Umesto izbora Vanredno stanje?

• Začetnik teme Začetnik teme Dust
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Upravo tako. Ni od jednog politicara ne treba praviti sveca. Meni ih je licno obojice bilo zao iako nijednog nisam voleo. Problem je sto ti ovde uvek neko skoci za oci cim pomenes Djindjica u negativnom kontekstu. Izgleda da se o njegovom liku i delu (kao i o njegovoj vezi sa organizovanim kriminalom) jedino sme objektivno razgovarati na hrvatskoj televiziji (kao sto je to nedavno gdja Vuco imala priliku da vidi, na svoje neprijatno iznenadjenje).
Не ради се о "прављењу свеца". Далеко од тога.

Треба разумети суштину нечије реакције.

Ради се о - симболу.

Да треба реаговати на оно о чему стално говорим - систематску пропаганду, сатанизацију.

Да свако пљување по Ђинђићу, у ствари - значи - слагање с погубном политиком СМ-а и радикала.

Не ради се о - лику Ђинђића заправо уопште.

Ко жели да ово разуме - разумеће.

Ја немам више намеру трошити време на злонамерне.

Не ради се о "прављењу свеца". Далеко од тога.

Треба разумети суштину нечије реакције.

Ради се о - симболу.

Да треба реаговати на оно о чему стално говорим - систематску пропаганду, сатанизацију.

Да свако пљување по Ђинђићу, у ствари - значи - слагање с погубном политиком СМ-а и радикала.

Не ради се о - лику Ђинђића заправо уопште.

Ко жели да ово разуме - разумеће.

Ја немам више намеру трошити време на злонамерне.

Žao mi je što ovom moram da kažem, ali oni čak nisu ni zlonamerni. To podrazumeva da čovek namerno prikazuje istinu drugačijom da bi stekao neku korist, materijalnu ili nematerijalnu, iako je svestan da to što govori nije istina. Oni nisu u stanju da idu dalje od toga da bukvalno shvate ono što im njihove vodje plasiraju. To je mentalni sklop i direktna posledica "titoističkog" načina razmišljanja. U vođinu reč se ne sumnja.

To je žalosno, to je direkna posledica ispiranja mozga od strane, nekada komunista, onda socijalista, delom radikala, do DSS-a danas.

To je ono što poražava. Nemogućnost spoznaje prevare.

Вијетнамци су пре Амера отерали Французе - на њима су испекли занат. Што се тиче наше прекаљености - можда раније пре комунизма да, сада - тешко.
Тачно је да Амери у Ираку падају као крушке, али су и даље тамо, а прегазили су их за врло кратко време.
Да, тачно, али је проблем што се Ирачани међусобно тамане (divide et impera) и то им је главни приоритет уместо да нападају Американце. :-|

Back