Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.885
Zapad je ipak lepsi kada je pian , zna to Neno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes tebe je Srbija ravna svakom zlunisam odgledal ceo klip, ali jesam prilicno...i ne vidim sta je tu extremnije nego u zemlji Srbiji? ovo su devojke koje idu u izlazak ili se vracaju, kod nas tokom podneva i citavog dana mozes videti devojke tako obucene.. uzgred, nista spec. Nadala sam se nekim extremnijim trendovima (((((((((:
jos samo danas da opeezdy neka kisa oko19hJes tebe je Srbija ravna svakom zlu
Izgleda da neće, od 18h je kao bez kišejos samo danas da opeezdy neka kisa oko19h
kad necete da budete dodole, treba ja sama da plesem ))):Izgleda da neće, od 18h je kao bez kiše
Znače sede Srbi u svojim kućama, momaka preko 30, 40 neoženjen ih masa, žena takođe, gledaju kako se negde daleko oblače i spontano ponašaju i zvocaju....
A zar ne bi bolje bilo da kod nas ljudi nisu tako zakopani kao u džamahiriji, da su opušteniji, da se više jebbu i dobijaju decu sa 20 i kusur, da nema toliko samih ljudi kao kod nas...
Da, šveđani, nemci ako treba skinuće se goli ako nemaju kupaći, normalni narodi, a ne kao ovde sve moralni i ju ju ko neke strine
Gde mi je @manem78 da podrži
Ma top je kresno sam jednu rejcel odatle ,mozda da je cimnem da mi nabaci neke mladjeHoću reći, da li će vam ovaj snimak sa ulica Mančestera posle ponoći, biti dovoljno da, da... ne gledate nešto exciplitnije? Ili će vam trebati nešto "jače" da vas pobudi, inicira, uzbudi.. kako god?
"Scena iz Mančester Engleske Ovo je sve snimljeno oko područja Deansgate u Manchesteru. Deansgate je najpopularnije područje noćnog života u Manchesteru. Mančester ima nadimak "glavni grad severa" jer se oseća kao glavni grad severne Engleske. Ovo je snimljeno i u petak i u subotu, koji su najprometniji dani u sedmici u Deansgateu, u maju 2023. godine."
Da se ima šta vidjeti, ima i te kako. Rekao bih da su slobodnije, opuštanije ali i extremnije nego kod nas.. ili mi se to samo čini?
Šta je tema? Seks? Like!Gde mi je @manem78 da podrži
Ne, na tom si forumuŠta je tema? Seks? Like!
Sad videh temu. Hmmm..ne vidim neku posebnu razliku od NSa ili BGa vikendomNe, na tom si forumu
Maliciozna si ili maliciozan ko god da si. Porediš ovo sa skupom u Beogradu što nema veze s mozgom.Neno zar nisi stigao u Bg?
Tako ce tvoji danas napredni da budu posle mitinga
Više naše djevojke imaju stila tj većina. Naravno uvijek ima izuzetaka. Ove u Mančesteru su uglavnom sve iste.nisam odgledal ceo klip, ali jesam prilicno...i ne vidim sta je tu extremnije nego u zemlji Srbiji? ovo su devojke koje idu u izlazak ili se vracaju, kod nas tokom podneva i citavog dana mozes videti devojke tako obucene.. uzgred, nista spec. Nadala sam se nekim extremnijim trendovima (((((((((:
Mislis, studenti imaju dvoje "omaklo se"?Šta im fali... Šta ste kao dede
Oni se više tucaju, izlaze, vataju ali i brzo udaju, žene, čak i studenti kad upišu phd imaju već 2 dece.. Znači oni nisu stara nacija. Žive. Mi smo zakopčaniji u svakom smislu.
Pa to je neko vrv kronesrsko mesto. Kladionica fazon samo kafic. A gde su ribe?Kod njih bar ima viška devojka. Kod nas je suprotno. Izađeš negde a ono 70% muškarci.
Bana Luka nije taj slučaj. Na jednog muškarca dolazi 6. djevojaka.Kod njih bar ima viška devojka. Kod nas je suprotno. Izađeš negde a ono 70% muškarci.
Ma tamo se više pije i pije se dok se ne oleše.Salu na stranu, ovo mi i ne izgleda preterano drugacije od nasih splavova i diskoteka. Samo se ove vise razbijaju od alkohola.
Pa ne znam odi, pa vidi...Hoću reći, da li će vam ovaj snimak sa ulica Mančestera posle ponoći, biti dovoljno da, da... ne gledate nešto exciplitnije? Ili će vam trebati nešto "jače" da vas pobudi, inicira, uzbudi.. kako god?
"Scena iz Mančester Engleske Ovo je sve snimljeno oko područja Deansgate u Manchesteru. Deansgate je najpopularnije područje noćnog života u Manchesteru. Mančester ima nadimak "glavni grad severa" jer se oseća kao glavni grad severne Engleske. Ovo je snimljeno i u petak i u subotu, koji su najprometniji dani u sedmici u Deansgateu, u maju 2023. godine."
Da se ima šta vidjeti, ima i te kako. Rekao bih da su slobodnije, opuštanije ali i extremnije nego kod nas.. ili mi se to samo čini?
Kuku njimaBana Luka nije taj slučaj. Na jednog muškarca dolazi 6. djevojaka.
Ma oni su bas pivo nacija. Kolega britanac znaci svaki generalni sastanak, ponedeljak, podocnjaci i neispavan. Bukvalno svaki. A faca, pravi britanac, smiren, tih, polako prica...Ma tamo se više pije i pije se dok se ne oleše.