Umerenost

Meni je nekada umerenost bila totalna nepoznanica, cak sam je se pomalo i gadila :mrgreen: intenzitet slavila:lol:

Al, eto odraslo se:sad2:
Jos uvek je ima u recidivima, hronicno preterujem u poslu, akutno u kupovinama, i to je sve sto osta od onakve zene:hahaha:

Imam inspiraciju za teme pa to ti je...

Elem...khmkhm...da li ste sklone preterivanju, ako jeste u cemu, ili ste umerene u aktivnostima?

Dok sam bila mala, a to je do pre godinu-dve dana, preterivala sam u raznim stvarima u raznbim periodima. U izlascima, muskrcima, sminki, garderobi, ucenju, poslu, druzenju, alkoholu, ljubavi, knjigama, filmovima, umetnosti, kupovini, trosenju....e sad sam usporila...poilako..sta stignem..nece nebo da padne ako ja nesto propustim...ono u cemu preterujem sada su cigare, cokolade i posao...i internet..:rumenko:
jos i sa tim da se izbalansiram...i dostici cu nirvanu...

vel'ka ekonomska kriza uzela danak? :(

skroz sam neumerena..
u svemu sam do koske..
kad radim, radim kao manijak..
kad ne radim, nista ne pipam..:mrgreen:
kad ne vezbam, tesko mi i do prodavnice po hleb bez auta..kad vezbam, ne stedim se..pa mi kazu da sam frik..
sreca moja da nisam dzanki..bila bi over dose..:sad2:

kako bre da budem umerena..onda to neću biti ja....:(

nego šalu na stranu.....ne umerena sam u brizi za svoje najbliže..kažu da
smaram:eek:
neumerena sam kad su u pitanju slatkiši...jedini način je da ih ne pravim,
a i kad pravim da mi nisu pred očima..inače nestaju brzinom svetlosti....:(
neumerena sam i kad sam ljuta mnogo...kad me neko povredi gde sam
najosetljivija.....bolje mu je da nestane u vidu magle..inače ne odgovaram
za svoje postupke....:histericna:
neumerena sam u trpljenju...trpim ko konj...ali kad mi punke..onda je
puklo za sva vremena....:(
i naravno neumerena sam u ljubavi....kad volim vidi se iz mlaznog aviona...:zag:,
kad ne volim ne umem još gore da sakrijem....grozna sam bre skroz....:rtfm:

qqqq......kakva sam to je strašno.......:mrgreen:

izem ti temu.......odoh da se stidim.....:rumenko:

Е, сетила сам се! Умерена сам кад неког критикујем.
И умерена кад неког волим.
Али због себе, не због тих људи.

Ја сам схватила...нити се бавим кућом, нити излазим, нити се нешто посебно дружим, не волим алкохол, напијем се од пола чаше вина...само нешто учим бре! :eek:

У једном периоду сам претеривала променама мушкараца. Али и то је било зато што нико није разумео моју потребу за учењем. Зато сам морала да их мењам...шта ћу. :mrgreen:

uh...ako krenem da pricam...izgubicu tesko steceni forumaski ugled :lol: :zcepanje:...
al ajd samo malo...umerena sam u spremanju kuce (zato imam jednu neumerenu tetu koja sluzi kao protivteza ;) )...umerena sam u jelu...od skoro...i super mi zbog toga...umerena sam u trosenju para...osim kad se otkacim...e onda trgovci trljaju ruke...eto...ne smem vise...ispascu bas neumerena :mrgreen:

Neumerena sam gotovo u svemu. Zato sam i ostavila cigarete jer sam pusila 2 kutije dnevno :eek:.
Jedino u cemu sam umerena je kupovina, ali ne zato sto se uspesno savladjujem vec me jednostavno ne vuce.

Ја сам схватила...нити се бавим кућом, нити излазим, нити се нешто посебно дружим, не волим алкохол, напијем се од пола чаше вина...само нешто учим бре! :eek:

:

Joj i ja bas mnogo volim da ucim:lol: Cak i na god odmor ponesem strucnu literaturu, nako,, mesto beletristike, pa kad deca i mm polegaju, ja lepo povadim knjige i markere, i srecna:p

Preterujem u spavanju,ali ja stvarno ne mogu da funkcionisem ako spavam manje od 9 sati,kao zombi sam.I internetu.
I gledanju filmova...ali...to ostaje,a ova prva dva pokusavam da korigujem.

Back