Umbria Jazz

raindog

Domaćin
Poruka
3.811
iznenadih se kolichinom normalnih ljudi kojih izgleda josh uvek ima u ovom gradu, a vec sam opasno pochela da se brinem i sumnjam u postojanje istih

btw sjajan dogadjaj :!: :D

fala nekom, kome god za isti :!:

01home.jpg

Bas je bilo opustajuce! :D I za promenu, nije bilo na trgu. Cudno je nekako izgledalo, ali promene prijaju.

Jedino je u Zmaj Jovinoj jako mracno! Sta je sa onim lepim ulicnim svetiljkama?

Znam da je ovo mozda za temu " Centar ", ali ono bauljanje u mraku je katastrofa! Niti se vidi spomenik, niti crkva, to je izgled jedne potpuno bezlicne ulice, kojom bi mi kao trebali da se ponosimo?

Nisu.
Taman dok se budu zagrevali basketaneri za početak tekme Mala Maja će naoštriti makaze kod Hošeka u dunavskoj i bauljajući po mraku sa sve D&G naočarima doći da preseče vrpcu BeHaTown-a ali avaj preseći će vod za napajanje ulične rasvete... :lol:

Neva:
Bas je bilo opustajuce! :D I za promenu, nije bilo na trgu. Cudno je nekako izgledalo, ali promene prijaju.

Nisam te videla :(
Meni je bas super sto nije bilo na trgu, i za dzezic stvarno sve pohvale...

Nevice, citala sam u novinama da ulicna rasveta jos nije stigla iz (? bilo bi puno da sam jos i to zapamtila, je l'!) ali da ce biti do EP. Stavljace se dole kod ploca.

ili to bese za Spens... :roll:

nsbee:
Neva:

Nevice, citala sam u novinama da ulicna rasveta jos nije stigla iz (? bilo bi puno da sam jos i to zapamtila, je l'!) ali da ce biti do EP. Stavljace se dole kod ploca.

Belgije. Neke diode.

nsbee:
Neva:

Pa, kako i da se vidimo u mraku? Mogle smo se napipati? 8) Ne znam gokle je trajala, ja sam otisla oko 23.

A i jeste super sto nije bilo na trgu! Malo je to dosadilo. Sta god da se desava ,svi na trg! Znam da je to zborno mesto - istorijski gledano, ali... Dunavska mi je sinoc izgledala kao neka ulica na moru! Oni kandelabri su super! Ko o cemu, ja o struji, kao da radim u EPS-u !

Back