi,sad ste robovi Nato-a..polako cete svi ko rugova,prilicno vam je kontaminirano podrucje...cujem da ameri nece da jedu hranu sa kosova,kazu sve ozraceno...
tafil:shto nosish sliku europianskog qoveka ti stoka jedna
eremita:
Наравно да си ФАЛСИФИКОВАО и измислио "цитат" учесника Димитрија... и тиме доказао да си ОВДАШЊИ КЛОН који нема М*ДА да се речима и аргументима супротстави својим неистомишљеницима - него као и свако друго издајничко кукавичко јаје измишља "тафила"...е, јадниче... много седиш у кафанчету...
п.с. *ебо Ти millosheviq матер... :razz: :razz: :razz:
Dosao si malo da podyebavas ljude a.tafil:e shta qesh
ne lepa proshlli smo onaj show,drugih showa su sad naStrela:Da, da sad ćemo malo da sedimo kao u pozorištu i da gledamo zanimljiv kosovski igrokaz...Videćemo, možda ćemo gledati Magbeta, a možda Ričarda III....
he jeb..te,ako nisam albanac ne vidish shto pishem srpski s,albanskim akcentomGryphon:Dosao si malo da podyebavas ljude a.
Nisi ti siptar, ti si neki jadnik (sigurno srbin)
koji zadovoljava neke svoje komplexe.
Toliko ces paznje da dobijes od mene.
A sad brisi na saranu. Magla.
tafil:hej nequ da buden nekih dana ovde ,zbog dana zhalosti,shto je umro predsednik republike KOSOVA
tafil:i ako nisam tafil ko sam
Elvin:hajde zašto si se ućutao?
reci ko je tafil.
čekam odgovor.
ma jok ti nikoga ne zezash,ti si svetovaneremita:Ти си недуховит,
неталентован,
злонамеран и
приглупи
СТАРИ УЧЕСНИК ОВОГ ФОРУМА ...
:razz: :razz: :razz:
:razz: :razz:
:razz: