Umesto izbora Vanredno stanje?

• Začetnik teme Začetnik teme Dust
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Исувише поједностављено и кратковидо гледаш на ову веома компликовану ситуацију, тако да ме мрзи да ти одговарам јер бих морао да будем веома опширан.

Uopšte nije kratkovido već je to suština na koju će se svesti svi budući potezi vlade i parlamenta..............A to što sam rekao da se zadovolji legalista je u smislu da on ne želi ni po koju cenu da bude taj koji je izgubio Kosovo...............A onda zbog toga sledi sve ono što sam već rekao.........Da se razumemo ja mislim isto što i ti apsolutno samo mislim da će posledice biti daleko najteže po običan narod a političari će kao i kod svake vlasti da sačuvaju svoju b.ul.ju...........i fotelju........

Срам те било!

Čovek koji je zarad apsolutne vlasti bio spreman da sklopi pakt i sa najvećim kriminalcima,dilerima droge,ubicama i sl.... koji su mu na kraju i došli glave ne zaslužuje ni trunku moje pažnje.Glavu je izgubio zbog podele plena.

Nemam čega de se stidim jer mi je savest sasvim čista.Tvoj problem je što si verovala u jednog notornog kriminalca i sada kada se mnogo više zna ti to ne želiš ni da čuješ ni da shvatiš.

Orvori oči i razbistri pogled.

Očigledno j da se mnogi lože na vanredno stanje.
Ipak, ako bi zamislili da se uvede vanredno stanje, zbog proglašenja nezavisnosti, postavlja se sledeće, logično, pitanje:
- do kada bi to vanredno stanje trajalo?:idea:

molim za stručne komentare:grin:
Они који прогласе ванредно стање ће одлучити о томе до када ће трајати, а то значи док га не укину. Задовољан. :mrgreen:

Они који прогласе ванредно стање ће одлучити о томе до када ће трајати, а то значи док га не укину. Задовољан. :mrgreen:
hmmm, pa ne baš:rolleyes:
ako se uvede zbog proglašenja kosova i opasnosti za zemlju kada predvidjaš da će ta opasnost prestati?
nemoj mi samo reći kad se promeni odnos snaga u svetu:shock::lol:

Da vidimo...za jedan ljudski zivot je vanredno stanje trajalo i trajalo...red bi bio bar duplo duze ako ni zbog cega drugog onda zbog one dece koju su siptari streljali...
A tu decu niko ni ne spominje.:evil:
Ma i onom Tijaniću treba dati šut kartu i postaviti ga na mesto koje mu pripada.
Ejjj, Srbijo, puštaju emisije o Titu, a ne podsećaju narod na zločince.
Zato nam i jeste ovako, pa 30 % glasa ciljano za Tadića, a 20% protiv Tome.
Živote!

Ustav regulise sve aktivnosti nosioca ili nosioce tj pretstavnike drzavnosti vezano (za pitanje oko naziva teme) i tu je decidan, postupci i radnje pre narusavanja celovitosti drzave kao i same radnje tokom i potom otcepljenja...................narod se izjasnio referendumom oko zadnjeg ustava..............a da je zapenusana pometnja veoma uocljiva kod onih koji su se javno u svojim izjavama (a deo su parlamentarnog zivota Srbije) zalagali za njihovu tzv.realnost ili vec unapred priznavanja postupka(oduzimanja i stvaranja drzave u drzavi) van medjunarodnog prava i svih medjunarodno priznatih zakona teritorijalnog integriteta priznate drzave, UN i njegovih tela, jeste i veoma su uspaniceni jer donatori istih lagano odustaju ili posustaju pred svetskom javnoscu...............

Stvar je u tome što kod nas nije detaljno regulisano kad se može to uvesti, i prepušta se institucijama da procene. Ja sam samo rekao da je ranije bilo manje ozbiljnih situacija, koje su dovele do vanrednog stanja, bez obzira što Srbija nad KiM nema kontrolu već 9 godina...

hmmm, pa ne baš:rolleyes:
ako se uvede zbog proglašenja kosova i opasnosti za zemlju kada predvidjaš da će ta opasnost prestati?
nemoj mi samo reći kad se promeni odnos snaga u svetu:shock::lol:
Знам да си циничан и помало злонамеран у поруци, па чему онда да ти уопште и одговара. :rolleyes:
Нико није спомињао увођење ванредног стања!

ma vidi se sa kim prichash, opasnije je to shto uvidjamo sa kim imamo posla

ovaj "narod" je ozbiljno oboleo

kriminalci su im Djindjic, Stambolic, Curuvija,novinari...... a heroji su im :evil:Mladic, Legija,Zvezdan.:evil:.......i ostala bagra koja josh uvek opstaje , samo zahvaljujuci mlohavom koshtunjavom (beogradskom Korleoneu)
И поред свега овога још хоће и гробара за председника.

ma vidi se sa kim prichash, opasnije je to shto uvidjamo sa kim imamo posla

ovaj "narod" je ozbiljno oboleo

kriminalci su im Djindjic, Stambolic, Curuvija,novinari...... a heroji su im :evil:Mladic, Legija,Zvezdan.:evil:.......i ostala bagra koja josh uvek opstaje , samo zahvaljujuci mlohavom koshtunjavom (beogradskom Korleoneu)
Ovo ti misliš da mi mislimo, a šta mi zapravo mislimo, tebi nikad neće biti jasno.

A što se tiče ''narodne bolest'', slažem se s tobom.

Čovek koji je zarad apsolutne vlasti bio spreman da sklopi pakt i sa najvećim kriminalcima,dilerima droge,ubicama i sl.... koji su mu na kraju i došli glave ne zaslužuje ni trunku moje pažnje.Glavu je izgubio zbog podele plena.

Nemam čega de se stidim jer mi je savest sasvim čista.Tvoj problem je što si verovala u jednog notornog kriminalca i sada kada se mnogo više zna ti to ne želiš ni da čuješ ni da shvatiš.

Orvori oči i razbistri pogled.
На ово вреди једино поновити:

Срам те било!

Ти ћеш мени да "отвараш очи". :twisted:

Да отворио си, заправо, - ти си ништа друго до "војник партије", са одвратним задатком блаћења часних људи.

С оним за кога су разне легије и звездани хероји ја немам шта да разговарам.

Тако да само још кажем:

Одјеби!

Збогом.

На ово вреди једино поновити:
Срам те било!
Ти ћеш мени да "отвараш очи". :twisted:
Да отворио си, заправо, - ти си ништа друго до "војник партије", са одвратним задатком блаћења часних људи.
С оним за кога су разне легије и звездани хероји ја немам шта да разговарам.
Тако да само још кажем:
Одјеби!
Збогом.

Ti tvoji što hoće na silu da nam uvale mućak,i koji takvima kao ti prave veštačke idole a kojima samo još fali u retorici "druže i drugarice" teško da će više ikome u ovoj Srbiji biti potrebni i moći da prodaju bilo kakvu novu "naprednu" ideju.Da si ti samo malo samosvesna shvatila bi da tvoje cenjeno mišljenje dele još samo šiptari i krvati koji su ovde samo zbog provociranja svega što je srpsko,mada sam mišljenja da je i najgori srbin ili srpkinja bolji od ove dve novokomponovane veštačke strukture.
Tebi da otvaram oči nepada mi napamet ali red bi bio da sama otvoriš oči a ako nećeš sanjaj i živi dalje u svojim divnim snovima.Treba da znaš da u politici nema časnih ljudi već samo onih koji imaju interese.To što sama misliš da su se tvoji interesi poklopili sa nečijim ne znači da si i ti sama u istom kolu ali može da znači da imaš nameru da se u njega uhvatiš a sada ti mogu provereno reć i dokazati da ono čega se dotakao DS nema više ništa osim jadi,čemera i bede i da će za tebe da bude sve manje i manje tu koristi.
Ja sam 11 generacija u mojoj porodica a iza mene ima još jedna znači nisam repa bez korena.Za tebe sam siguran da neznaš ni ko ti je otac,jer da znaš mislim da bi te preko kolena i naučio te redu da ostali ne bi prljali ruke.

Moje mišljenje je da samo podela Kosova vodi smirivanju situacije na ovom delu Balkana jer svaka druga opcija ostavlja nezadovoljne nas ili njih.................

A meni lično 2 000 000 Albanaca ne treba uopšte...Eto im jedan deo Kosova pa nek nastave da žive kao plemena i da cveta šverc,korupcija i ubistva a neka onda Evropa troši SVOJE pare,ljudstvo i tehniku da bi sve to sanirala........Drugim rečima neka go.vn.a jede onaj koji ih je i iza.sr.ao...........

Podela KiM-a do daljnjega, a vanredno stanje samo za pogranične 'službe' sa mogućnošću brzog proglašenja ratnog stanja, uz pripremljenu odluku Skupštine da se dozvoljava intervencija Vojske Srbije do nove AP-granice koja još nije usvojena kao nova.

Čemu ovakva odluka Skupštine: To je pravni akt za sve one zemlje koje će da priznaju KiM u sadašnjim granicama, znači, za njih je to intervencija vojske izvan granica Srbije!
Zatim, to je AP sa posebnim statusom, znači, treba neka odluka za takav korak unutar AP!
Osim toga, nadzor granice je u nadležnosti milicije, ako sam dobro obavešten, prema tome, treba neka odluka da se digne i vojska na noge za to!

Back