Umro Ibrahim Rugova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogo je cinio i mnogo je gresio. Na kraju ostaje to da je uradio puno za mir medju narodima.

Ostaje bojazan ko ce doci posle njega.

Srbi nisu hteli Vlasija, pa su dobili Rugovu, nisu hteli Rugovu, pa su dobili Tachija...
Svako kroji svoju sudbinu.

U svakom slucaju, saucesce porodici.

Kad bi Kosovo ostalo u Srbiji verovano bi skole sirom Srbije nosile Rugovino ime.;)

Komentari sa b92 u vezi srbo*dera rugovine smrti:

Umro Ibrahim Rugova

pocivaj u miru, predsednice!
(pavao, 21. januar 2006 13:04)

Jedan od rijetkih koji je u balkanskom ludilu devedesetih ostao relativno normalan. Zao mi je jer je bio velik covjek i veliki vodja kosovskog (albanskog) naroda.
(Nick ZG, 21. januar 2006 13:10)

Steta sto je otisao tako veliki covek za Albancei nije preziveo nezavisnost ogromna steta...
(maki, 21. januar 2006 13:12)

Saucesce.. :,( ..za narod Kosova, za sve Albance, za sve Balkance, za cijelog svijeta!
Da Bog da, da njegovo duho prima u svoj raju i u njogovo milost...!
Hvala Predsednike, za sve šta si radio za Kosovu, za Albance, i za Balkance i za cijelog svijeta!
Rugova je bilo pravi Predsendik i primer politicara za Balkan i za svijet!
With tears in my eyes, i wish you a successfull way to heaven, Mr. President, Mr. Rugova, Nr.1 of Kosova.
May your ambitions become true this year and may your people become the definitive freedom they deserve.
(Kosovar, 21. januar 2006 13:12)

Neka mu je vecna slava!!!
(Kosovar, 21. januar 2006 13:17)

Moje iskreno saucesce svim Kosovarima kojima je Rugova nešto znacio. Srbijanske vlasti su odbijale da sa njim pregovaraju i ponasajuci se nerazumno, dovele su i Albance i Srbe u uzasnu situaciju. Kosovo je ostalo bez velikog politicara.
(amstel, 21. januar 2006 13:17)

Umro je jedan umeren i vest politicar, koji se borio za izgradnju specificnog kosovskog identiteta. Slava mu i cast!
(Pedja, 21. januar 2006 13:21)

Baskuz, nije docekao rasplet. Valjda će sada svi da shvate da je zivot zivot, a da je status samo status, mada garantujem da će i u epitafu da spomene nezavisnost...
(saucesce za saucesnika, 21. januar 2006 13:23)

šteta za kosovo,a još više za njegovu obitelj..
(patrick, 21. januar 2006 13:26)

Nek mu je laka crna zemlja. Saucesce porodici. Ovo je veliki gubitak za Kosovo
(Danica Petrovic, 21. januar 2006 13:26)

laka mu crna zemlja
(gonzo, 21. januar 2006 13:31)

Neka mu je laka zemlja, mada kao politicar je samo loše srpskom narodu učinio. Valjda se takva politika i licnost nikad vise neće dogoditi u Srbiji, za mene lično ništa pozitivno nije učinio.
(Nole, 21. januar 2006 13:32)

Molicemo se za dusu Ibrahima Rugove.
(Manojlo, 21. januar 2006 13:33)

Ibrahim Rugova je bio svakako jedan od najvecih politicara na ovim prostorima i to je veliki gubitak za Albanski narod. Mislim da je on bio jedan od redkih s kojima su nasi politicari mogli normalno razgovarati. Otisao je veliki politicar.
(Dragan, 21. januar 2006 13:35)

Saucesce porodici. Najzalosnije je sto korak pre cilja, nije uspeo da vidi prvi dan i formalne nezavisnosti.
(B, Towel, 21. januar 2006 13:37)

Neki su ga voleli kao politicara, neki ne. Svako je imao svoje razloge. No to je ovde nebitno, na kraju je on,kao i svi mi, ipak samo covek. Neka mu je laka zemlja.
(stratus, 21. januar 2006 13:40)

Bio pacifista, pragmatican, posten, zalagao za suzivot, zalosno je. Saucesce porodici.
Neka mu je laka Zemlja.
(Alban. Peje, 21. januar 2006 13:43)

iskreno saucesce svim Albancima.
Mi smo izgubili Djindjica,a vi sada Rugovu,one koju su znali šta treba ciniti.
Nadam se da će se nekad pojaviti na politickoj sceni ljudi slični njima.
(Peca, 21. januar 2006 13:44)

Sad ćemo mi svi Srbi plakati za njim kao sto bi Albanci plakali za našim predsednikom. Kao covak zao mi je sto je umro ali kao politicara nisam ga voleo kao i svi Srbi jer je imao za cilj da odvoji deo jedne suverene države, a takvi se ljudi u svetu i normalnim zemljama zovu separatisti. Ponavljam kao ceveka i ljudsko biće mi je zao svakog coveka, međutim kada je u pitanju politika ovog coveka možda je on bio dobar za svoj narod, ali je za nas Srbe jedan u redu mnogih albanskih politicara sa Kosova koji imaju jedini cilj a to je separatizam. Istina je da je bio jedini pametan i skolovan politicar kod kosovskih Albanaca jer danas na kosovu su izgleda veoma popularni politicari koju su bili u OVK i tako stekli slavu a imaju veoma sumnjivu proslost. Neki visoki politicari danas na Kosovu su bili dizaci tegova, izbacivaci u diskotekama itd.
(Boban, 21. januar 2006 13:47)

Otisao je zauvek lider koji nikada nije spomenuo rat i nikada nije spmenuo Srpski narod u bilo kojem negativnom smislu.Gospodine Presdenice ,Slava !
(pristevac, 21. januar 2006 13:51)

Rugovina smrt velik je gubitak za Albance ali i za Srbe. Povijest njegova zivota davala mu je moralni autoritet kojim se na našim podrucjima stvarno mogao usporediti sa jednim Nelsonom Mandelom ili Mahatmom Gandijem. Bojim se da je otisao u trenutku kada bi taj autoritet mogao ponovo biti kljucan u posljednjem cinu ove 18-godisnje jugo tragedije koja je obiljezila veci dio mog zivota, a zapocela je bas na Kosovu.
Nadam se da njegov zivot i djelo nisu otisli uludo i da će ova dva naroda dnas kada je sve na vidjelu konacno zakljuciti ovu pricu bez još jednog klanja.
Iskrena sucut narodu Kosova.
(Grga, Zagreb, 21. januar 2006 13:56)

Izgubili smo najveci politikan balkana.
(pristinali, 21. januar 2006 13:58)

Srbija je imala Djindjica a Kosovo Rugovu. Laka mu zemlja.
(Enver Kelmendi, 21. januar 2006 14:01)

Porodici i prijateljima g. Ibrahima Rugove želim iskreno saucesce.
(Dragoljub, 21. januar 2006 14:02)

Mislim, da Rugovina smrt, poremetiti i otežiti još ni ne započete pregovore o statusu Kosova. Beograd će imati mnogo težeg partnera sa albanske strane
(j.l., 21. januar 2006 14:03)

Jedini balkanac koji ostao dalje od oruzje, koji nesilom napraviu jedan put tako važan za sfe nas balkance. Velika steta sa sfi nas
(miku, 21. januar 2006 14:05)

Pametan covek i veliki gospodin sa kojim ovi nasi divljaci nisu želeli da razgovaraju. Da je bilo vise takvih na svim stranama, gde bi nam bio kraj.
(gnev, 21. januar 2006 14:16)

jedno veliko HVALA svim srbima koji iskreno izjavljuju saucesce nama albancima za gubitak nama jako dragog predsednika.
(albanac, 21. januar 2006 14:18)

U istoriji svakog naroda pojavi se autenticni predstavnik onog sto je najbolje u tom narodu. Albanski narod je to dobio u liku g. Rugove. Pocivaj u miru...
(Zoro, 21. januar 2006 14:23)

Zao mi je zbog Rugovine smrti. Moje iskreno saucesce porodici i svim Albancima. Budite dostojanstveni u ovom teskom casu, kao sto smo mi bili nakon Djindjicevog ubistva.
(ivana, 21. januar 2006 14:27)

Da li bi se kao u klasicnim tragedijama moglo desiti da se sukobljeni pomire nad grobom? Saucesce porodici i Albancima.
(beogradjanka, 21. januar 2006 14:31)

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=185938

--------------------------------------------------------------------------------
Опа!

Још један жва*ави шифтарин рикн'о!

Само полако, ради Милићева клетва...само полако!

Јасно се види дсовци и њихово огорчење што је србо*дер ругова црко.

c010.gif

rugova
hayek

србо*дери

E da ovo rec dodje kao nova identifikacija za moronluk.
Video sam da je koriste i umrem od smeha svaki putkada je procitam. Mnogo govori o metalnom stanju onoga ko je koristi.

Da ponovim vezano za Rugovu jer je vazno da stvari postavimo na svoje mesto.

Mnogo je cinio i mnogo je gresio. Na kraju ostaje to da je uradio puno za mir medju narodima.

Ostaje bojazan ko ce doci posle njega.

Srbi nisu hteli Vlasija, pa su dobili Rugovu, nisu hteli Rugovu, pa su dobili Tachija...
Svako kroji svoju sudbinu.

U svakom slucaju, saucesce porodici.

Kad bi Kosovo ostalo u Srbiji verovano bi skole sirom Srbije nosile Rugovino ime.

Razmisljajte, posebno o ovom poslednjem.

Mozda bi i Hashim tachi bio nacelnik generalstaba ili minista odbrane.;)

Hayek:
E da ovo rec dodje kao nova identifikacija za moronluk.
Video sam da je koriste i umrem od smeha svaki putkada je procitam. Mnogo govori o metalnom stanju onoga ko je koristi.

Da ponovim vezano za Rugovu jer je vazno da stvari postavimo na svoje mesto.

Razmisljajte, posebno o ovom poslednjem.

Mozda bi i Hashim tachi bio nacelnik generalstaba ili minista odbrane.;)

Smej se ti m*ronu koliko hoces. Podrzavas srb*zdere, znaci isti si kao i oni. Amerika je neprijateljska drzava Srbije, ti njihovu zastavu stavio kao avatar. rugova, taci i haradinaj su isti sljam. Samo umnobolni moze da podrze njih. Siptari podrzavaju srb*zdere. Tipicno dsovci, hoce da od srb*zdera naprave da je on dobar covek, kojeg treba postovati.

Nacelnik generalstaba bi trebao biti Ratko Mladic. I to ne Ratko Mladic sa pocetka rata. Nego danasnji Ratko Mladic koji je oslobodio Srebrenicu od srb*zdera 1995.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back