Umesto izbora Vanredno stanje?

• Začetnik teme Začetnik teme Dust
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ubistvo djindjica je gubitak jednog coveka. otcepljenje otimanje kosova je gubitak 300.000 ljudi i jos mnogo toga u novcu nekretninama zemlji.

tako da je ubistvo djindjica najmanje 300.000 puta manji gubitak od kosova i svih srba koji su na njemu pre agresije ziveli ili sada zive.

no dzaba je takvima kao ti bilo sta objasnjavati.
E moj prijatelju. Pokušavaš nešto da objasniš što bi trebalo da se podrazumeva. Eto dokle nas je odvela ova 8-o godišnja ''demokratija''... da više nemamo ono osnovno - ponos, dostojanstvo, čast, kičmu....

Nije problem ako izgubimo Kosovo (sila, moć, globalna politika...) problem je što, imam utisak, mnoge ''demokrate'' bi to isto Kosovo same poklonile....šta će nam ono, zašto da ginemo za njega?! Pa niko neće da gine, ali bar tom svetu pokazati jedan jedinstven stav građana cele Srbije po tom pitanju.

Strašano je ovoliko licemerje. Važna nam je samo EU....'ebeš svoju rođenu državu. Daleko mi živimo od tog Kosova, nama je dobro, sigurni smo....dajte samo još te sporazume, te vizne olakšice, pa da nam sve bude potaman. Hebeš dosadašnje izbeglice i one nove koje će da dođu....njima je teško, oni se zlopate a ne mi, samo nama nek bude još bolje....eto da malo proputujemo svetom, još to nam fali.

Bukvalno se dešava kulminacija sebičnosti, samoživosti. Svi oni koji danas žive kako-ko solidno, koji imaju dodir s vlašću, koji su na državnoj sisi, materijalno i finansijski situirani, koji neznaju za strah od privatizacije, tehnološkog viška, gubitka posla....parole 'snađi se'... jedino gledaju svoje d*pe....hebe se njima za sve ostale, za državu...

Imam utisak da je jedna velika politička partija zapravo velika NVO. Ako se 17-og proglasi nezavisnost Kosova, ubeđen sam da će se već sutradan ujutru obrisati wc-papirom.....da tako čisti nastave da se uvlače u veliko evropsko demokratsko d*pe. Srećno vam bilo.

I kad udjemo u EU procvetatjemo i i svi problemi ce biti resheni lol
Када дођемо на тај ниво развоја да нас неко позове да уђемо у ту ЕУ, највећи проблеми ће бити решени и онда ће бити мање више свеједно да ли ћемо да уђемо или не.
До тада ћемо бити ово што тренутно јесмо...

To su priche za malu decu.
Djindjic za te 3 godine nije uradio nishta posebno,a sada se pravi u velikomuchenika i ne znam ni ja kako sposobnog politichara...gluposti.
Bilo bi sve apsolutno isto kao i danas da je ostao ziv.
Slažem se.
Pogotovo što je poslednja tri meseca života držao govore kao što bi trebao svaki pravi Srbin.
Dakle, sigurno ni sa njim ne bismo bili dalje nego što jesmo.

Када дођемо на тај ниво развоја да нас неко позове да уђемо у ту ЕУ, највећи проблеми ће бити решени и онда ће бити мање више свеједно да ли ћемо да уђемо или не.
До тада ћемо бити ово што тренутно јесмо...

Pa znam ja to ali ovaj nesretjnik rale ne kapira.On misli da cemo mi nekog da izvozamo da nas prime ovakve jadne pa ce EU da nas stavi na cuclu da se preporodimo.

Има и ту истине, јербо ако нас приме овакве никакве у интересу им је да се развијемо пошто смо ондак и ми део ЕУ.
A zašto ne razvijaju Bugarsku i Rumuniju?
Zašto je u Bugarskoj i dalje prosečna plata 150 evra?
Zašto sve svoje stare rafinerije i petrohemije preseliše kod njih, sa sve ozpadnim gasovima i opet platama koje nisu dovoljne za puko preživljavanje?
Koliko će im trebati vremena da počnu da rade na podizanju standarda kod njih- sto, dvesta, koliko godina?

Zašto sve svoje stare rafinerije i petrohemije preseliše kod njih, sa sve ozpadnim gasovima i opet platama koje nisu dovoljne za puko preživljavanje?
Koliko će im trebati vremena da počnu da rade na podizanju standarda kod njih- sto, dvesta, koliko godina?
Зато што су православци.

Ma nema od toga nishta.
To je samo shargarepa za nesretjnike koji su do juche verovali u "amerika i engleska...itd."
Danas su to"EU integracije",tamo daleko je sunce i ostale gluposti.
Nikada nije mogutje dovoljno potceniti inteligenciju prosechnog gradjanina.

Upravo to...i zašto ti mučeni Rumuni i Bugari i dalje dolaze kod nas da zarađuju za hleb radeći najteže građevinske i ostale najprljavije poslove...u nadnicu.. ?:confused:

Oni treba sami da se razvijaju,uz pomoc EU a prosecna plata im je 150e zato sto im je bila 50 e pre 7-8god. kao i nama. Ne moze se preko noci postati Svajcarska.Pogledaj Cesku, Slovacku, Sloveniju, Hrvatsku jos malo....Nama je prosecna plata malo jer smo imali slobu 10 godina i sad trpimo posledice.

Back