- Poruka
- 37.400
" Ravnodušan prema plaču
I konačno sasvim sam..."
I konačno sasvim sam..."
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo oplakivat cu ga u osami na Kleku...za Komsiju ne znam..on je Srbijanac..@комшија се нешто смеје, нешто му је смешно сигурно није узео терапију болесник ментални, потребна му је стручна помоћ под хитно и овај његов сународник исто @V.M.Dokolenko
Zelis li da te ja ili on...kad smo vec kod muzickog dzuboksa.Sunarodnik ili klon?
smeješ se tuđoj smrti to govori o temi, a on je Srbin koliko i ti termin Srbijanac ne postojiEvo oplakivat cu ga u osami na Kleku...za Komsiju ne znam..on je Srbijanac..
sunarodniik sigurno a verovatno i klonSunarodnik ili klon?
Nećeš ni ti, ni on kao ti.Zelis li da te ja ili on...kad smo vec kod muzickog dzuboksa.
Ne znamDobar čovjek i Srbin bio.
Znaš li anegdotu za Boru i 6.flotu?
Zamisli tek koliko je mrznje bilo i kada je otisao Balasevic...Iako očekivano baš mi je bilo žao. I kad vidim na pojedinim portalima izlive mržnje na ovu vijest tačno mi je zlo.
Mnogo manje nego na ovu. Ja Balaševića kao čovjeka unazad ohoho nisam podnosio. Ali mi nije bilo na kraj pameti da pišem gadosti.Zamisli tek koliko je mrznje bilo i kada je otisao Balasevic...
Ma kakvi manje, nisi dobro ispratio, veruj mi... Koliko vidim postoje neprimereni komentari zbog njegovog politickog opredeljenja i surovanja sa vlascu, a kod Balasevica se radi o mrznji zbog izdaje "srpstva" i naroda... A dobro se zna koja je mrznja veca i koja izaziva vecu nesrecu.... Bora je oznacen kao neko ko se prodao vlastima, a Balasevic kao izdajnik....Mnogo manje nego na ovu. Ja Balaševića kao čovjeka unazad ohoho nisam podnosio. Ali mi nije bilo na kraj pameti da pišem gadosti.
Ubio ga je duvan a ne alkohol.Ne znači da alkohol nije takođe opasan ali u njegovom slučaj duvan je izazvao bolest.Nek Bora pociva u miru, nadao sam se da ce se izvući.
Al eto, bio ceo život do pred starost težak alkoholičar , nek bude mladima za nauk.
Sve umereno
Iako što ću reći nema veze sa Borom, ali ne slažem se generalno sa tom izjavom 'o pokojnicima sve najbolje'. Znači i o Hitleru? Lemmy je jednom izjavio u vezi iste stvari: "They were bastards in life, they are now just dead bastards".Niko sada da se seti smrti njegove prethodne zene, prouzrocene njegovom svaleracijom sa par decenija mladjom kanadskom sponzorusom srpskog porekla.
Al , o pokojniku, sve najbolje..........BORO LEGENDO.
Onaj ko kaže ovako nešto ne zna šta je talenat.Bora i Đorđe Balašević su dva najveća pjesničko-muzička talenta na našim prostorima.
Ko to negira,onda i ne zna šta je talenat.
Tamo su posebni pacijenti. Da, u dosta stvari je bio u pravu.Komentari na "klixu"su toliko odvratni da sam sad sasvim sigurna da je Bora u svemu bio u pravu.
Nije to valjda ona u Zagrebu? Još ima prvo bjelo polje. To su trebali promjeniti odavno.Hahs, Dejo genije.
Od Bore sam najviše voleo onu Svanulo je iznad crkve Sv.Marka... i u Suncokreti a je bio upečatljiv.
a nista onda..da je mladja izvino bi se..Kaže Riblja čorba, ne Bora Čorba. Znači da je '78. godište.