Pilgrim
Poznat
- Poruka
- 9.521
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahs, Dejo genije.
Cele noci ti si forsirala konjak, jutro kvari sinoc zapocete veze... Zorom si me sutnula ko poslednji dronjak, ja sam ti uz pice dosao ko meze... Dobro jutroHahs, Dejo genije.
Od Bore sam najviše voleo onu Svanulo je iznad crkve Sv.Marka... i u Suncokreti a je bio upečatljiv.
Požuda tema, šta fali, a i pomenuta pesma je nastala mnooogo pre rata, ako je faktografski ukalupimo...negde vremenski.Cele noci ti si forsirala konjak, jutro kvari sinoc zapocete veze... Zorom si me sutnula ko poslednji dronjak, ja sam ti uz pice dosao ko meze... Dobro jutro
Mene ta pjesma podsjeca na pocetak rata kod nas.Hahs, Dejo genije.
Od Bore sam najviše voleo onu Svanulo je iznad crkve Sv.Marka... i u Suncokreti a je bio upečatljiv.
Eto. Zanimljivo.Mene ta pjesma podsjeca na pocetak rata kod nas.
Tog jutra kad je "puklo",u pet ujutro ukljucim radio ne bi li cula sta se desava...a na radiju pjesma "Dobro jutro"...
Kakva simbolika!
pa ja radim za dinari a ne za dolari i zato me nema tamo gde tebe ima.Pa moras malo da izadjes iz svoje stale u civilizaciju da vidis svet tj mene
mene pak podseca na letnje noci devedesetih kad se u svitanje kretalo kuci iz Busa il odakle god tu po kraju..Mene ta pjesma podsjeca na pocetak rata kod nas.
Tog jutra kad je "puklo",u pet ujutro ukljucim radio ne bi li cula sta se desava...a na radiju pjesma "Dobro jutro"...
Kakva simbolika!
WTF...corba snimio album kad je imo 3-5 god..Riblja Corba je moje godiste
keva mi pricala da je umesto decijih pesmica meni i bratu pustala Riblju Corbu
imali smo i snimke na kasetama kako pevamo Riblju Corbu mi deca od oko 3-5 godina...
Ceo Zivot uz Riblju Corbu ,ne znam ima li bitnijeg i legendarnijeg
Jesi to slikao svojim Zaomi kineskim telefonom
Kaže Riblja čorba, ne Bora Čorba. Znači da je '78. godište.WTF...corba snimio album kad je imo 3-5 god..