Umrle duše pre pojave Hrista šta se sa njima dogodilo?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znači sinovi božiji su svi prvorođeni sa svih drugih planeta ? To nema nigde u bibliji i deluje mi kao razmišljanje ljudi iz vremena pre prvog svetskog rata. Tako ne možemo razgovarati.
Ima.
Tamo si mogao da vidis da he to Adam.
Mesto njega dolazi sotona kao zastupnik ove planete
Jer je uzurpiro ovu planetu.

Zato je sada Isus sin Bozji mesto Adama i on sada tastupa nasu zemlju.
Zato je dotona zbacen sa beba poslre vaakrsenja.
Zato Isus postaje sin Bozji mesto Adama.
Kupio je akupo lvu zemlju nazad svojom krvlju

Znači sinovi božiji su svi prvorođeni sa svih drugih planeta ? To nema nigde u bibliji i deluje mi kao razmišljanje ljudi iz vremena pre prvog svetskog rata. Tako ne možemo razgovarati.

Sinovi bozji su takodje stanovnici i sefov, ambasadori drugih planeta.

Jov 38,7 Kad pjevahu zajedno zvijezde jutarnje i svi sinovi Božji klikovahu.

dok su klicale zvijezde jutarnje i Božji uzvikivali dvorjani?

Poslednja izmena:
Ima.
Tamo si mogao da vidis da he to Adam.
Mesto njega dolazi sotona kao zastupnik ove planete
Jer je uzurpiro ovu planetu.

Zato je sada Isus sin Bozji mesto Adama i on sada tastupa nasu zemlju.
Zato je dotona zbacen sa beba poslre vaakrsenja.
Zato Isus postaje sin Bozji mesto Adama.
Kupio je akupo lvu zemlju nazad svojom krvlju
Po toj logici sotona je prvorođeni a ne Isus. Ne mogu da verujem koja zbrka

Po Kološanima 1.18. je Isus prvorođeni u svemu a ako je u knjizi o Jovu bio skup prvorođenih sa svih planeta pročitaj sledeći stih da je među njih došao i sotona znači da je i on prvorođeni.
Neeee..

Dalje ti objasnjaa.
Jer je on sve stvorio.
Ne postpji nesto stvoreno a da on mije bio tu.
On je sve rodio stvorio prvio
Citaj dalje.

Kološanima 1,15 On je slika nevidljivog Boga, Prvorođeni svakog stvorenja,

Kolosanima 1,16 Jer kroz njega bi sazdano sve što je na nebu i što je na zemlji, što se vidi i što se ne vidi, bili prijestoli ili gospodstva ili poglavarstva, ili vlasti: sve se kroza nj i za nj sazda.
Kolosanima 1,17 I on je prije svega, i sve je u njemu.
Om je rodio svako stvorenje.

Ovo je srednja.
Ako nisi prosai osnovnu detaljno, nema sanse ovo da razumes.

To nije rečeno za Isusa nego za Melhisedeka... ne služite se podvalama.
Neeee...
Ne citas pazljivo...
I za Melhisedeka i za Isusa.
Isus nema pocetka ni kraja ni oca ni majke kao i Melhisedek.
Znaci Isusa niko nije stvirio nikada nije bastao ili poceo.
Jer je Bog.
Kako je moguce da ono sto ne stoji tamo ti to sve primetis a ono sto stoji ne primetis? 😄

Jevrejima 7. 1-3 govori o Melhisedeku a ne o Isusu. Tačno je da ima sličnosti ali ne može se tumačiti isto ako nije direktno tako rečeno za Isusa. Ne bih mnogo da se raspravljam ne vodi ničemu nemamo isti rezon.
I o Isus itekako.
Citaj 10 pura najmabänje.

Hebrejima 7,3 on, bez oca, bez majke, bez rodoslovlja; on, kojemu dani nemaju početka ni život kraja - sličan Sinu Božjemu, ostaje svećenik zasvagda.

Druze dok ne zavrsis osnovne Biböljske istine nema nista.

https://www.biblijagovori.com/dopisni-kursevi/

Jevrejima 7. 1-3 govori o Melhisedeku a ne o Isusu. Tačno je da ima sličnosti ali ne može se tumačiti isto ako nije direktno tako rečeno za Isusa. Ne bih mnogo da se raspravljam ne vodi ničemu nemamo isti rezon.
Nikada nije receno ni jednom andjelu ti si moj sin, sin Bozji.

Hebrejima 1,5 Jer kome od anđela reče kad: "Ti si Sin moj, ja te danas rodih"? I opet: "Ja ću mu biti Otac, i on će mi biti Sin"?

A za sta bi to trebalo ateizam da bude "dokaz"/

Kao sto ja ne mogu " dokazati" da smrt nije kraj nase svesti tako ni ti da jeste. Telo ide dva metra pod zemlju, to vidimo, ali sta je sa onim sto mi zovemo ja? Ti ces reci elektricni impulsi u mozgu, neko drugi da je dusa. Ali vidi, ako podjes od agnosticizma a ne od ateizma, poslusas price nekih ljudi, mnogih ljudi, koji su doziveli NDE, neke price o reinkarnaciji, prvenstveno dece, onda bi dosao do tacka koja se zove ko zna, mozda.
I to bi vec bilo nesto, ovako si usancen u svom ateizmu i verovatno smatras da si jako pametan a ovi drugi koji veruju glupaci. Tako to obicno biva kod ateista.

Kao sto ja ne mogu " dokazati" da smrt nije kraj nase svesti tako ni ti da jeste. Telo ide dva metra pod zemlju, to vidimo, ali sta je sa onim sto mi zovemo ja? Ti ces reci elektricni impulsi u mozgu, neko drugi da je dusa. Ali vidi, ako podjes od agnosticizma a ne od ateizma, poslusas price nekih ljudi, mnogih ljudi, koji su doziveli NDE, neke price o reinkarnaciji, prvenstveno dece, onda bi dosao do tacka koja se zove ko zna, mozda.
I to bi vec bilo nesto, ovako si usancen u svom ateizmu i verovatno smatras da si jako pametan a ovi drugi koji veruju glupaci. Tako to obicno biva kod ateista.
pa i te "električne impulse" nešto mora da pokrene da bi se izazvala reakcija

Bog verovatno ne ali biblijski pisci iz perspektive čoveka ne samo sinovima Božijim nego anđele nazivaju da su bogovi a na nekoliko mesta i čoveka.
Pa nadahnuti pisci nece.
A pisci Biblije su nadahnuti.
I vidimo da jasno kaze da andjeli nikada tako nisu nazvani.

Andjele ne naziva bogovima.
Nazivaju sudije.
U smislu da moze da odlucuju o zivotima ljudi kao bog.
Ali ih ne nezivaju stvarnim bogovima.
Kao sto se danas kaze za doktore, bogovi u belom.
Jer odlucuju o smrti i zivotu.
Ali niko ne misli da su stvarno bogovi.

Back