Umesto 1000 evra za akcije gradjani ce dobiti 500 dinara!!!!!

5 x 500 dinara = 2500 dinara kad se na to plati porez na kapitalnu dobit ode 20% ostace vam mesto 1000 jurki neverovatnih 2000 dindzi :super:

---------

Akcije NIS-a vredeće 25 evra?
19. avgust 2009. | 10:16 | Izvor: Blic
Beograd -- Građani bi prema grubim procenama stručnjaka trebalo da dobiju po pet akcija NIS, a njihova vrednost bi bila minimalno oko 25 evra.
Odluka koju je pre dva dana donela Skupština akcionara Naftne industrije Srbije da se poveća broj akcija ovog preduzeća, a smanji njihova nominalna vrednost je samo tehničke prirode, i doneta je kako bi svi prijavljeni građani mogli da dobiju akcije, piše Blic.

Povećanjem broja deonica je rešen jedan od problema koji je pored ekonomske krize bio glavni izgovor vlasti zašto podela akcija kasni.

Naime, za besplatne akcije prijavilo se oko pet miliona građana. Prema postojećoj emisiji akcija, 15 odsto ovih deonica koliko dobijaju građani, ne može da se podeli na tih pet miliona. Zato je bilo potrebno povećati broj akcija, a smanjiti njihovu vrednost do minimalnog nivoa od 500 dinara, pa se stiglo do broja akcija od 163.060.400 komada.

Branko Pavlović, savetnik malih akcionara, kaže da je cela procedura samo tehničke prirode, da bi građani trebalo da dobiju akcije u vrednosti od oko 25 evra, i da nema nikakve prevare.

-----------------------

sta planirate da uradite sa ovolikim keshom? :think:

NEMOJ SLUCAJNO SVE ODJEDNOM DA POTROSITE :hahaha:
 

Back
Top