- Poruka
- 4.184
Bilo bi logike, mislim kad je ubijen Đinđić što je, ruku na srce, manje dramatično od otcepljenja jedne pokrajine, bilo je uvedeno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo bi logike, mislim kad je ubijen Đinđić što je, ruku na srce, manje dramatično od otcepljenja jedne pokrajine, bilo je uvedeno...
Ne.Ubistvo Djindjica je bilo mnogo, mnogo dramaticnije od gubitka Kosova.Upravo vidimo kako i zasto.
Kako može da bude ubistvo kriminalca dramatičnije?

Da taj kriminalac nije ubijen, sad bi mi bili kandidati za Eu, a takvi kao ti bi cutali.
Moguće, ali to nikad nećemo saznati. Tko da, ne vidim odakle tolika sigurnost u davanju takvih izjava?Da taj kriminalac nije ubijen, sad bi mi bili kandidati za Eu, a takvi kao ti bi cutali.
Ne.Ubistvo Djindjica je bilo mnogo, mnogo dramaticnije od gubitka Kosova.Upravo vidimo kako i zasto.
To su priche za malu decu.
Djindjic za te 3 godine nije uradio nishta posebno,a sada se pravi u velikomuchenika i ne znam ni ja kako sposobnog politichara...gluposti.
Bilo bi sve apsolutno isto kao i danas da je ostao ziv.
Ovo je država srpskog naroda.Ako ti se sviđa kakva je drago mi je.Ako ti se nesviđa nađi drugu.
Pa bas nesto neverujem.Taj isti Djindjic je trazio da se odmah ispuni rezolucija 1244 ali nedugo posle toga ga ubise.
I kad udjemo u EU procvetatjemo i i svi problemi ce biti resheni lol

Jeл' Србија у последњих 17 година уопште и излазила из ванредног стања?