Umete li da cutite?

ceca881

Iskusan
Poruka
5.279
Pitanje je za devojke , ali svakako je dobrodoslo misljenje muskog roda.

Umete li jednostavno u nekim situacijama da cutite... kada imate, verovatno, milion pitanja ili potrebu da zvocate... a njemu treba samo malo tisine da sabere misli, i vase zvocanje ga izbacuje iz takta.

Da li mozete da se kontrolisete ili na njegovo ignorisanje vaseg zvocanja jos vise zvocate jer je "bezosecajan" za vasa osecanja?

Da li tisina moze da bude i vama samo tisina koja znaci mir, bez trzavica a ne nuzno problem?

Uh, tesko se savladjujem, iako po sto puta nekad kazem u sebi - cuti
Ali to precutkivanje kada te nesto nervira i tisti je definitivno kontraproduktivno
Pozitivno zvocanje ili da mu na nezan nacin umilnim glasom saopstis neke stvari je ponekad resenje;)

Uh, tesko se savladjujem, iako po sto puta nekad kazem u sebi - cuti
Ali to precutkivanje kada te nesto nervira i tisti je definitivno kontraproduktivno
Pozitivno zvocanje ili da mu na nezan nacin umilnim glasom saopstis neke stvari je ponekad resenje;)

Kome? Tebi ili njemu?

Pricam o trenutku kada on zeli mir i tisinu da presabere misli, kada mu jednostavno nije do price. Jedan mali period

Umete li jednostavno u nekim situacijama da cutite... kada imate, verovatno, milion pitanja ili potrebu da zvocate... a njemu treba samo malo tisine da sabere misli, i vase zvocanje ga izbacuje iz takta.

Da li mozete da se kontrolisete ili na njegovo ignorisanje vaseg zvocanja jos vise zvocate jer je "bezosecajan" za vasa osecanja?

Da li tisina moze da bude i vama samo tisina koja znaci mir, bez trzavica a ne nuzno problem?

Da ali je svakako ta tisina potiskivanje problema..to nagomilavanje je slabost i nemoc suociti se s tim..ako je nesto sto se desilo na poslu ili od trece osobe uvek pokusavam do kraja doterati problem i sagledati iz svakog ugla..ne volim polovicne informacije i ocekivanje samo pozitivnog saveta

Šta je za tebe zvocanje - kad mu prebacuješ nešto što (ni)je uradio ili kad pričaš k'o navijena, a on bi da ćuti?:dontunderstand:

I jedno i drugo... navijeno zvocanje... znas ono... a sto si, a mogao si, a sto cutis, a zasto ne kazes nista, a gde si bio, a sto si mu uradio, kako on tebi nikada ne uradi, ne mislis na mene, eto cutis sad cutic, nije ti stalo sta ja pricam, koliko puta sam ti rekla............. i sl? :D

Da ali je svakako ta tisina potiskivanje problema..to nagomilavanje je slabost i nemoc suociti se s tim..ako je nesto sto se desilo na poslu ili od trece osobe uvek pokusavam do kraja doterati problem i sagledati iz svakog ugla..ne volim polovicne informacije i ocekivanje samo pozitivnog saveta

Ma ne misli ona na precutavanje nekih problema, nego na situacije kada zenka "navali" na lika, a on zeli tri minuta tisine, i onda svejedno dodje sam i trazi razgovor. Ali bas u tom trenutku, kada ona "navaljuje", on ne zeli da prica, da objasnjava itd.

Ma ne misli ona na precutavanje nekih problema, nego na situacije kada zenka "navali" na lika, a on zeli tri minuta tisine, i onda svejedno dodje sam i trazi razgovor. Ali bas u tom trenutku, kada ona "navaljuje", on ne zeli da prica, da objasnjava itd.

Pa ne znam to mi nekako labilno kad ti treba tisina..mislim ok izadji baci djubre pa se vrati na pichkaranje:lol:

Наравно! Док сам радио у Агровојводини, у преговоримас са другим фирмама најбитније је мало рећи о себи, и пуно извући од супарника. Тако сам и жену ,,нахватао", а сад ћу и децу да ,,искварим". Мало се шалим, али, рецимо, играм шах за разне екипе по Војводини већ преко 20 година и имам стрпљења и искуства у ћутологији...

na koji je to tacno nacin razgovor o problemu koji realno postoji - zvocanje? :think:

Kome? Tebi ili njemu?

Pricam o trenutku kada on zeli mir i tisinu da presabere misli, kada mu jednostavno nije do price. Jedan mali period

Kontraproduktivno je za onog koji cuti
A to kad on malo zeli mir, jednostavno se sklonis
Mada ja to bas i ne kapiram

Meni kad je frka ja zelim da to podelim s muzem, a ne da se krijem u nekoj rupi sama
I kad on cuti, znam da ga nesto muci i cutim i cekam da sam progovori sta ga brine
Razgovor ipak resava sve

Meni kad je frka ja zelim da to podelim s muzem, a ne da se krijem u nekoj rupi sama
I kad on cuti, znam da ga nesto muci i cutim i cekam da sam progovori sta ga brine
Razgovor ipak resava sve

Iz ovog napisanog bi trebala i sama da shvatis da nismo isti. Zene imaju potrebu da se saopste nekom, muskarac pokusava stvari da resi sam.
Oni koji shvataju da postoje razlike, ti se manje muce. Velika je greska da uvek poredis muskarcevu reakciju sa tim kako bi ti reagovala.

Postoje situacije kada, ma koliko brbljiva bila, usta ne otvaram. Tipa dok muškarac vozi (pošto nisam vozač i smešno mi da se mešam u nešto što ne umem da radim), popravlja po kući (ako je već rešio da bude majstor-kvariš, nek mu bude), kuva (bolje on nego ja), čita ili gleda utakmicu.
Uz to, ne zvocam. Kažem to što imam i to je to. Isprazno ponavljanje jedne te iste rečenice gubi smisao već nakon drugog puta.

Postoje situacije kada, ma koliko brbljiva bila, usta ne otvaram. Tipa dok muškarac vozi (pošto nisam vozač i smešno mi da se mešam u nešto što ne umem da radim), popravlja po kući (ako je već rešio da bude majstor-kvariš, nek mu bude), kuva (bolje on nego ja), čita ili gleda utakmicu.
Uz to, ne zvocam. Kažem to što imam i to je to. Isprazno ponavljanje jedne te iste rečenice gubi smisao već nakon drugog puta.

Upravo tako. A ni muskarac onda vise ne slusa, ne obraca paznju, iskljuci se. Znaci dzabe, samo trosite energiju (ove sto zvocaju) :mrgreen:

Back