SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.125
hanibal77:da li se stidimo hulahopki?mmhhhmmm ne,al mi to nije sexy,trudim se da ih se otarasim sto pre
Isto mislim kao i koleginica
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hanibal77:da li se stidimo hulahopki?mmhhhmmm ne,al mi to nije sexy,trudim se da ih se otarasim sto pre
Hahahadivlja u srcu:Meni je erotskije kad te muskarac oblaci za skidanje.
Pera_Zdera:Cinjenica je da ljudi vole golo telo, ali je takodje i cinjenica i da mnogi/e ne znaju za erotski osecaj koji daju drugom prilikom skidanja.
Na primer ima "Merlin" devjaka koje skinu sve sa sebe u roku od 3 sekunde i ono kao "eve me spremna sam", sa rukama prekrivajuci svoje stidne delove. Kazem Merlin jer me sve to asocira kao da je neko zabacio magicnim stapicem i ono PUF u delicu sekunde i oblacicu dima ona stoji...bela...
Nasuprot drugom slucaju kad na primer ona lezi na stomaku skroz opustena, pa se ti igras sa njom i polako milimetar po milimetar joj skidas pantalone, pa se onda na primer pojave hulahopke (one debele pamucne) pa onda i to krenes da mazis, da skidas milimetar po milimetar, pa onda prosto dobijes neku zivotinjsku zelju da to malo stisnes, da poljubis, da zagrizes...pa onda gacice...milimetar po milimetar...pa onda...ijaoj... :wink:
Ima devojaka koje se na primer stide sto obukle hulahopke...Da li one treba da se stide toga...mislim bezveze...
Naravno da je golo telo ono sto pali ali i znati skidati se i doziveti erotski stimulans pri tome....je cista umetnost...
Da li se vi stidite sto ste obukle hulahopke?
Samantha Jouns:Isto mislim kao i koleginica
a sta ti imas protiv plavusa - Women Power 8)# zamisli #:koleginica ?!? ah da obe ste plavuše
Gazdarica:Jock, ja se tuckam u hulahopkama...
blondi:a sta ti imas protiv plavusa - Women Power 8)
ostavile jak utisak koliko vidim# zamisli #:Previše ih je bilo u mom životu
blondi:ostavile jak utisak koliko vidim
jurodivi:molim lepo...sta ko ima protiv ove plavise...
Ne pile, on se ne pali na taj trip... Naprotiv, voli covjek da mu je udobno...# zamisli #:pa ovaj tvoj svaki put misli da si nevina ;-)
Ako stvarno nosis te najlon dokolenice...ko moja baba na primer onda i bolje da se skines da te ne vidi tip.peach:ne,je l' treba da se stidimo?
hm...ali, ni ne secam se da sam debele hulahopke obukla od osnovne skole...
doduse,stidim se najlon-dokolenica,jooooj sto to ruzno izgleda kad se skinu pantalone,a tako je prakticno za nosenje... :-(
doduse,ja sam "merlinka"
Hehe, uze mi rec iz usta...AlyonA:Ne razum devojke koje svuku sve sa sebe!Ali cemu prebacivanje direktno na zenski rod?
Mnogi muski isto to rade!Zgrozim se kad lik prosto skoci sa strane ikao da hoce da mi kaze TA-DA!
Skidanje je uzajamno zadovoljstvo.To je suptilan deo predigre.
Kad nekoga svlacis,i istovremeno miluje i grickas i lizes mu oslobodjenu kozu,to je kao da pazljivo biras korake na plesnom podijumu.
To je umetnost svoje vrste.
A umetnost se ne moze zbrzati.
Sto se hulahopki tice,ne stidim ih se,ali ih retko i nosim.
Da budem iskren jos nisam "upoznao" ni jednu koja je nosila haltere....a vidis bas deluje interesantno...tetida:hulahopke! halteri rules... nije ti zima, lepo za oko, a veoma prakticno... mozes da se skidas i posle seksa...
Boblice, nadam se da ces ti doziveti da tebi neko nekad skine hulahopke....ako vec to nisi doziveo...i potpuno se prepustio tome...dr.boblica&dr.hoblica:to sto pises deluje super izazovno i sexy,taj milimetar po milimetar budi u tebi neki neobuzdani nagon.ali to je sve iz razmisljanja i ti u takvim mislima nisi prepusten skroz partneru.kada partnera PRIHVATIS i kada ti je sve jedno sta nosi na sebi(jer je to samo izmisljena materija) onda ostaje cista neuslovljena zelja koju ako dozivis uvideces da je puno puno puno izazovnija od svega proslog. mislim da ces tesko ovo razumeti.
Mmm...ko ti je maca iz avatara?Gazdarica:Jock, ja se tuckam u hulahopkama...
Eto imamo slican ukus...ja i taj... :wink:Suzy:Ne znam zasto bi one bile problem....
sa tobom bi se slozio -neko koda znam-....
pola sata je u stanju da mi miluje noge dok sam u hulahopkama.....(ne onim vunenim naravno..;-)..)....dok ja ne pop....im....;-)....samo ..prija..priznajem...;-)
Pa ja ti bas ne bi pocepao hulahopke...mislim skup biznis...a i ne smem sebi bas dozvoliti da skroz podivljam....ipak ste vi zene krhka bica...losa_mala:pa ovaj moj zadnji mi svaki par hulahopki pocepa,ali to mi bas mhmhmhmhmmh.....