Umjesto majstora :)

Nisam rekla da ti petljaš već da ti majstor samo zameni taj mešač vode i to je to, mnogo jeftinije od nove česme a trajaće još dugo ta postojeća.
Vec joj je deset godina,a oni "krugovi"sto idu u zid,izgleda da nisu uopste metalni,kao sto sam ja mislila vec neka plastika,postali su savitljivi i malo se "odmakli".Mislim da im je vrijeme za promjenu, jer sve sto je ugradjivano u stan bilo je najnizeg kvaliteta,ne vjerujem ni da su cesme bolje.

Што се поправки тиче, зависи...
Некада су сасвим ОК, а некада сеци уши, крпи дупе однесе више и времена и новца и опет не испадне као да је рађено к'о свет, ново.

Ja sam uvek za popravku kad može i dokle može. Imam majstora koji je pošten kao sunce znači evo 10 godina šta god treba tu je. Niti ga čekam danima, niti zasedne kad dođe, a uvek donese račun ako nešto kupuje i uvek zna gde ima jeftinije nego ja.
To je bas rijetkost.Obicno misle da si glup i da nemas pojma bas o nicemu i gledaju da te zeznu.I naravno da naplate sto vise.Nama je jednom vodoinstalater htio da ponovo stavlja cijevi i kopa oko kuce sve,kao da uvodis vodu od pocetka.
A bila je otisla samo neka jeftina gumica,koju je drugi majstor zamijenio i nesto sitno naplatio.

To je bas rijetkost.Obicno misle da si glup i da nemas pojma bas o nicemu i gledaju da te zeznu.I naravno da naplate sto vise.Nama je jednom vodoinstalater htio da ponovo stavlja cijevi i kopa oko kuce sve,kao da uvodis vodu od pocetka.
A bila je otisla samo neka jeftina gumica,koju je drugi majstor zamijenio i nesto sitno naplatio.
Svašta. Ovaj čovek je stvarno super, nema kome ga nisam preporučila.

Da ne grijesim dusu,nisu svi isti,bio je jedan i obrnt slucaj.Pozvali ga da zamijeni neki radijator, a on usput obavio i jos par sitnih popravki iz druge branse,sto je sam primijetio da ne valja,i nije nista naplatio. :)

Ovako...tema je zamišljena kao pokušaj popravke nečega (ili nekoga :)) dok ne dodje majstor.
Znate ono...ako sve ostalo zakaze,onda procitaj uputstvo. :)
Imam problem sa tuš baterijom i ne znam da li je problem za zvanje majstora ili ga mogu i sama popraviti.
Naime,na tušu ne mogu da se mijesaju vruca i hladna voda.Ili je hladna ili je vrela.Isto tako i pritisak vode je smanjen.Da li je vrijeme za kupovinu nove baterije(crijevo je mijenjano,ali baterija nije deset godina) ili je nesto do vodovoda,pumpe ili tako neceg?

1.
Брате, сестро Лимунадице мењај то. Немој после да буде: "Ја била на путу, а духови ми

поплавили стан и потрошили 300 кубика воде. Но то није толико важно, хтела сам вас питати

да ли пеглом могу исправити паркет?"

2.
Пре неки дан, не знам тачно којој форумашици и на којој теми, сам прочитао да јој се комп

покварио, то јест да комп крене да ради и онда се угаси сам од себе.

Е, ту не треба куповати нови комп већ треба поправљати тај. Квар се састоји у томе што је

рикнуо кондезатор у напајању. Промени се кондезатор и комп шљака без проблема.

То може да уради свако ко има лемилицу.

3.
Теоретски, уместо лемилицом, пеглом се може заменити кондензатор на напајању.

Ни лемилицом ни пеглом не може се исправити паркет, макар и лемилица и пегла биле у рукама

Мандушића Вука!

1.
Брате, сестро Лимунадице мењај то. Немој после да буде: "Ја била на путу, а духови ми

поплавили стан и потрошили 300 кубика воде. Но то није толико важно, хтела сам вас питати

2.
Пре неки дан, не знам тачно којој форумашици и на којој теми, сам прочитао да јој се комп

Е, ту не треба куповати нови комп већ треба поправљати тај. Квар се састоји у томе што је

3.

Ни лемилицом ни пеглом не може се исправити паркет, макар и лемилица и пегла биле у рукама

Мандушића Вука!

O kompu još nisam stigla razmišljati...za sad se drži dobro🤔.
Tu sam sam svoj majstor.🙂
Ovo za parket i peglu ću imati na umu.Ali šta ako se pokvari pegla? 🙃

Ju tek sad videh šta sam napisala
Treba razvaljuje.
Bau, možeš da popravi?
1.

2.

3.

Мандушића Вука!

Za komp.
Moguće meni.
Unazad mesec dana, komp zeza.
Prvo je bilo jedno, popravljeno
Radio nedelju, dve, otišla matična, zamenjena, radio nedelju dve i sad opet

Ne bih ja tu peglu koristila, već sekirče.

Najbolje je prvo sam videti jeli stvar banalne prirode kao recimo promeniti cesmu ili nesto slicno..ako kao u slucaju Limunade bolje je zvati servis..jeste skuplje nego tkzv majstor ali zavrse posao..

Back