Umesto za puteve novac od Telekoma ide za vracanje Tadicevih lopovluka i dugova

Тихи

Starosedelac
Poruka
153.655
Umesto puteva, Telekom za dugove
29. decembar 2010. | 16:14 | Izvor: Blic
Beograd -- Novac od prodaje Telekoma Srbija država planira da potroši na vraćanje već uzetih kredita i za pokrivanje minusa u državnoj kasi, obećala je vlast MMF-u.


U razgovorima premijera Mirka Cvetković, guvernera Dejana Šoškić i Diane Dragutinović, ministarke finansija, sa Fondom, o gradnji puteva nije bilo reči.

U pismu o namerama u vezi sa okončanjem VI revizije stendbaj aranžmana, koji su njih troje potpisali, između ostalog, piše i sledeće: „Planiramo da iskoristimo najveći deo očekivanog prihoda od privatizacije Telekoma za finansiranje budžeta kako bismo smanjili izdvajanja na ime kamata".

U nastavku ukazuje se da se naročito planira "prevremena otplata dela duga na koji se obračunava visoka kamata, kao i da se iskoriste prihodi od Telekoma kako bi se smanjio obim emisije trezorskih zapisa za potrebe neto finansiranja“.

Niko od potpisnika pisma o namerama juče nije bio raspoložen za komentar.

Ekonomista Pavle Petrović smatra da je dobro ako se vrati deo duga da bi se izbegle visoke kamate, dok ekonomista Vladimir Vučković komentariše da „nećemo znati na šta je potrošen novac dok ga ne potroše“.GLASALI STE - UZIVAJTE: ok:
 
Ovo treba da bude udarna vest!!! Naslovna strana svih novina!! Prodaju KAPITAL da bi platili kamate i finansirali deficit budzeta, drzavice koja samo u drzavnoj upravi zaposljava preko 32.000 "moljaca"!!! To je kriminal i guranje zemlje i gradjana u provaliju iz koje nema izlaska!! Korumpirani i nesuvisli likovi koji predstavljau "srpsku politicku elitu" toliku su stetu naneli drzavi i narodu da je to nemoguce ispraviti. Srbija, za vecinu njenih gradjana srlja u beznadje, dok se ovi privatno bogate, lazu i mazu!! Moral su proterali i uveli laz i pljacku kao osnovne drustvene vrednosti!! Boris Tadic bi trebao dobro da razmisli o svojoj buducnosti jer je sasvim jasno da najvecu ODGOVORNOST nosi on LICNO kao prvi covek i glava!! Setite se samo Dinkiceve izjave: "..lagao sam da bi Boris Tadic pobedio Tomu Nikolica..."!! Strasno!!
(Ludi Milojko, 29. decembar 2010 08:06)

a puna im usta domacinskog ponasanja ! ko o cemu ZUTA K.URVA o postenju!
 
Samar kurvi samo treba
gotov-je.jpg
 

Ekonomista Pavle Petrović smatra da je dobro ako se vrati deo duga da bi se izbegle visoke kamate
Eto vidiš, znači dobar potez.


ima puta nema puta gde je put ?

ima mostova nema mostova gde su mostovi?
Imaš ogroman most se zida u Beogradu, samo ti ne vidiš odatle iz Tirane.
Nešto se ne sećam da je tvoj lider Milošević dizao takvu Gazelu 2.
 


Eto vidiš, znači dobar potez.Imaš ogroman most se zida u Beogradu, samo ti ne vidiš odatle iz Tirane.
Nešto se ne sećam da je tvoj lider Milošević dizao takvu Gazelu 2.

boli me patka za beogradske mostove.

ovim parama je trebalo napraviti nesto sto bi koristilo svim gradjanima ove zemlje kao recimo autoput kroz celu centralnu i zapadnu srbiju .

ovako nece biti nista.

sve je vec pokradeno .

ono sto nas tesi jeste da cete svi vi zuti lopovi zbog ovoga robijati do kraja zivota.
 

Back
Top