Umetnost na malo drugachiji nachin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1116012076.jpg

Par reci i od mene - molim vas da pre no sto postujete i okacite neku fotku razmislite da li ona zaista ima umetnickog u sebi.Vec je bilo problema sa jednom forumasicom koja nas je u roku od jednog dana zasula gomilom fotki na slicnu temu od cega je vecina istih bila cist kich.Tema je otisla pod kljuc.Da se ne bi isto desilo, pripazite malo.Licno mi se ne svidjaju "dela" koja promovisu samodestrukciju, suicid, nasilje, bizarnost.Na prehodnoj strani ima dobrih fotki, ali i onih koje po meni nemaju veze sa umetnoscu....

Po tebi? Pa ako PO TEBI nemaju veze sa umetnoshcu, ne znachi da je stvarno nemaju... no, nema veze...

Ne NEGO PO TEBIi!!! Neverovatna si, procitaj svoj prvi post i pitanje - KAKO VAM SE DOPADA OVO ... Ja sam ti odgovorila kako mi se dopada, ovo je F O R U M, gde svako iznosi svoje misljenje, raspravlja, komentarise, odgovara na postavljena pitanja i sl !!! Cccccccc.
Da, ali si i zapretila da cesh zakljuchati temu ako budemo nastavili da postujemo slike koje su PO TEBI satanistichke...

hajde, gospodjo, prosvijetlite nas informacijom sto je to tacno satanisticko u ovim slikama
i kakva je vasa definicija umjetnosti
ili se vasi postovi svode na cisto napadanje osobe i kritiku bez argumentacije

tema jasno kaze "Umetnost na malo drugachiji nachin", ne krsim niti jedno 4um pravilo

10976396_Sanctuary_of_Crows_by_Raziel_Von_Freak.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back