Umro DINO DVORNIK

Ma idi:neutral:znam da se drogirao ali sam mislio da je to iza njega..slava mu.
download.blog

Droga ne prašta. Možda je i bila iza njega, ali posljedice ostaju. To neka je opomena svima onima koji misle da se mogu godinama drogirati, a onda se odviknuti i kao nikom ništa. Naravno, svakoga mi je žao, naročito kad umre prije svog vremena, stoga R.I.P. :cry:
Za njega i njegovu glazbu :worth:, a za pošast droge koja oduzima živote, prije ili kasnije :thumbdown:
Dino hvala ti za pjesmu Ništa kontra Splita, koja će se još dugo pjevati i voli bih da je Torcida otpjeva u nedjelju u tvoju počast.

Josh se secam onog vruceg dana,josh kad smo djeca bili mi...od silne zege stali smo se skidat,a shto bi radili da smo bili stariji...to mi radi,to mi cini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stvarno mi je zao coveka,imao je mnogo dobre pesme,ovo mi je jedan od omiljenih njegovih stihova ...

Umro Dino Dvornik

Poznati hrvatski pjevac Dino Dvornik preminuo je u Zagrebu u 45 godini pod još nepoznatim okolnostima.

Dino Dvornik je poznati hrvatski pjevac i sin poznatog hrvatskog glumca Borisa Dvornika. Glumio je u seriji Nase malo misto a nakon toga u jos nekoliko djecjih filmova i serija. Pohadao je muzicku skolu od koje je kasnije odustao. Sa 17 godina sa bratom Dejanom osniva band Kineski zid. Sa tim bandom snima plocu koja je bila prva funky ploca u hrvatskoj diskografiji.

1988. godine Dino je debitirao na Zagreb-festu sa pjesmom Tebi pripadam i osvojio nagradu za najboljeg debitanta. 1996. godine osvaja Porina za pjesmu Afrika. 1997. godine dobiva Porina za album Enfant terrible. 1998. godine dobiva Porina za album "Vidi ove pisme" kao najbolji kompilacijski album.

Ozenio se sa Danijelom Kuljis s kojom ima kcer Ellu.

Gledala sam njegov reality shov na RTL televiziji... lik je skroz simpatičan i iskren... zao mi je one njegove zene i kćerke...

r.i.p.

0470007.17.jpg

Split se u utorak navečer na Peristilu Dioklecijanove palače oprostio od pjevača i glazbenika Dina Dvornika koji je iznenada umro u 45. godini u nedjelju u Zagrebu.

Sve ulice oko Peristila bile su prepune ljudi svih dobi koji su došli odati počast "splitskom ditetu" koje je opjevalo svoj grad.

Malo tko je po njegovoj želji bio u crnini, a projekcija videospotova pokojnog Dina Dvornika izazivala je erupciju oduševljenja, osobito kad su se Peristilom začuli zvuci njegove pjesme Ništa kontra Splita.

Među glazbenicima su viđeni i članovi grupe TBF-a, Giuliano, Gibonni...

Od Dina Dvornika oprostio se i splitski gradonačelnik Ivan Kuret koji je, izrazivši sućut obitelji, kazao da će Split pamtiti sve što je Dino radio i da to zauvijek ostaje dio splitske povijesti.

Od Dina se također riječju oprostio predsjednik splitske Hrvatske glazbene unije Edo Botrić te dvojica njegovih bliskih prijatelja Neno Vilović i Mladen Baučić, a Dragan Lukić Luki odsvirao je na trubi posljednju pjesmu za svog prijatelja.

Oproštaju Splićana s poznatim glazbenikom nazočio je i njegov brat Dean Dvornik.

Posljednji ispraćaj Dina Dvornika bit će sutra u 16 sati na zagrebačkom Krematoriju.

Stvarno je zalosno sto neki prosipaju svoje zlobne komentare!
Kao da je neko od nas savrsen,pa moze suditi drugome!
da...bio je narkoman...
ali isto tako suocio se sa tim,pokusao se boriti,na neki nacin i izborio se...

DINO JE BIO DETE ZAROBLJENO U TELU ODRASLE OSOBE
BIO JE DIVAN COVEK...steta je da nas nema vise takvih...

DINO POCIVAJ U MIRU

Back