B
BALTAZAR
Gost
BAVIM SE UMETNICKOM FOTOGRAFIJOM VEC DUZE VREME.JA SAM IZ CACKA.ZANIMA ME ZASTO MLADI NE CENE CRNO-BELU FOTOGRAFIJU
MOLIM VAS DA I VI DATE MISLjENjE NA OVU TEMU.JA SAM `82god.SVA MISLjENjA SU MI VRLO DRAGOCENA.

Sada sam ja :shock: izuci malo fotografiju kao nauku i psiholoski pristup.To sto si rekao se odnosi verovatno na turisticke fotke.Fotografija sa mnogo boja je nista drugo do sarenilo na papiru.Najbolje color fotke su radjene sa najvise dve do tri boje a black&white fotke su skroz drugi pogled na objekat koji slikas.Dugo radim kao snimatelj i prof.fotograf sam pa bi trebalo bar to da znam,sta mislis? :wink:vipox::shock: fotografije treba da sadrze sto vise boja,
kako bi bilo da je priroda u crno beloj boji,
to bi bilo nazamislivo ,zato fotografije treba da sadrze sto vise boja.[/b][/i]
Dokaz da cenimo:sajt je odlican a fotke jos bolje,svaka castAnonymous:http://www.inside-nenad.scnet.yu
Mislim da si samo delimicno u pravu,kao sto sam i ranije napisao to su dva potpuno razlicita pogleda.opi:Lakse je napraviti dobru crno belu fotografiju nego dobru fotografiju u boji.
Mislim stvarno dobru.
opi:Lakse je napraviti dobru crno belu fotografiju nego dobru fotografiju u boji.
Mislim stvarno dobru.
MAJA83:Ja licno vise volim crno-bele fotografije i u glavnom njih imam u svojim albumima.
Ja sam amater fotograf i nisam ljubitelj color fotografije,bash zato jer je previshe iskomercijalizovana i pretvara se polako u izveshtachenost same prirode fotografije!Svashta rade sa digitalnim aparatima i kamerama,a ja nisam za to..!!BALTAZAR:BAVIM SE UMETNICKOM FOTOGRAFIJOM VEC DUZE VREME.JA SAM IZ CACKA.ZANIMA ME ZASTO MLADI NE CENE CRNO-BELU FOTOGRAFIJUMOLIM VAS DA I VI DATE MISLjENjE NA OVU TEMU.JA SAM `82god.SVA MISLjENjA SU MI VRLO DRAGOCENA.