- Poruka
- 4.184
Ljudi, polako, evo verovatno ništa od Vanrednog Stanja, barem za sada, jer samo će biti usvojeno "poništenje odluke". V.S. je, koliko vidim, moguće jedino ukoliko dođe do sukoba na Kosovu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel' to onaj tip što ga je prvi demokratski ministar unutrašnjih poslova na konferenciji za štampu nazivao - GOSPODIN LegijaВероватно су у питању присталице господина Легије - легијалисти.
А ако дође до сукоба у остатку Србије?Ljudi, polako, evo verovatno ništa od Vanrednog Stanja, barem za sada, jer samo će biti usvojeno "poništenje odluke". V.S. je, koliko vidim, moguće jedino ukoliko dođe do sukoba na Kosovu...
Гори сте од усташа.
Последњи отпад људски.
Jel' to onaj tip što ga je prvi demokratski ministar unutrašnjih poslova na konferenciji za štampu nazivao - GOSPODIN Legija![]()
ops::razz:cemu takve uvrede? ti smatras da je milosevic bio kriminalac neki drugi smatraju da je to bio djindjic. nemoj biti toliko iskljuciva i ekstremno ldp-ovski orijentisana.
E moj prijatelju. Pokušavaš nešto da objasniš što bi trebalo da se podrazumeva. Eto dokle nas je odvela ova 8-o godišnja ''demokratija''... da više nemamo ono osnovno - ponos, dostojanstvo, čast, kičmu....
Nije problem ako izgubimo Kosovo (sila, moć, globalna politika...) problem je što, imam utisak, mnoge ''demokrate'' bi to isto Kosovo same poklonile....šta će nam ono, zašto da ginemo za njega?! Pa niko neće da gine, ali bar tom svetu pokazati jedan jedinstven stav građana cele Srbije po tom pitanju.
Strašano je ovoliko licemerje. Važna nam je samo EU....'ebeš svoju rođenu državu. Daleko mi živimo od tog Kosova, nama je dobro, sigurni smo....dajte samo još te sporazume, te vizne olakšice, pa da nam sve bude potaman. Hebeš dosadašnje izbeglice i one nove koje će da dođu....njima je teško, oni se zlopate a ne mi, samo nama nek bude još bolje....eto da malo proputujemo svetom, još to nam fali.
Bukvalno se dešava kulminacija sebičnosti, samoživosti. Svi oni koji danas žive kako-ko solidno, koji imaju dodir s vlašću, koji su na državnoj sisi, materijalno i finansijski situirani, koji neznaju za strah od privatizacije, tehnološkog viška, gubitka posla....parole 'snađi se'... jedino gledaju svoje d*pe....hebe se njima za sve ostale, za državu...
Imam utisak da je jedna velika politička partija zapravo velika NVO. Ako se 17-og proglasi nezavisnost Kosova, ubeđen sam da će se već sutradan ujutru obrisati wc-papirom.....da tako čisti nastave da se uvlače u veliko evropsko demokratsko d*pe. Srećno vam bilo.
НАТО би напунио гаће када би видео ту војну силу, најмодернију технику, итд...
cemu takve uvrede? ti smatras da je milosevic bio kriminalac neki drugi smatraju da je to bio djindjic. nemoj biti toliko iskljuciva i ekstremno ldp-ovski orijentisana.
Али су имали џунглу, подземне градове, подршку грађанства, традицију герилског ратовања.Ma ni Vijetnamci nisu imali state of the art naoruzanje, al' su im natrljali nos.
Stvar je u blefu. Iz nekog razloga imam utisak da se oni vise plase nase reakcije, nego sto mi mislimo da se plase.
Зато што овде могу да раде на црно, а у својим матичним државама не могу.

Милошевић је био најгори политичар којег је Србија у историји својој имала.cemu takve uvrede? ti smatras da je milosevic bio kriminalac neki drugi smatraju da je to bio djindjic. .
А и ти немој да овако вређаш, мене лично.nemoj biti toliko iskljuciva i ekstremno ldp-ovski orijentisana
Што се тиче рафинерија, немој ми ништа објашњавати имам овде у НС једну.
E pa vidiš, nisi u pravu.
Ne radi se o radu na crnom, nego o činjenici da je Srbija za Bugarsku i Rumuniju, čak i ovakava kakva je i dalje Eldorado!
Moja dobra prijateljica se udala za Bugarina, žive u Sofiji. On kao ekonomista, radi u banci i ima platu 150 evra. A ona kao doktor 200, pa ti vidi kako EU radi na njihovom razvoju.
Njih su, kao i nas, bezecovali za jeftinu radnu snagu.
Ne reče ništa po pitanju prenošenja rfinerija i petrohemija u Bugarsku i Rumuniju!
Znaš, to su one fabrike koje imaju kao otpad jaaaaako otrovne gasove i tečnosti.![]()
Ma ni Vijetnamci nisu imali state of the art naoruzanje, al' su im natrljali nos.
Stvar je u blefu. Iz nekog razloga imam utisak da se oni vise plase nase reakcije, nego sto mi mislimo da se plase.
Јок...ја сам за Војни удар...па да видиш како непријатељи државе беже преко гране

Али су имали џунглу, подземне градове, подршку грађанства, традицију герилског ратовања.
Ми за разлику од тога имамо само гарду цара Лазара и неколико изгубљених ратова за последњих 10 година.
Pa i trebalo bi da se uvede takvo stanje.Kako su krenuli da nas ucenjuju sutra ce nam trazite zene i muzeve nedaj boze.
cemu takve uvrede? ti smatras da je milosevic bio kriminalac neki drugi smatraju da je to bio djindjic.
где има доста влагеGde da beže kukavna im majka...ko je još primio izdajice il' ih poželeo u svom bliskom okruženju, a kamoli u svojoj državi...taj ološ i šljam će, bojim se, ostati nama na grbači...samo im treba zabraniti delovanje i sami će ostati ukopani u svojim budzacima ...podrumima...gde li već gmižu...![]()
Вијетнамци су пре Амера отерали Французе - на њима су испекли занат. Што се тиче наше прекаљености - можда раније пре комунизма да, сада - тешко.Kako to mislis tradiciju gerilskog ratovanja? Ako cemo po tradiciji, gde ces prekaljeniji narod...
Sto se tice dzungle, nema je ni u Iraku, pa i dalje padaju ko kruske, pored svog ameruckog naoruzanja.
Ne bih se slozio sa tobom da imamo samo Gardu Cara Lazara. Na samom Kosovu trenutno imas paravojne formacije na obe strane. Nasa Vojska i Zandarmerija nisu za neki ofanzivni rat na ogromnom prostoru, ali za nase potrebe su taman koliko treba. Gomila nasih civila ima bar jedan rat iza sebe.
где има доста влаге
Ено мим америка, онако их плаћа..бар нека раде нешто конструктивно у тим америкама..

Upravo tako. Ni od jednog politicara ne treba praviti sveca. Meni ih je licno obojice bilo zao iako nijednog nisam voleo. Problem je sto ti ovde uvek neko skoci za oci cim pomenes Djindjica u negativnom kontekstu. Izgleda da se o njegovom liku i delu (kao i o njegovoj vezi sa organizovanim kriminalom) jedino sme objektivno razgovarati na hrvatskoj televiziji (kao sto je to nedavno gdja Vuco imala priliku da vidi, na svoje neprijatno iznenadjenje).
Ма њих да ставимо ван границе, па ако некога устопиају, нека иду...Neće njih Amerika...
Eno im Albanija...i tako ih plaćaju šiptari i Albanci...:wink::razz:
Ovo je država srpskog naroda.Ako ti se sviđa kakva je drago mi je.Ako ti se nesviđa nađi drugu.