- Poruka
- 441
rale74 ti si tipican primer koliko su neki ljudi naivni i lakoverni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E moj prijatelju. Pokušavaš nešto da objasniš što bi trebalo da se podrazumeva. Eto dokle nas je odvela ova 8-o godišnja ''demokratija''... da više nemamo ono osnovno - ponos, dostojanstvo, čast, kičmu....ubistvo djindjica je gubitak jednog coveka. otcepljenje otimanje kosova je gubitak 300.000 ljudi i jos mnogo toga u novcu nekretninama zemlji.
tako da je ubistvo djindjica najmanje 300.000 puta manji gubitak od kosova i svih srba koji su na njemu pre agresije ziveli ili sada zive.
no dzaba je takvima kao ti bilo sta objasnjavati.
I kad udjemo u EU, plate polako rastu, nema viza, putevi dobri, kupujes kola na kredit, ne prica se vise o Mladicu, Karadzicu, ratovima,granicama......nesto kao u Sloveniji.
rale74 ti si tipican primer koliko su neki ljudi naivni i lakoverni.
Када дођемо на тај ниво развоја да нас неко позове да уђемо у ту ЕУ, највећи проблеми ће бити решени и онда ће бити мање више свеједно да ли ћемо да уђемо или не.I kad udjemo u EU procvetatjemo i i svi problemi ce biti resheni lol
ubistvo djindjica je gubitak jednog coveka. otcepljenje otimanje kosova je gubitak 300.000 ljudi i jos mnogo toga u novcu nekretninama zemlji.
tako da je ubistvo djindjica najmanje 300.000 puta manji gubitak od kosova i svih srba koji su na njemu pre agresije ziveli ili sada zive.
no dzaba je takvima kao ti bilo sta objasnjavati.
Slažem se.To su priche za malu decu.
Djindjic za te 3 godine nije uradio nishta posebno,a sada se pravi u velikomuchenika i ne znam ni ja kako sposobnog politichara...gluposti.
Bilo bi sve apsolutno isto kao i danas da je ostao ziv.
Када дођемо на тај ниво развоја да нас неко позове да уђемо у ту ЕУ, највећи проблеми ће бити решени и онда ће бити мање више свеједно да ли ћемо да уђемо или не.
До тада ћемо бити ово што тренутно јесмо...
Има и ту истине, јербо ако нас приме овакве никакве у интересу им је да се развијемо пошто смо ондак и ми део ЕУ.Pa znam ja to ali ovaj nesretjnik rale ne kapira.On misli da cemo mi nekog da izvozamo da nas prime ovakve jadne pa ce EU da nas stavi na cuclu da se preporodimo.
A zašto ne razvijaju Bugarsku i Rumuniju?Има и ту истине, јербо ако нас приме овакве никакве у интересу им је да се развијемо пошто смо ондак и ми део ЕУ.
НАТО би напунио гаће када би видео ту војну силу, најмодернију технику, итд...Oce, kako da ne. Kad bi neko u ovoj drzavi imao muda da malo proseta vojsku i zandarmeriju u ,,vezbovne" manevre na granici sa Kosovom :|
Зато што су православци.A zašto ne razvijaju Bugarsku i Rumuniju?
Zašto je u Bugarskoj i dalje prosečna plata 150 evra?
Zašto sve svoje stare rafinerije i petrohemije preseliše kod njih, sa sve ozpadnim gasovima i opet platama koje nisu dovoljne za puko preživljavanje?
Koliko će im trebati vremena da počnu da rade na podizanju standarda kod njih- sto, dvesta, koliko godina?
Срам те било!Kako može da bude ubistvo kriminalca dramatičnije?
Kako može da bude ubistvo kriminalca dramatičnije?
A zašto ne razvijaju Bugarsku i Rumuniju?
Zašto sve svoje stare rafinerije i petrohemije preseliše kod njih, sa sve ozpadnim gasovima i opet platama koje nisu dovoljne za puko preživljavanje?
Koliko će im trebati vremena da počnu da rade na podizanju standarda kod njih- sto, dvesta, koliko godina?
A zašto ne razvijaju Bugarsku i Rumuniju?
Зато што овде могу да раде на црно, а у својим матичним државама не могу.Upravo to...i zašto ti mučeni Rumuni i Bugari i dalje dolaze kod nas da zarađuju za hleb radeći najteže građevinske i ostale najprljavije poslove...u nadnicu.. ?![]()
Вероватно су у питању присталице господина Легије - легијалисти.Гори сте од усташа.
Последњи отпад људски.
Pa ovi naši poslodavci sigurno plaćaju više od onih iz EUUpravo to...i zašto ti mučeni Rumuni i Bugari i dalje dolaze kod nas da zarađuju za hleb radeći najteže građevinske i ostale najprljavije poslove...u nadnicu.. ?![]()
Pa ovi naši poslodavci sigurno plaćaju više od onih iz EU![]()