Umjetna inteligencija kaže, da je samoubistvo kaznjeno dijelo

To pricaju oni koji su tako programirali. Kako ne mogu mrtvog kazniti, kaznice verovatno rodbinu, kako bi i na tome profitirali.
Kako kazu u poznatom filmu: jedino smrt je siguran biznis :P
pa u spaniji pre neku godinu, jedna zena imala zive muke da dokaze da je ziva jer je negde kompjuter uveo da je umrla pa sluzbenici veruju kompjuteru a ne zivoj zeni pred njihovim ocima.

pa u spaniji pre neku godinu, jedna zena imala zive muke da dokaze da je ziva jer je negde kompjuter uveo da je umrla pa sluzbenici veruju kompjuteru a ne zivoj zeni pred njihovim ocima.
Alo pa to nije samo u Španiji. To je svugdje.
Ne vjeruješ?
Kad te zaustavi policajac i kaže, identificiraj se! Pa kažeš njemu jel vidiš, čuješ? Kaže da. Onda šta pitaš maj*une ble*avi jer me ne vidiš i čuješ i odgovoraš na moja pitanja? Pa ovde sam, to sam ja. A on dalje identificirajte se.
LUDO
Pa nisam vam je*eni papir.

Alo pa to nije samo u Španiji. To je svugdje.
Ne vjeruješ?
Kad te zaustavi policajac i kaže, identificiraj se! Pa kažeš njemu jel vidiš, čuješ. Kaže da. Onda šta pitaš majmune blesavi jer me ne vidiš i čuješ i odgovoraš na moja pitanja? Pa ovde sam, to sam ja. A on dalje identificirajte se.
LUDO
Pa nisam vam je*eni papir.
al cilj je da i ti i ja i ceo svet budemo samo papir. Sluzbenici su vec pripremljeni za taj scenario.

al cilj je da i ti i ja i ceo svet budemo samo papir. Sluzbenici su vec pripremljeni za taj scenario.
To več traje i sad je u teku. Nema te za njih ako nisi pravna fikcija (iluzija ) u pravnom sistemu.
Zato od momenta, kad si rođen, tvoje rojstvo se rigistrira i tada više nisi upoznat kao živi čovjek nego se za fakt uzima pravna fikcija državljanina, koja pa je fikcija i nema ništa sa faktom. Ona tako postoju u de iure, a ti kao živi čovjek u de facto.

Svako ubistvo je krivično delo, pa i samoubistvo.
znaci, kad sa cekic opletem po prstu, mogu sebe da tuzim zbog nanosenja povreda samom sebi......... i cak pokusaja ubistva "iz nehata" samog sebe, ako recimo pocnem da se davim u reku, .....i zbog toga dobijem 5 godina zatvora.
Ima logike..........u ovom unipolarnom svetu.

znaci kad sa cekic opletem po prstu mogu sebe ta tuzim zbog nanosenja povreda samom sebi......... i cak pokusaja ubistva "iz nehata" samog sebe ako recimo pocnem da se davim u reku .....i zbog toga dobijem 5 godina zatvora.
Ima logike..........u ovom unipolarnom svetu.
Sad kad si tako spomenuo mogli bih te i drugi tužiti zbog toga jer cekicem napadaš njihovog sudržavljanina. (sebe)

Krivično još nije u Srbiji koliko ja znam.
Tamo gde jeste, ako se obogaljiš pri pokušaju samoubistva, tada te kazne (logično da ne mogu kazniti mrtvaca, nije ovo srednji vek. Tada su ljudi verovali u Boga pa je sahrana za samoubice bila na neosveštanoj zemlji).
Nije ovo srednji vek nego MRAČNI TAMNI vek. U tom veku sve ono što je moguče i istinito ne postoji a sve ono što je iluzija postoji u samoj iluziji.
Tako ljudi žive po zakonima kojih nema i drže se tih, a istiniti zakoni drže njih. Ljudi ne prepoznaju druge ljude nego prepoznaju fikcijske osobe , entitete, koji su izmišljeni i imaju postojanje samo u iluziji pravnog sistema.
Nije bitan njima živ čovjek nego status pravne entitete.

Kakva je onda kazna za samoubistvo? Da te ubiju nakon što si umro?
Kakve su to priče umjetne inteligencije?
Svašta
gde si to video?
evo sta kaze chatbt po tom pitanju:

Unbenannt.JPG

odgovor mi je vrlo korektan. pise onako kakve podatke ima. ako je u Japanu kricicno delo samoubistvo, kakve veze ima AI sa tim?
kako vestacka inteligencija moze da utice na zakone neke zemlje, ako je zakon neke zemlje debilan, sta ima vestacka inteligencija sa tim!?

gde si to video?
evo sta kaze chatbt po tom pitanju:

Pogledajte prilog 1325199
odgovor mi je vrlo korektan. pise onako kakve podatke ima. ako je u Japanu kricicno delo samoubistvo, kakve veze ima AI sa tim?
kako vestacka inteligencija moze da utice na zakone neke zemlje, ako je zakon neke zemlje debilan, sta ima vestacka inteligencija sa tim!?
Umjetna inteligencija daje različite odgovore na slična pitanja. Ako ne vjeruješ probaj pa češ vidjeti sam. Nije to inteligencija, a to vjerovatno več znaš.

Back