E
eva
Gost
koliko zaradjujete umetnici mesecno ??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... nek se seli!antikus:Umetnost je u Srbiji širok pojam,zavisi šta ljudi traže i za to da bi preživeo moraš imati želudac,pa ko može neka tera ili neka se seli.
Koliko li vi gospodine Slikaru zaradjujete mesecno?ZANIMA ME, VIDIM OZBILJNOST JE NEIZOSTAVNA,A I DOSTA VREMENA ZASIGURNO PROVODITE PRED MONITOROM,MISLIM STAFELAJEM..?Slikar:Tema se malo siri (ili suzava) i na: Koliko umetnici zaradjuju u Srbiji i Crnoj Gori. To je posebna tema, a odgovor glasi: Sve sto je vredno u srpskom slikarstvu je - napolju. I slikari i slike. Kad Srbi skontaju (ako skontaju) da je slikarstvo vredna umetnost, sve ce vredne slike vec biti u rukama Amerikanaca i Japanaca. Oni sa slikarstvom veze nemaju, ali znaju da plate. Mesta slikara u SCG popunjavaju perspektivni mladi slikari, koji ce za godinu dve biti napolju i oni "slikari" koji u potpunosti zadovoljavaju "ukus" domaceg trzista, izgradjen na PINK kulturnim vrednostima. Dakle, bakarni reljefi srpskih manastira i Titovih likova, drvene chuturice i staklorezacke slike sa jezerskim motivima a la venecuelanske TV serije. Kad pomislim da je u renesansi srpsko slikarstvo stajalo rame uz rame sa italijanskim trecentom i quatrocentom, danas mi dodje da placem. Zato niko nema pravo da se ljuti na nas koji smo napolju. Ne mogu da podnesem da slika koju sam orgazmicno zavrsio i svestan sam njene vrednosti, u Srbiji bude neprimecena. Ovde mi kosulju pocepase da je kupe, a u svom selu u Srbiji me smatraju budalom i mazalom kome ne bi dozvolili ni kucu da im okrecim.
goodday::? :?
ja sam mislio da upishem demiju....
radio sam bash dosta...vezbao...
poklanjao slike...i odustao...nemam vise nikakve emocije prema tome...odlucio sam se za biologiju...
i kada god procitam ili cujem o nekome ko je ostao veran tom putu snadje me neverovatna zalost...
samo gurajte
ok....nemam shta da prenesem na platno....divlja-u-srcu:goodday::? :?
ja sam mislio da upishem demiju....
radio sam bash dosta...vezbao...
poklanjao slike...i odustao...nemam vise nikakve emocije prema tome...odlucio sam se za biologiju...
i kada god procitam ili cujem o nekome ko je ostao veran tom putu snadje me neverovatna zalost...
samo gurajte
Nemas emocije, a zao ti? :?
Pa mozes ti i sada da slikas ko ti brani!
Cemu ta malodusnost?
Meni obavezno sliku na poklon!