Уметност, политика и бизнис

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
31.137
Пођимо од предпоставке да уметност у најширем смислу је творевина људскога ума и руку која на некакав начин задовољава

естеску како ликовну тако музичку или неку другу конкретно нематеријалну већ духовну потребу.

У том светлу песме ...многих ауторки и аутора су била прилика и могућност

да кроз тај аудио медијум чујемо оно што осећамо али саме и сами неможемо да артикулишемо

Међутим ... та 'лепа' односно угодна реч .. песма .... може ли се понашати издвојено од ауторке ... аутора ....?!

Дино Мерлин држи концерт ...опет у БГ

Зарада није примарни мотив .... Намлати Дино много пара по тим Швајцарскама ... које је и опевао

Долази Дино у БГда пушта музику која 'није за псе и србе' .... долази у град који ипак није сравњен бомбама са земљом

.... долази да обиђе болесне ... или је и сам толико болесан

Кава је ваш став ?

Да је све око Дина само политикантско медијско халачење да се подигне промет ?

https://static.elitesecurity.org/uploads/2/9/2995834/zabranjeno_za_srbe_i_pse.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Пођимо од предпоставке да уметност у најширем смислу је творевина људскога ума и руку која на некакав начин задовољава

естеску како ликовну тако музичку или неку другу конкретно нематеријалну већ духовну потребу.

У том светлу песме ...многих ауторки и аутора су била прилика и могућност

да кроз тај аудио медијум чујемо оно што осећамо али саме и сами неможемо да артикулишемо

Међутим ... та 'лепа' односно угодна реч .. песма .... може ли се понашати издвојено од ауторке ... аутора ....?!

Дино Мерлин држи концерт ...опет у БГ

Зарада није примарни мотив .... Намлати Дино много пара по тим Швајцарскама ... које је и опевао

Долази Дино у БГда пушта музику која 'није за псе и србе' .... долази у град који ипак није сравњен бомбама са земљом

.... долази да обиђе болесне ... или је и сам толико болесан

Кава је ваш став ?

Да је све око Дина само политикантско медијско халачење да се подигне промет ?

12079055_612905982193525_3156557936648329822_n.jpg
Не знам. Волим мерлинову музику али то све са Србима, псима и певањем за АРБиХ ме је јако разочарало.

Не знам. Волим мерлинову музику али то све са Србима, псима и певањем за АРБиХ ме је јако разочарало.

Јако чуди када ико уданашње доба када на разним медијима као што су папир винил касета електроника ..

. саму своју изјаву пориче избегавадапоасни ... прокоментарише ...

Типично политикантско понашање Мерлина ....

Јако чуди када ико уданашње доба када на разним медијима као што су папир винил касета електроника ..

. саму своју изјаву пориче избегавадапоасни ... прокоментарише ...

Типично политикантско понашање Мерлина ....
Слажем се.

Back