Обилић
Veoma poznat
- Poruka
- 14.159
Evo oplakivat cu ga u osami na Kleku...za Komsiju ne znam..on je Srbijanac..
А шта си ти, Хрватијанац ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo oplakivat cu ga u osami na Kleku...za Komsiju ne znam..on je Srbijanac..
Увредио је Србе и Србију,нула од човека а врхунски текстописац и интерпретатор.Mnogo manje nego na ovu. Ja Balaševića kao čovjeka unazad ohoho nisam podnosio. Ali mi nije bilo na kraj pameti da pišem gadosti.
Мени су друге Борине песме лепше од те. Ствар укуса.
Umrli Đorđe,Bora,Arsen...a ni blizu nema njihovih naslednika tog kalibra.
Isto je i sa glumcima...Kad pomre ova stara garda...tesko da ce ih ko naslijediti ili nadmasiti.
Danas se cijene neke druge vrijednosti.
BRAVO!Pa to nije samo kod nas već globalno i tako je u gotovo svim oblastima, muzici, sportu, filmu, ono nema više pravih velikana i adekvatnih naslednika tih nekih legendi iz stare garde što znači da će sve ovo što je već sad neka "prošlost" i produkt nekih prošlih vremena (tipa 70-ih, 80-ih, 90-ih, ranih 2000-ih) biti još dugo dugo aktuelno i da će se muzika ili filmovi od pre 30 ili 40 godina slušati/gledati i za 30,40 godina i da će ljudi i dalje više ceniti i radije gledati ne znam Pelea, Maradonu, Majkla Džordana, Lerija Birda, Medžika Džonsona, Bodirogu, Saleta Djordjevića, Muhameda Alija, Roki Marćana, Tajsona i šta ti ja znam nego neke zvezde koje tad budu bile aktuelne.
Evo recimo nedavno se završila Olimpijada u Parizu a ja verujem da velika većina ljudi ne zna ko je osvojio zlatnu medalju na 100 metara (što je glavna i najatraktivnija disciplina na čitavim OI), ono nikog ni ne interesuje jer nema više ne znam Usaina Bolta, Majkla Džonsona, Karla Luisa, Džesija Ovensa ili već koga, kao što recimo ni tenis više nikog neće zanimati kad se jednom Nole bude povukao ili kao što ženski tenis više nikoga ne zanima od kad su se povukle sestre Vilijams.
Takodje recimo i u muzici, može li iko da zamisli da se danas pojavi pevačica kao Tina Tarner, Areta Frenklin ili Vitni Hjuston ili recimo muzičar kao Tupac, Bob Marli, Džon Lenon ili Džimi Hendriks ili da se pojavi bend kao što je Rage Against The Machine, Public Enemy, Run DMC, Wu Tang Clan, Nirvana, Linkin Park ili ne znam Black Sabatt, The Doors, AC-DC, Guns n Goses, Metallica ili tako neko i da ima taj uticaj i impakt ili recimo danas da se snimi neki filmski klasik kao što je Kum, Scarface, Terminator 2, Roki, Odiseja u svemiru 2001, Titanik, Matriks 1 ili tako neki i da ima taj odjek, pa prosto ne postoji promil šanse da se desi tako nešto.
Dodjes mi na palac!А шта си ти, Хрватијанац ?
давно их је описао Јован Дучић у проценту од 100% тачностиА шта си ти, Хрватијанац ?
Са друге стране то је добро јер од забаве свако може да живи лепо.Pa to nije samo kod nas već globalno i tako je u gotovo svim oblastima, muzici, sportu, filmu, ono nema više pravih velikana i adekvatnih naslednika tih nekih legendi iz stare garde što znači da će sve ovo što je već sad neka "prošlost" i produkt nekih prošlih vremena (tipa 70-ih, 80-ih, 90-ih, ranih 2000-ih) biti još dugo dugo aktuelno i da će se muzika ili filmovi od pre 30 ili 40 godina slušati/gledati i za 30,40 godina
Он је играч из времена док је спорт био спорт,пре уласка абнормалних пара и интереса сваке друге врсте ту где је спорт изговор те начин за зараду.i da će ljudi i dalje više ceniti i radije gledati ne znam Pelea,
Пример како не треба убијати себе приватно а легенда у послу.Maradonu,
Тајгер Вудс,Морозов,Плушченко,Томјанина итд.исл.Majkla Džordana, Lerija Birda, Medžika Džonsona, Bodirogu, Saleta Djordjevića, Muhameda Alija, Roki Marćana, Tajsona i šta ti ja znam nego neke zvezde koje tad budu bile aktuelne.
Олимпијске игре,Олимпијада је четири године између Олимпијских Игара.Evo recimo nedavno se završila Olimpijada u Parizu a ja verujem da velika većina ljudi ne zna ko je osvojio zlatnu medalju na 100 metara (što je glavna i najatraktivnija disciplina na čitavim OI), ono nikog ni ne interesuje jer nema više ne znam Usaina Bolta, Majkla Džonsona, Karla Luisa, Džesija Ovensa ili već koga,
Доказ да се људи буде јер дефокусирање јавности са животно битног на небитну забаву слаби..kao što recimo ni tenis više nikog neće zanimati kad se jednom Nole bude povukao ili kao što ženski tenis više nikoga ne zanima od kad su se povukle sestre Vilijams.
Доказ да се људи буде јер дефокусирање јавности са животно битног на небитну забаву слаби..Takodje recimo i u muzici, može li iko da zamisli da se danas pojavi pevačica kao Tina Tarner, Areta Frenklin ili Vitni Hjuston ili recimo muzičar kao Tupac, Bob Marli, Džon Lenon ili Džimi Hendriks ili da se pojavi bend kao što je Rage Against The Machine, Public Enemy, Run DMC, Wu Tang Clan, Nirvana, Linkin Park ili ne znam Black Sabatt, The Doors, AC-DC, Guns n Goses, Metallica ili tako neko i da ima taj uticaj i impakt ili recimo danas da se snimi neki filmski klasik kao što je Kum, Scarface, Terminator 2, Roki, Odiseja u svemiru 2001, Titanik,
Документарац упозорења,легендарно остварење.Одбијају дозволе да се тако нешто поново сними.Matriks 1
Тачно.ili tako neki i da ima taj odjek, pa prosto ne postoji promil šanse da se desi tako nešto.