Umesto brabonjcica

Bustura

Aktivan član
Poruka
1.205
Kada bi imali zelje ili dovoljno hrabrosti.Gde bi ste stavili pirsing.Na koji deo genitalnih organa.Odnosno na neko od erotskih za nadrazaje jako bitnih mesta.Koliko ljusdi uopste zna razlog postavljanja nekih od ovih korisnih stvarcica.I ima li onih koji su postavili.
Ja licno imam par vec odradjenih tacaka na svom telu koje su pokazale prakticne vrednosti.A takodje i moja supruga.I naravno Gazdarice gde bi se probusila najradije ako vec nisi pozdrav MArsovac. :wink:

Gazdarica:
Marsi, odavno sam probusena tamo gdje zelim... :mrgreen:

Sreco znam ja to iz tvoje price.Samo eto da te podsetim da je jedan Marsovac se spustio na zemlju zavoleo svoju skvo pronasao sebe u svetu teskih senki i prihvatio ulogu muza i buduceg oca.POzdrav zauvek tvoj obozavalac.Sto mi vise temica skines to te vise cenim i volim.
A sada izuzetan stimulans kada vam jezik na kome se nalazi umetnuta kuglica prelazi preko vrha zategnute kozice glavica.IZaziva takav orgazam koji preti da oduva i kozicu i kuglicu.Sem toga neznam razlog.Ali moja supruga je apsolutno bila neumoljiva po pitanju busenja moje desne bradavice,Tako da sam to ucinio.Razlog i dejstvo neobjasnjavam.Alöi moja supruga dok vrti alku na mojim grudima psolutno u isti mah dozivljava neki talas u njeniom telu u istom trenutku.Tako da od srece pizdi.Rekoh ako treba izbusicu ja jos par stvari.Samo nek je ona meni vesela.

Back