valheru
Aktivan član
- Poruka
- 1.701
E zatvoriti ova fotografija temu ajde ubacite nesto novo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lupetaj i ne pravi glupa poredjenja.Zna se na koje sam "krvave fotke " mislila, to nisu fotke radosti, dolaska novog zivota - porodjaja i sl. vec suicidne i destruktivne koje imaju sasvim drugaciju "poruku"!ok, slika porodjaja je satanisticka jer je krvava?
ili sam ja satanista jer trenutno imam ulozak?
don't bother, ne zalazim vise ovamo
ok, POSHTUJEMO...Ove satanisticke i krvave fotke vise ne postavljajte jer ce tema da ode pod kljuch, a vi rizikujete da budete banovani.I to nije samo moja odluka!!! Takodje cu brisati fotke ogromnog formata jer vidim da su moja upozorenja uzaludna!
Par reci i od mene - molim vas da pre no sto postujete i okacite neku fotku razmislite da li ona zaista ima umetnickog u sebi.Vec je bilo problema sa jednom forumasicom koja nas je u roku od jednog dana zasula gomilom fotki na slicnu temu od cega je vecina istih bila cist kich.Tema je otisla pod kljuc.Da se ne bi isto desilo, pripazite malo.Licno mi se ne svidjaju "dela" koja promovisu samodestrukciju, suicid, nasilje, bizarnost.Na prehodnoj strani ima dobrih fotki, ali i onih koje po meni nemaju veze sa umetnoscu....
Ne NEGO PO TEBIi!!! Neverovatna si, procitaj svoj prvi post i pitanje - KAKO VAM SE DOPADA OVO ... Ja sam ti odgovorila kako mi se dopada, ovo je F O R U M, gde svako iznosi svoje misljenje, raspravlja, komentarise, odgovara na postavljena pitanja i sl !!! Cccccccc.Po tebi? Pa ako PO TEBI nemaju veze sa umetnoshcu, ne znachi da je stvarno nemaju... no, nema veze...
Da, ali si i zapretila da cesh zakljuchati temu ako budemo nastavili da postujemo slike koje su PO TEBI satanistichke...Ne NEGO PO TEBIi!!! Neverovatna si, procitaj svoj prvi post i pitanje - KAKO VAM SE DOPADA OVO ... Ja sam ti odgovorila kako mi se dopada, ovo je F O R U M, gde svako iznosi svoje misljenje, raspravlja, komentarise, odgovara na postavljena pitanja i sl !!! Cccccccc.