Umjesto da se hrana iz restorana baci, moći ćete je kupiti do 80 % jeftinije

to je navodno neisplativo jer se i na tu donaciju državi mora platiti porez

Slušala sam u nekoj emisiji da je zakonom zabranjeno da restorani daju hranu koja im ostaje, pa se ljudi dovijaju na razne načine kako bi ipak podelili nešto npr. beskućnicima.
Znam da mi je to onako baš zaparalo uši jer mi nije jasno da je bolje baciti nego nekoga nahraniti.

Kota 72 je imala dnevni meni teletina ispod sača sa krompirom i salatom, uz to i čorba. Bilo 500 din dnevni meni otkineš se.

I onda su srušili splav 😡

To možda bilo nekad davno, mislim sve i da nije srušen taj splav sad kilo teletine košta kao tromesečna rata za Milovog Majbaha i teško da bi neko služio teletinu (plus krompir i salatu) za 500 kinti.
Teletina ti sad košta kao suvo zlato.

To možda bilo nekad davno, mislim sve i da nije srušen taj splav sad kilo teletine košta kao tromesečna rata za Milovog Majbaha i teško da bi neko služio teletinu (plus krompir i salatu) za 500 kinti.
Teletina ti sad košta kao suvo zlato.
:zcepanje:jesam se nasmijala :lol: pa možda uzmu junetinu koja je uginula prirodnom smrću pa se nekako ukalupe u cijenu :mrgreen:

Slušala sam u nekoj emisiji da je zakonom zabranjeno da restorani daju hranu koja im ostaje, pa se ljudi dovijaju na razne načine kako bi ipak podelili nešto npr. beskućnicima.
Znam da mi je to onako baš zaparalo uši jer mi nije jasno da je bolje baciti nego nekoga nahraniti.
da baš je komplicirano čak i kada se želi pokloniti s najboljom namjerom

Back