Neno
Elita
- Poruka
- 21.844
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tesko mi je,jos ne mogu da se opoasuljim.Nase generacije su rasle uz njegovu muziku i pesme.Obozavam sve njihove pesme,ali mi posebno zapala za usi,jedna balada."Poslednja pesma o tebi".Inace su njegove pesme vizionarske i zivece jos vekovima.Neka mu je vecna slava.UMRO BORA ČORBA
Čuveni roker preminuo u bolnici u Ljubljani nakon borbe sa bolešću
Bora Đorđević umro je u 71. godini života.
Pogledajte prilog 1603674
https://www.blic.rs/sudbine/umro-bora-djordjevic/0e1ey67
R.I.P.
Pogledajte prilog 1603677
Tesko mi je,jos ne mogu da se opoasuljim.Nase generacije su rasle uz njegovu muziku i pesme.Obozavam sve njihove pesme,ali mi posebno zapala za usi,jedna balada."Poslednja pesma o tebi".Inace su njegove pesme vizionarske i zivece jos vekovima.Neka mu je vecna slava.
Tvoje je ljepse podsjecanje.mene pak podseca na letnje noci devedesetih kad se u svitanje kretalo kuci iz Busa il odakle god tu po kraju..
UMRO BORA ČORBA
Čuveni roker preminuo u bolnici u Ljubljani nakon borbe sa bolešću
Bora Đorđević umro je u 71. godini života.
Pogledajte prilog 1603674
https://www.blic.rs/sudbine/umro-bora-djordjevic/0e1ey67
R.I.P.
Pogledajte prilog 1603677
Dobar čovjek i Srbin bio.
@alexn96 @Bosonosorg @Brđanin @Branja m @Q. in perpetuum hibernum @Straks92 @Cимаргл
Velika je to planina
Taj se lanac zove Andi
Zove se Andi!
Pun je plantaža kokaina
I sedišta narko bandi
Svih narko bandi!
A tržišta je svetskog bio car
Slavni Pablo Eskobar
Za belu stvar!
On sada više nema ništa
Ni života ni tržišta
Bio je car!
A pisao sam ja kartelu
Da mi daju bar parcelu
Od koke tu na maloj njivi
Sasvim pristojno se živi
Dobar prinos
Krupan iznos
Dobra berba
Lelek Serba
A ja sam dobar, ja sam fin
Ne koristim kokain
Jer ja sam fin!
Ne, ja nisam narko bos
Ne šmrčem jer čuvam nos
Ja čuvam nos!
Evo Morales i Ugo Čavez
S Amerikom neće savez
Nikakav savez!
Jer ko je lud da pusti stoku
Da uništi biljku koku
Tu biljku koku!
A pisao sam ja kartelu
Da mi daju bar parcelu
Sasvim pristojno se živi
Dobar prinos
Krupan iznos
Dobra berba
Lelek Serba
A pisao sam ja kartelu
Da mi daju bar parcelu
Sasvim pristojno se živi
Dobar prinos
Krupan iznos
Dobra berba
Lelek Serba
Writer(s): Tradicional, Borisav Bora Corba Djordjevic, Miroslav Milatovic, Vidoja Bozinovic, Miroslav J Aleksic, Nikola M Zoric
Isto ....i godinama pre i kasnije kad me je zora tuda zaticala. Ta pesma nema zamenu za ta jutramene pak podseca na letnje noci devedesetih kad se u svitanje kretalo kuci iz Busa il odakle god tu po kraju..
Ako budeš imao vremena preslušaj prvih par albuma do 85g.Nisam nikad bio pretjeran ljubitelj "Riblje čorbe". Imali su par dobrih pjesama i to je to, po mom ukusu. Više sam volio Bajagu i Zanu u glazbenom smislu.
A s obzirom da je bio četnik ne mogu ništa dobro reći o njemu...
Ne obican cetnik, nego vojvoda.Nisam nikad bio pretjeran ljubitelj "Riblje čorbe". Imali su par dobrih pjesama i to je to, po mom ukusu. Više sam volio Bajagu i Zanu u glazbenom smislu.
A s obzirom da je bio četnik ne mogu ništa dobro reći o njemu...
Tačno, njih dvojica + Arsen Dedić.Bora i Đorđe Balašević su dva najveća pjesničko-muzička talenta na našim prostorima.
Ko to negira,onda i ne zna šta je talenat.
Sunarodnik ili klon?@комшија се нешто смеје, нешто му је смешно сигурно није узео терапију болесник ментални, потребна му је стручна помоћ под хитно и овај његов сународник исто @V.M.Dokolenko